Лидл ::8::

• 84 398
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Сосовете от английската кухня появиха ли се изобщо newsm78, този ментовия ме интересуваше, но така и не ги видях, чедъра много ми хареса, наистина хубаво отлежало сирене, 15 месеца пишеше на опаковката.

# 571
  • София
Взех лосиона за тяло на Cien, синия, но не струва, хвърлих го направо. И от крема за ръце не съм очарована, много ми е течен някак...
Иначе - фаворити са ми шоколадовите бонбони - Alte Excellenz и пияната вишна.

# 572
Бонбоните в бонбониерите от 3,79 - Мелиса и Ванеса са 40 бройки. И са много вкусни. Днес черпих на работа за именичка и всички много ги харесаха.

# 573
И моята именичка с такива черпи, и аз много ги харесвам  Peace

# 574
  • София
Взех лосиона за тяло на Cien, синия, но не струва, хвърлих го направо. И от крема за ръце не съм очарована, много ми е течен някак...
Иначе - фаворити са ми шоколадовите бонбони - Alte Excellenz и пияната вишна.

Аз пък точно от крема за ръце съм супер доволна,този който е с бадем и масло от шеа.Попива супер бързо и не остава ръцете лепкави. newsm08
Някой последно да е минавал през Лидъл изток и дали имаше от натуралния марципан, че да знам дали да се отбивам днес,защото гледам че и в новата брошура си ги има вече всичките коледни лакомства,така че може би сега не са заредили,знам ли. newsm78

# 575
Някой последно да е минавал през Лидъл изток и дали имаше от натуралния марципан, че да знам дали да се отбивам днес,защото гледам че и в новата брошура си ги има вече всичките коледни лакомства,така че може би сега не са заредили,знам ли. newsm78

Преди час като минах нямаше никакъв марципан Confused.

# 576
  • София
Шехина благодарско за отговора, знаех си че ще се включиш с актуална информация.Ще устискам до четвъртък тогава със запасите  Mr. Green.И аз ще си взема да пробвам крема за лице,зарибихте ме  Joy

# 577
  • софия
Видяхте ли? Има нови айтеми от четвъртък: Belbake
Звучат интересно (и лесно).

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Хмх, с удоволствие бих се нахвърлила на захаросаните плодове и захарните пръчици.
Докато беше седмицата на френската кухня, бяха пуснали два вида смески за сладкиши - със закарна лимонова заливка и за шоколадов сладкиш. Взех от първия вид, защото си падам по вкуса на лимон и портокал, и се оказа доста сполучлив кекс. Миналия ден в Лидл Тракия /Пловдив/ все още имаше от тази смеска на старата им цена - 3,99 лева.

# 579
  • София
ах, защо го показа...искам всиичкоооо

# 580
  • Pb
От четвъртъчната промоция съм набелязала Крема за мазане на Pilos, марципана с натуралния шоколад  Mr. Green, евентуално от коледние сладки с канела, чудя се и на тези силиконови форми - ще взема според зависи колко редки си чувствам пръстите другиден.

# 581
Спира ми дъха,направо. Grinning

# 582
  • софия
ах, защо го показа...искам всиичкоооо
За да не се чувствам прецакана само аз, разбира се  Mr. Green
Всичко ми хареса на първи прочит, но все пак, със сигурност бих взела захаросани плодове, захарни пръчици и настърган шоколад.

елхичка, марципана с млечен шоколад е уникално вкусен. С натуралният ми идва малко по-постен, ако мога така да се изразя. И детето хареса с млечния и не хареса с натуралния, а тя обича натурален шоколад и предпочита такъв.
Но аз марципан до Коледа няма да купувам Naughty

# 583
  • София
аз искам къп кейкчета....
а скоро си купихме шоколада за готвене ...ама че вкусно нещо...че и сравнително евтин Wink

# 584
  • София
Сосовете от английската кухня появиха ли се изобщо newsm78, този ментовия ме интересуваше, но така и не ги видях, чедъра много ми хареса, наистина хубаво отлежало сирене, 15 месеца пишеше на опаковката.
Имаше сутринта в магазина на Сливница, но се разграбваха много бързо.
Аз взех жълтия - то си е лючитка горчица, много приятна. Камембер взех, много ми хареса.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:36 от verabel

Общи условия

Активация на акаунт