Лидл ::8::

• 84 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Pb
Сусамките от Лидла и аз много ги уважавам - почти постоянно са ми в списъка.
Преди няколко седмици имаше бадемови блокчета (мисля, че бяха от гръцкия щанд) - много хубави бяха и те.

# 436
 Ох, къде стоят тези сусамки, не съм ги виждала....За марципана-силно се надявам при нас да не свършва, ще заредя и за след Нова Година да имам  Crossing Arms

# 437
  • Pb
Ох, къде стоят тези сусамки...

При желираните и дъвчащи бонботи (това е края на реда със снаксове, чипсове и пр.)

# 438
 Мерси, ще потърся  Peace

# 439
  • София
Аз много обичав сусамки, но лидълските не ми харесаха. Имат някаква силна миризма на мазнина.

# 440
+1 за сусамките и от мен Peace
И аз много ги харесвам. Също и шоколадите, детето обича бонбонките на Мистър Чок /или както се пишe:)/
Марципана също го пробвах, този от 1.69лв - не е лош. Сега мисля да пробвам и другия.
Изобщо откакто отвориха Лидл в нашия град ми стана по-любимия магазин. Най-вече заради съотношението цена-качество на шоколадите Mr. Green

# 441
И аз харесвам много сусамките.
А тази сутрин щяха да се изтрепят за охладените пилета  Laughing Направо грабеха от количката на момчето, което зареждаше.

# 442
  • о`майна лунна нощ е
Ох, колко ми противно това ...
От текущите промоции май нищо не може да ме накара да запаля колата и до отида до магазина.  Thinking

# 443
  • София
Аз опитах лозовите сармички и много,
много ми харесаха. Само са малко солени
за моя вкус, но иначе са страшно апетитни.
У дома високо се оцениха шоколадовите
бисквитки, които бяха на промоция до
вчера.

# 444
Аз взех от тези шоколади , защото са ни любими и от кафето, което също е на промоция. Взех и други неща, които не са на промоция в момента.

# 445
  • Пловдив
А луканковия салам от сегашната промоция как  е ?

# 446
  • Pb
Тъкмо щях да питам за сърмичките и виждам, че има отзиви. И няма да взимам - заради солта. Сигурна съм, че и на мен ще са ми пресолени.
Сутринта и в "моя" Лидл  пилетата бяха почти разграбени. Успях да взема едно - надявам се наистина да е без "екстри".
Като цяло суматохата беше доста голяма, като за сутрин.
Взех и от топеното сирене (много обичам, въпреки, че има голяма вероятност да е направено от боклучава суровина).
Тави, аз ли бях не видях, наистина ли нямаше - не разбрах. Исках да ги разгледам, но бързах и нямах време за суетене.

# 447
  • София
Този Биервурст някой купувал ли го е? Мнения?

# 448
  • Хасково
Знам, че тук сме главно жени, но някой пробвал ли е тази водка http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_12646.htm , като евтините български ли е, че  предстоят доста поводи, а този аромат на касис ме изкушава и се надявам поне малко да се доближава до Абсолют.

# 449
  • Стара Загора
Дъските за рязане от какъв материал са - пластмаса или стъкло?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_12614.htm

Общи условия

Активация на акаунт