Лидл ::8::

• 84 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Мюслито не беше лошо и имаше доста плодчета , а крекерите са разкошни отивам и аз в четвъртък да взема ,че много ги тачим

# 166
И аз хресвам мюслито-добро е.

# 167
  • София
На крилцата в Лидъл отрязана ли е онази последната най-кокалеста част? Ама и аз се изразих  Embarassed

# 168
# 169
А някой вземал ли е пилешки дробчета? Само замразени има, нали? Дали са хубави?  newsm78

# 170
  • софия
Някой пробва ли портокалите? Сладки ли са? Миналата година от Лидл съм купувала най-сладките портокали.

# 171
А някой вземал ли е пилешки дробчета? Само замразени има, нали? Дали са хубави?  newsm78
За дробчетата,една колежка каза,че са много добри,за замразените става дума.
Още не съм ги опитала,защото все не се сещам за тях като ходя до магазина.

# 172
  • София

Купували сме пилешки дробчета и сърчица - харесаха ни Peace

# 173
  • Велико Търново
И аз съм "за" добчетата. Купували сме и воденички и сърца, харесаха ни.

# 174
Дробчетата са 2 вида - едните са на chira другите не запомних марката, но бяха по светли на цвят-. По-светли те са много хубави, другите имаше ужасно много кръв и вода в тях и като ги готвиш стават на нищо.  Не знам защо в Изток не зареждат изобщо от тях.

Преди  седмици се оплаках на Лидл с един майл колко не е зареден магазина им в Изток след 2 седмици решиха да ми се обадят. Нямам думи колко е смотан управителя на магазина който ми се обади #Crazy #2gunfire. На въпроса защо се зарежда толкова малко количество от промоционалните стоки в този магазин, при положение, че имам лични наблюдения как в други 2 магазина винаги има стоките на промоция (независимо по кое време ходим намирам нещата) не успя да ми отговори само мрънкаше под носа си и се извиняваше. Решила съм и по телефона да ги атакувам.

# 175
  • София
Вчера опитахме баничките с кренвирши - супер са, както и кренвиршите на промоция от 1,11 - също бяха одобрени. Peace

# 176
  • София
Някой да има мнение за електрическите четки за зъби, които ще са на промоция от четвъртък??
И макар, че не е мястото тук да попитам, дали са подходящи за 12 годишно дете? Благодаря ви!!

Горещо препоръчвам - измиват много по-добре от обикновените четки за зъби, още след първото миене се забелязва разликата.
Няма проблем да се ползват от 12-годишно дете, дъщеря ми ползва такава четка откакто беше на 8-9 години. Много по-спокойна съм, когато се мие с електрическа четка, защото зная, че зъбите й ще са по-добре почистени, което с обикновената четка става доста по-трудно и все се проверяваме и разправяме.  Peace

# 177
Благодаря за мненията за пил. дробчета!

Да споделя лично мнение за дребните бисквити - на мен са ми безвкусни. Ще пробвам довечера да забъркам с тях десерт с цедено мляко и някакво сладко. Иначе детето ги хареса. А бретцелите са много вкусни и биха били идеални, ако не бяха толкова солени.

# 178
  • София
аз пък много ги харесвам, но това все пак са си едни дребни бишкоти...няма какво толкова да се очаква по-различно като вкус. Но пък са супер хрупкави Wink

# 179
  • софия
Минах сутрешно да напазарувам от магазина на Сливница. От списъкът ми липсваха киселите краставички. Взех малък буркан. Те са мнооого добри. Иначе взех ряпа (миналата седмица купувах и беше много крехка и вкусна), портокали (утре ще направя сок на джувка и ще ги видя как са) и разбира се, сирене. Утре да не изкупите Качотата Naughty

Общи условия

Активация на акаунт