Лидл ::8::

• 84 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Имате ли впечатления от кремовете за лице?

От скоро ползвам кремът с розова капачка - страхотен. Много е добър, мота да го сравня с Л`ореал. Аз вече ще ползвам него.

# 601
Здравейте!

Има ли някой наблюдения относно техниката в Лидъл? Например като уредите за отопление-виждам ,че тази седмица има конверторна печка Силвер Каст НА ДОБРА ЦЕНА.

Ами ние имаме тостер и прахосмукачка, работят добре, а и в крайна сметка има 3 години гаранция.

# 602
  • София
Отивам до люлинския,дано е останало нещо Wink

# 603
  • софия
Аз пък вчера взех от този марципан който толкова го хвалите, имаше само с тъмен шоколад и бадеми /но не съм чак очарована, вкуса е на горчив бадем/, абе няма да го изхвърля...но не е моя вкус!
И на мен, и на детето този не ни допада много, но другият... той ни е ужасно вкусен Crazy Дори снощи ме пита да си хапне, но нямаше. Няма да купувам до Коледа, защото като има и го изяждаме Naughty

Днес в някой от софийските магазини да е имало пантофи? Исках черни, но нямаше доставени в магазина на Сливница.

# 604
Видяхте ли? Има нови айтеми от четвъртък: Belbake
Звучат интересно (и лесно).

Изглеждат супер. Аз сега напазарувах.

И от тези захаросаните плодове взех, ще ги пробвам в някой сладкиш и ще пиша как са, но ми изглеждат много добре и мисля, че ще разнообразят вкуса на сладкишите Simple Smile

# 605
Да, това е вкусът на марципана - горчив бадем.

Само да вметна, че истинският марципан (както в случая) няма нищо общо с онова шоколадоподобие от едно време, на което му казваха марципан Wink Оригиналният марципан представлява фино смляна бадемова маса и, разбираемо, няма на какво да има вкус, освен именно на бадеми и съответно да горчи Wink

# 606
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Много ми харесват коледните предложения, особено фигурките. Довечера ще ида да ги погледна колко са големи ако са останали  Crazy

# 607
  • София
В Лидъл изток пак няма обикновен марципан  ooooh! Взех си от готовите смеси за кекс - едната е за брауни, а другата за марциапанен кекс  Heart Eyes Навалицата беше около ботушите,пантофи не видях.Крем за мазане Pilos нямаше.Пробиотичното кисело млекце е чудесно,точно си хапвам от него.

# 608
  • Pb
Момичета, дайте мнения за шпротите, които са на промоция от понеделник. Много обичам риба и подобни, но до сега шпроти не съм опитвала.
Интересува ме и лещата дали увира лесно. Почти от 1 година не съм готвила и ми се дояде лещичка.
Благодаря!

# 609
Галям пазар направих днес, взех от захаросаните плодове,захарните пръчици,шоколадовите дражета и шоколадовата заливка.Купих си форма  за мъфини, кекс, пай. Накупих коледни шоколади за децата.Взехи и от тези млекца със сладко от маракуя.Децата ги обожават.
Пантофи имаше -лидл Дружба.
Напоследък като ходим под 100 лв. не оставяме.

# 610
  • София
Сега се върнах от магазина в Изток, успях да си взема марципана с пралинов пълнеж. Харесва ми, но ако имаше бих си взела и с натурален шоколад, аз обичам много марципан.  Simple Smile

# 611

И от тези захаросаните плодове взех, ще ги пробвам в някой сладкиш и ще пиша как са, но ми изглеждат много добре и мисля, че ще разнообразят вкуса на сладкишите Simple Smile

Някой знае ли колко време ще се продават тези артикули? Дали ще ги има за напред или са само до изчерпване на наличностите?

# 612
Момичета, дайте мнения за шпротите, които са на промоция от понеделник.

Мнението ми е по принцип, точно на тези в Лидл не съм се вглеждала, просто не съм видяля, че има, днес непременно ще погледна. Най-хубави са латвийските, от българските има всякакви, и биват донякъде и направо не струват. Пробвай с една кутийка, ще видиш дали ще ти харесат. Иначе хладилника ми редовно е зареден с по няколко консерви, но ги вземам от Метро, просто там намирам от латвийските. Вкусна рибка! Peace

# 613

Някой знае ли колко време ще се продават тези артикули? Дали ще ги има за напред или са само до изчерпване на наличностите?

До изчерпване на количествата - пише в брошурата, явно няма да ги продават постоянно

# 614
Момичета, дайте мнения за шпротите, които са на промоция от понеделник. Много обичам риба и подобни, но до сега шпроти не съм опитвала.
Интересува ме и лещата дали увира лесно. Почти от 1 година не съм готвила и ми се дояде лещичка.
Благодаря!
Лещата е хубава, но вземи от по-скъпата, увира за по-малко от 15мин.
Шпротите са вкусни, до сега не съм попадала на бълг.консерва.

Общи условия

Активация на акаунт