Лидл ::8::

• 84 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
big girl, Мерси! Гледах в ИТ, не брошурата.

# 616
Шпротите са вкусни, до сега не съм попадала на бълг.консерва.

красива белла,  става спам, но има български, има и в пластмасови кофички, които на нищо не приличат според мен, просто отдавна са ни любими и затова ги търся и съответно съм попадала на какви ли не. Peace
А на захаросаните плодове не пише до изчерпване на количествата, дано ги предлагат поне до края на годината.

# 617
  • София
Галям пазар направих днес, взех от захаросаните плодове,захарните пръчици,шоколадовите дражета и шоколадовата заливка.Купих си форма  за мъфини, кекс, пай. Накупих коледни шоколади за децата.Взехи и от тези млекца със сладко от маракуя.Децата ги обожават.
Пантофи имаше -лидл Дружба.
Напоследък като ходим под 100 лв. не оставяме.
Би ли дала размерите на формичките за кекс и пай  Hug
А тази продълговатата горе-долу какви размери има  Hug

# 618
  • Стара Загора
Ментов сос има в Стара Загора, силиконови мечета нямаше, а много исках да купя. Пантофи също не видях.

# 619
Галям пазар направих днес, взех от захаросаните плодове,захарните пръчици,шоколадовите дражета и шоколадовата заливка.Купих си форма  за мъфини, кекс, пай. Накупих коледни шоколади за децата.Взехи и от тези млекца със сладко от маракуя.Децата ги обожават.
Би ли дала размерите на формичките за кекс и пай  Hug
А тази продълговатата горе-долу какви размери има  Hug
Така, кръгла форма с дупка Ф-24 см., продълговата-25/12/5,9см.( само един модел имаше),Форма за пай Ф -25, формички за мъфини имаше различни модели.Понеже аз имам две си взех тази която ми се стори най-голяма 28/18/3 см(W/H/D)
Дано се ориентираш.Имаше и фомчика за мъфини с дупка, но аз имам така и нещо не ме кефи.

# 620
Шпротите са вкусни, до сега не съм попадала на бълг.консерва.

красива белла,  става спам, но има български, има и в пластмасови кофички, които на нищо не приличат според мен, просто отдавна са ни любими и затова ги търся и съответно съм попадала на какви ли не. Peace
А на захаросаните плодове не пише до изчерпване на количествата, дано ги предлагат поне до края на годината.

labrex, сега чета в хартиената брошура - захаросаните са до изчерпване на количествата

# 621
labrex, сега чета в хартиената брошура - захаросаните са до изчерпване на количествата

Благодаря, аз какво уж четох, пък не съм го видяла....... Embarassed . Ще си накупя тогава, да си имам! Ако не се свършат, докато отида. Peace

# 622
В Лидл има хубави промоций, но трябва да гледаш да не ги изпуснеш.

# 623
И аз съм доволна от сухарите. Хубави са. Но не бих направила разлика между лидълските, Елит и Голдис. Все сухари...

Аз си купих от цветните захарни пръчици. Захаросаните плодове не ми грабнаха окото...

# 624
  • Пловдив
В Лидъл на Пещерско шосе имаше всички видове силиконови форми, смески за кексове и вякакви нещица за поръсване. Имаше дори и от въпросния ментов сос. И след толкова хвалене тук реших да го пробвам. Ще видим как е.

# 625
Момичета, защо пропуснахте игрите на Schmidt Wink, аз след като си похарчих сутринта парите ги видях в хартиената брошура и на куршум повиках мъжа ми да финансира покупката на една игра на стълби, че само тя е за нашата възраст, а те или бяха най-малко или най-много ги купуваха, след мен останаха две в Дружбенския Лидл. За цената им да не говорим - без пари са!

# 626
  • София
Би ли дала размерите на формичките за кекс и пай  Hug
А тази продълговатата горе-долу какви размери има  Hug
Така, кръгла форма с дупка Ф-24 см., продълговата-25/12/5,9см.( само един модел имаше),Форма за пай Ф -25, формички за мъфини имаше различни модели.Понеже аз имам две си взех тази която ми се стори най-голяма 28/18/3 см(W/H/D)
Дано се ориентираш.Имаше и фомчика за мъфини с дупка, но аз имам така и нещо не ме кефи.
Благодаря ти, ориентирах се  Hug

# 627
Момичета, защо пропуснахте игрите на Schmidt Wink, аз след като си похарчих сутринта парите ги видях в хартиената брошура и на куршум повиках мъжа ми да финансира покупката на една игра на стълби, че само тя е за нашата възраст, а те или бяха най-малко или най-много ги купуваха, след мен останаха две в Дружбенския Лидл. За цената им да не говорим - без пари са!

За мен 12,99 са си доста пари за "Не се сърди, човече" и др. подобни. Какво представлява играта със стълби?

# 628
  • Pb
labrex, красива белла, благодаря ви.
ето ги лидлските шпроти

Иначе съм се отказала да купувам български рибни консерви - еми отвратителни са взели да ги правят.

И аз съм се наточила на мъфин-формите, дано да ме дочакат  Praynig.

# 629
ето ги лидлските шпроти

Може и да са вкусни, тези са в доматен сос, аз пропуснах да отбележа по-горе, че имам предвид пушените латвийски шпроти в масло и българските подобни. Peace

Общи условия

Активация на акаунт