Иначе на спалнята си спи непробудно!
, стискам палци, за много бързо възстановяване. Не знам до колко е възможно, но ако можеш давай много витамини на Дани, ако можеш да му даваш цедени плодове - ломони, грейпфрути, портокали. Аз се разболях от двустранна вирусна пневнмония преди няколко седмици и ми предписаха антибиотик, които не мисля че ми помогна особено. Фирмената ни докторка ми каза, че в България няма препарати които да лекуват пневмония, а се лекуват последиците от нея. Но незнам дали за различните видове пневмония важи това. И на мен най-много ми помогнаха соковете от греипфрут и лимини с мед. След като втора седмица си бях със едни и същи признаци без никакво подобрение, си направих около 1 литър сок и го изпих за една вечер. Може да звучи мако невероятно, но на следващия ден нищо ми нямаше.
, макар да имаше малко рев в 6 сутринта. Тази вечер реших да използвам по-различен начин на приспиване. Понеже бях сама с нея вкъщи, я оставих да си играе, вместо да я карам насила да спи. Изгасих телевизора, за да не я възбужда, намалих осветлението. (Разглеждахме бебешкия й дневник, тя дълго и изпитателно разглежда снимката от изписването. Също така, упорито наричаше картинките с пеперудки цвете
. След още петнайсет минути обаче се предаде, и все още спи спокойно, докато аз прекарвам една спокойна вечер.
Вече казвах на мъжа ми, че ако ни задържат още 5 дена, после директно отивам някъде да си лекувам нервите 
Част от нещата, които Дани правеше там нон стоп бяха:

Оттам продължихме на мускулни инжекции с много рев

. Сега ми е чудно дали ще спи повече от 1 час, колкото спи обикновено при 2 пъти сън на ден
. Но и един час да е, си е напредък. Вече нямам сили да бутам количката и люшкам по 20мин. докато заспи....
идея си нямаш

Случи ни се нещо, не точно като на Дана, но подобно. Сложих го малчо да спи, а той по принцип спи без възглавница. Заслушах се дали диша добре от нослето, пробвах с кутрето до носа и уж всичко беше наред... И след 2 минутки, както си стоях до него изведнъж се разкашля, видимо от задавяне със секрети; изправих го, отворих му устичката, за да може да поеме повече въздух, че се задавяше ужасно, избърсах го - цялата му физиономийка беше в лиги, но стана много зле положението. И тъкмо да го обърна с главата надолу, той взе че повърна и успя да вдиша добре! През следващите дни, ако щете вярвайте акаше сополите като разстройство! Такова нещо не ни се беше случвало 
И пак баща му го излъга да тръгне. Малко преди той да си дойде, обикаляше с мен стаите, хванат за пръста ми.Препоръчани теми