Лидл ::8::

• 84 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, защо пропуснахте игрите на Schmidt Wink, аз след като си похарчих сутринта парите ги видях в хартиената брошура и на куршум повиках мъжа ми да финансира покупката на една игра на стълби, че само тя е за нашата възраст, а те или бяха най-малко или най-много ги купуваха, след мен останаха две в Дружбенския Лидл. За цената им да не говорим - без пари са!

За мен 12,99 са си доста пари за "Не се сърди, човече" и др. подобни. Какво представлява играта със стълби?

Само като вдигнеш кутията на доминото ще разбереш, че тази игра ще е за поне две-три поколения напред, не съм я отваряла де, играта на стълби е от типа на Не се сърди човече - поредица числа и стълби между тях, в зависимост от заровете или вървиш напред или се връщаш, не я намирам в сайта им,  - ето го и онлайн магазина на Шмид  
http://www.schmidtspiele-shop.de/spiele/familienspiele.html

# 631
Извинявам се за нахалството, но гледам, че и Лабрекс пише в темата, та молбата ми е към нея и към някой, който си купи сместа за къпкейкс с Cream Cheese Topping - синята кутия на Белбаке, да се снима етикета със съдържанието а Лабрекс да я "преведе" на готварски език, че нито ми хареса цената, а пък съм и подозрителна към неща купени, готово пакетирани, та да си спретнем тези къпкейкс с обикновени продукти Hug

# 632
  • София
Пантофи имаше -лидл Дружба.

В 14 часа нямаше пантофи в Дружба. Нямаше и от марципана с натурален шоколад. Момичетата обаче бяха много мили, изкараха два току-що докарани палета и започнаха да ни търсят марципан. За съжаление имаше само от този с нугата. Но пък успяхме да купим от бисквитите Spekulatius, които са ни любими.

И още един глас за хидратиращия крем с розовата капачка - мноого нежна и приятна консистенция.  Peace

# 633
  • София
Днес ми попадна една специална лидълска брошура по случай 1 година Лидл в България. Ами на една от страниците пише- Това са продуктите, които са най-харесвани от потребителките на БГ мама. Mr. Green Четат тука, четааат.  Flutter Дано да са прочели и неудовлетворението ни от покачващите се цени- любимата ми грах от 0,99 вече е 1,19 примерно. Rolling Eyes

# 634
  • Пловдив
И аз при вас за инфо!

# 635
  • София
Днес ми попадна една специална лидълска брошура по случай 1 година Лидл в България. Ами на една от страниците пише- Това са продуктите, които са най-харесвани от потребителките на БГ мама. Mr. Green Четат тука, четааат.  Flutter Дано да са прочели и неудовлетворението ни от покачващите се цени- любимата ми грах от 0,99 вече е 1,19 примерно. Rolling Eyes

хахахах сладури....

# 636
  • София
Четат ми, къде другаде могат да сондират по-адекватни мнения.  Laughing

Валенце, нещо интересно имаше ли в брошурата?

# 637
  • София

хахахах сладури....
Нали! Време е да си спретнат и една реклама във форума като на едни оптики лятото  Whistling

# 638
  • София
Четат ми, къде другаде могат да сондират по-адекватни мнения.  Laughing

Валенце, нещо интересно имаше ли в брошурата?
Не, брошурата е без цени. Описани са основни продукти- една страница с харесваните продукти на форума, една страница с продукти бг производство, продукти, които ще се предлагат постоянно и така. Направено е като мини книжка. Peace

# 639
  • София
Аха, мерси!  Hug

# 640
И от мен глас за хидратиращия крем със синята капачка.
Въобще, кой, каквото похвали ... и аз хуквам.

# 641
И от мен глас за хидратиращия крем със синята капачка.
Въобще, кой, каквото похвали ... и аз хуквам.

Нали не съжаляваш? Wink На мен също този крем ми е любимият и за разлика от розовия не ми мирише на плажно масло Laughing

# 642
  • София
Фен съм на ЛИДЛ, но за всички, които
искат марципан с натурален щоколад,
ще кажа, че в момента има в Кауфланд -
100гр. за 1.19лв., както и великолепните
бисквитки Speculatius на промоционална
цена от 2.39лв. Много са пристрастяващи,
не можем да спрем да ги ядем у дома.  Laughing

# 643
Не знам дали някой е пробвал, но мой приятел ми похвали бонбоните "Домино" от коледните.Били ужасно вкусни.Мисля да ги сондирам в събота.
 Simple Smile

И аз видях тая брошура.Да им пратим по един адрес, да ни зарадват с подаръчна торбичка за Коледа?! Thinking

# 644
И аз видях тая брошура.Да им пратим по един адрес, да ни зарадват с подаръчна торбичка за Коледа?! Thinking

Брошурката беше пусната в пощенската ни кутия, не е лошо това с адреса, Коледа наближава, пък и няма да ги затрудним, в темата си пише на кой какво му харесва! Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт