Лидл ::8::

• 84 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • вече Пловдив
Миналата седмица си харесах джинси в Лидъла в Стара Загора, но не посмях да си ги взема, без да съм ги мерила. Вие как процедирате - купувате на око или вземате и мерите вкъщи и ако не станат, ги връщате? newsm78
Иначе винаги си вземам шоколади от Лидъл - страшно са ми любими повечето  Crazy

# 421
  • София
при все че в лидл няма проблеми с връщането... да, това е варианта....

# 422
  • София
Дънковия клин, който взех аз на една от последните промоции не беше моят номер и ги смених без проблем. Мислех, че ще трябва да говоря с някого, попитах на касата на кого да се обадя, че влизам със стока отвън, а тя направо: " Ще го сменяте ли?" Та, няма проблем.

# 423
  • София
да те и пари връщат без проблеми, само да си пазиш бележката.

# 424
Искам да похваля кюфтетата, които са на промоция от понеделник по 2.22 лв, както и тези с топено сирене на същата фирма.Днес опитах дражетата от синята опаковка на Мистър Крок, по-хубави са от тези със фъстъци

# 425
  • София
Възхитени сме от правоъгълния кекс с лайм. Направо се топи. Не е като повечето готови кексове. Просто не мога да спра. Марципана също ми хареса, този с нугата, засега другия не съм го отваряла.
И от пуловера с плетениците съм много доволна. Не мръдна при прането. Днес съм с него и ми е много комфортно, не боцка, а иначе е плътен.
Май е това за сега.

# 426
Здравейте, следя темичката изкъсо Simple Smile искам да попитам доматите и лозовите сърмички, които хвалите,са тези които са тези седмица на промоция ли?

Иначе аз мога да похваля сусамките. Уникални са! Купихме и салата Снежанка- пълен боклук. Френските кроасани, които са пекат там са супер. Знаете ли дали има някакъв замразен техен вариант, който се продава в магазина, че ми идват малко скъпички.

# 427
  • София
  Здравейте, темата е много полезна. Аз се интересувам от тавите, които са на промоция от утре. Не пише от какъв материал са. Как мислите, дали си заслужават?

# 428
аз им хвърлих око, една позната имаше и много ги хвалеше Simple Smile
като видях скиорският раздел, така се надявах на детско...но пак не...

Може да има в някоя следваща седмица, ако са предвидени пак детски дрешки, изчакай

# 429
  • София
От кой маргарин сте доволни? Купувам масло на Пилос, но от време на време ми трябва маргарин.

# 430
  • Pb
В пловдивския на Пещерско има обилно количество от марципаните. Взех си един от тези в "златната" опаковка за проба - мммм. Обожавам този вкус. Вече втори ден се боря с марципана, чак взе да ми опротивява на края  Simple Smile Сина ми не го хареса. Казва, че не го иска този "рапан". Чудесно - повече за мама.
Взех и един куп други дреболии, но те са коментирани многократно. 

# 431
  • В.Търново
*Люба*, благодаря за споделения опит, ще го опитам това кафе.
Майка Зайка  аз преди две седмици взех Вита дор, който в момента е на промоция. Не е лош, но незнам аз ли само  усещам някакъв странен мирис. Преди това ползвах Белла, който ми харесваше най-много от всички маргарини, но реших да пробвам този.

# 432
При нас нямаше малки номера пуловери.
Дано заредят.

# 433
В Лидл Изток има доста от марципана с пралинов пълнеж - дерзайте Heart Eyes

# 434
  • у нас
+1 за сусамките и от мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт