Лидл ::8::

• 85 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
А  Rolling Eyes
Завиден апетит ме гони от тази тема.

# 526
  • София
ананас, круши, праскови,грозде и червени като коктейлни черешки...може и още нещо да име...грозденцата бяха малко и ги махнах.

Няма причина да не стане вкусна.
Нали ги изцеди добре плодовете
и ги наряза на ситни парченца?
Ще чакаме после отчета, у нас
се изяде много бързо.  Grinning

да отцедих ги... те са си нарязани на ситно newsm78 още по-на ситно ли трябваше... Rolling Eyes  Laughing аз съвсем по  най-мързеливата си   поръчах  компот на парченца....
ще докладвам утре...сигурна съм че няма да остане неизядена Simple Smile

http://www.lidl.de/de/Harvin ето такъв е третият, те и прасковите им не са лоши...май преди имаше и круши....ние редовно си ги хапваме Wink

# 527
Joy
Виж на предната страница.

По-скоро на предните 4-5 страници Mr. Green

Aми погледнала съм преди да пиша,но навсякъде пише  марципан,марципан.....Няма значение,радвам се че ви разсмях Wink

# 528
  • Стара Загора
Някой взе ли си от така наречените джобни грейки? Става въпрос за това - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_12598.htm

# 529
Дес, стр.33

# 530
  • софия
Марципанът с нуга и шоколад ми харесва много повече от другия. Този с шоколада го нямаше миналата година май Thinking

# 531
  • Варна
Аз не посмях да взема бонбони, едно заради многото сладко, което ям покрай този магазин, и второ защото преди време за повод бях взела 4 кутии от бонбоните с лешник и макар да бяха в срок на годност, целите бяха бели и имаха вкус на старо  Tired Добре, че отворих предварително едната кутия, щях много да се изложа и тичах в последният момент за други бонбони. А съм взимала и друг път точно от тези бонбони и са били наред и като външен вид и като вкус.  Peace

Не знам какви са тези бонбони с лешник, но скоро имах случай да почерпя на работа и тъй като пак нямаше от бонбоните с бренди (дори и без промоция беше празно мястото, където стоят), взех едни други с вишна, дълга време бяха на трайно намалена цена, в червена опаковка са - мноого са добри, колегите питаха откъде са, много им хареса пияния ликьор рано сутрин  Mr. Green

# 532
  • Пловдив
Бонбоните са на Фаворина. Ето тези:

.

Не съм имала проблем с тях, но веднъж като се случи и после не ми се рискува. Може да е била такава партидата..... Tired

# 533
razel_dazel,
това, което си описала прилича на проблем от детемперирането на шоколада - т.е. те са били годни, но външният им вид е бил непредставителен, така да се каже. Трябвало е да ги върнеш - аз съм връщала в обикновен магазин, при това без касова бележка, в края на краищата да си осигурят подходящи условия за съхранение на шоколадовите изделия.

# 534
  • Пловдив
Ами трябваше......ама забелязах проблема в последния момент и нямах време да се разправям. Peace

# 535
  • у нас
Някой взе ли си от така наречените джобни грейки? Става въпрос за това - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_12598.htm

тази точно не съм взимала, но има на този принцип и по други магазини джунджурийки. Идеална работа вършат при колики- с тях много успокоявах щерката Peace- просто подмятам още едно практично приложение.

аз да питам къде да търся бишкоти за тирамису Blush

# 536
  • Бургас
Ами при нас тези бишкоти са малко след шоколадите, може би близо до тези кръглите бисквитки, които се споменаха за тортата.
Ние взехме леща от 2 лв. Много е хубава, вкусна е и се вари бързо.
Някой взимал ли е калъфи за кола, преди няколко седмици бяха в брошурата. Нещо не ни паснаха много добре на колата, могат ли да се връщат по тази причина. И се поставят доста трудно, с едни кукички... не знам дали при другите калъфи е така. Споделете, моля. Praynig

# 537
Да,има го и след тази страница,преди нея също,но навсякъде пише "марципан" Thinking А кой е той не го разбрах.Само една дума ми трябваше - това което пише на опаковката,то стана дълга и широка.... ooooh! Спирам вече,не питам нищо.

# 538
Дес, стига, де, не се връзвай - питай спокойно, никой няма да те бие Wink Аз дори по-горе се бях пошегувала за няколкото изписани страници за марципана, може би не си уловила хумора Hug

Иначе по повод бонбоните, аз да не пропусна да похваля най-големите кутии бонбони в Лидл, тези от 3 и нещо лв - чудесни са, много са на брой и са разнообразни (сравнително), за купони и почерпка вкъщи вече ги ползвам редовно Peace Само ги слагам в някоя по-красива чиния, че им е доста кичозна опаковката Wink, съдържанието обаче си струва.

# 539
  • Варна
Дес, стига, де, не се връзвай - питай спокойно, никой няма да те бие Wink Аз дори по-горе се бях пошегувала за няколкото изписани страници за марципана, може би не си уловила хумора Hug

Иначе по повод бонбоните, аз да не пропусна да похваля най-големите кутии бонбони в Лидл, тези от 3 и нещо лв - чудесни са, много са на брой и са разнообразни (сравнително), за купони и почерпка вкъщи вече ги ползвам редовно Peace Само ги слагам в някоя по-красива чиния, че им е доста кичозна опаковката Wink, съдържанието обаче си струва.

Точно тези бонбони на мен пък не ми харесват  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт