и аз имам да завърша магистратура, ноо хич не ми се чете вече, незнам как го правите....само дано не загубя студентските си права...
Но в къщи си имаме ел. кантар и я теглих преди няколко дни кантара показа близо 11 кг
Не се притеснявай толкова от антибиотиците, все пак помагат
Дано всичко да отмине по-лесно и бързо 
Не знам на какво се дължи, при батко й нямаше такова нещо, макар че проходи доста рано( на 9 месеца).

Елито е скромните 8кг и 73см 

/ 
!!! А цвета естествен ли ти е? Гледам Майчето русичка
Голяма сладурана 
Попрочетох назад, но тия дни хич не ми е до писане. Не остава време - денем от Шошката не мога да се вредя на компютъра, който е най-желаната вещ в стаята, а вечер се приспиваме трудно и или няма време, или нямам сили.
. От няколко дни трудно се приспиваме, с часове увещаване и гушкане, или в количката. Но поне ни даде две нощи почивка без да се буди. Че преди това имаше една серия
- буди се в 4 и реве до 6 сутринта!
Всъщност не казва никакви думички, само някакви негови си срички повтаря от време на време.Всичко разбира, просто не иска да повтаря.Кака му на тази възраст имаше доста богат репертоар, а той нито дума.Почна ли да го питам как прави това или онова просто не ме отразява,а като му досадя на всеки мой въпрос обръща глава, в смисъл да не го занимавам повече.
Има ли и други неговорещи?

Освен това Дани различава поп от рок. На първото си друска дупето, а на рока - главата.
Супа, само постна и то варен ориз и морков. Попара без масло, банан (по-зелен)! Вземи лечебна хумана, става и като АМ и като каша!Хем е хранителна, хем лекува. И много оводнявай 

))
. Дара заспа, мъжа ми е пак на пазар
, а майка ми си чете нещо, та пак е тишина и спокойствие
.
.
. И ги измисля най-различни движения, пък се кълчи и настрани.. Препоръчани теми