Лидл ::8::

• 84 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте момичета,виждали ли сте някъде другаде от кръглите мушами(кремава и оранжава),които в момента са на промоция  в Лидл?Вчера сутринта ходих в Лидл- Изток и на Сливница,но бяха  останали само правоъгълни Cry
Благодаря предварително  bouquet

# 661
Някой купи  ли си мини чопъра, да даде отзиви?

И аз му се вгледах, ама..... още се чудя newsm78, пък докато се начудя, може и да го няма......

Купата на чопъра пластмасова ли е или стъклена?   bouquet
Аз мислех да го купя, но като го видях се отказах. Първо е прекалено малък и второ няма батериии и трябва да въртите с ръка, за нарежете каквото сте решили. но според мен е абсолютно неизползваем!
П.С.
Момичета, марципаните са Sick Никога няма да повторя.
Някой пробва ли вече палачинките? Ние взехме от готовата смес, която е в бутилка, но довечера ще правим

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 13:02 от Bona Dea

# 662
ето ги лидлските шпроти

Може и да са вкусни, тези са в доматен сос, аз пропуснах да отбележа по-горе, че имам предвид пушените латвийски шпроти в масло и българските подобни. Peace
Лабрекс, това имах предвид , че не съм попадала на български.
За латвииските спор няма - всичко е хубаво, "сайрата" и "сократа" да не говорим !
Лошото е, че никъде не ги виждам.
До понеделник съм обявила "почивка" от "Лидл" - останах без пари,
но сутринта мъжът ми отиде ! Купил от бонбоните, които коментирахме - кичозните !
А той каза, че до Коледа няма да ходи !!!!!!!!!!!!

# 663
Току-що опитах бонбоните, нищо особено приличат ми
на "Амфора", но са 40бр./400гр. - за черпене стават.
Като, че ли Фаворина/не съм сигурна в името,лешник и шоколад/ са най-добри.

# 664
  • London, baby
Купата на чопъра е пластмасова. Купих си от сушените захаросани плодове, наистина са на изчерпване, за жалост.

# 665
Току-що опитах бонбоните, нищо особено приличат ми
на "Амфора", но са 40бр./400гр. - за черпене стават.
Като, че ли Фаворина/не съм сигурна в името,лешник и шоколад/ са най-добри.

Мда, Ванеса-та не са кой знае какъв връх в шоколатиерството, обаче за черпене са ОК, а и имат вид. На мен обаче и на вкус са ми приятни, пък и са разнообразни, поне според мен Wink

Фаворина мисля да взема скоро, подозирам, че ще ги одобря Wink

Между другото, наскоро взехме Снежанка и Руска салата, да ги пробваме. Ами супер са, особено първата, при това го казвам като човек, който хич не обича готови салати Wink

# 666

Между другото, наскоро взехме Снежанка и Руска салата, да ги пробваме. Ами супер са, особено първата, при това го казвам като човек, който хич не обича готови салати Wink[/color]

Ние пък точно от нея сме много разочаровани.

# 667
  • софия

Между другото, наскоро взехме Снежанка и Руска салата, да ги пробваме. Ами супер са, особено първата, при това го казвам като човек, който хич не обича готови салати Wink
Аз малко след откриването бях взимала по препоръка от тук и не ни харесаха. ММ е абсолютен унищожител на Снежанка - прехвърлях я из хладилника сума ти време. И руската със зор приключи. Въпрос на вкус. (от готовите салати, най-харесваме на Била, Клевър. В руската като добавя варено яйце, малко шунка и сок от лимон става разкошотия)

# 668
Не е хубава снежанката, момичета, защо изобщо купувате готова снежанка, прави се точно за 15 мин, киселото мляко го слагате в 3/4 тънки чорапи и се изцежда много бързо. Във форума даже и тема за подигравка на цеденето в дамски чорапи бяха пуснали ooooh!.Не е срамно, нито страшно, проверете сами. На мен всичките купешки салати ми щипят на езика.

# 669
Има и още по-мързеливи начини за приготвяне на салати, със сигурност всички ги знаем Wink Обаче има и лакоми мъже, които грабят от щандовете всичко, което спонтанно им се е приискало Simple Smile Явно нашият вкус се отличава от този на повечето, щом и двете салата определено ни харесаха - всичко е до вкус, но ми направи впечатление, че имат прилична консистенция (т.е. не са твърде течни) и продуктите вътре не са наплескани и накълцани както в разни други марки, да не им пиша имената Sick Вече вкусовите възприятия на всеки са различни Peace

# 670
  • о`майна лунна нощ е
А някой загледа ли стъргалките за лед дали си заслужават /тези автомобилните/.

# 671
  • софия
evhen, за милУто такава жертва не правя Naughty. Вкъщи само той яде Снежанка. Готвя само това, което яде джувка. Ако тръгна да готвя на всеки, каквото му се яде, не трябва да ходя на работа. 1 път годишно се прежалвам. Но само толкова. Иначе си права, че не е философия. Майка в тензух цедеше млякото. Завързваше го на чучура на чешмата в кухнята и така висеше по 1 нощ. Понякога и малко повече. Много мразех, защото не можеше да се ползва мивката, а все в банята трябваше да се ходи.

# 672
  • Пловдив
evhen, за милУто такава жертва не правя Naughty. Вкъщи само той яде Снежанка. Готвя само това, което яде джувка. Ако тръгна да готвя на всеки, каквото му се яде, не трябва да ходя на работа. 1 път годишно се прежалвам. Но само толкова. Иначе си права, че не е философия. Майка в тензух цедеше млякото. Завързваше го на чучура на чешмата в кухнята и така висеше по 1 нощ. Понякога и малко повече. Много мразех, защото не можеше да се ползва мивката, а все в банята трябваше да се ходи.

Ох...и аз имам такива спомени... Joy

# 673
  • София
аз и руска и снежанка само на денито мога да ям, вс друго ми е гадно...или  ест дом. приготвени.... но от купешките само тези.

# 674
  • Pb
Та, като говорите за салатите, веднъж си взех от руската (страшно обичам принципно). Е, попаднах на камък (малко по-малък от грахово зърно), цяло щастие, че не си потроших зъбите. Известно време го пазех, но така и не отидох да покажа находката в магазина. От тогава не съм завтаряла.

Довечера с детето ще сме на леща. Уж, отидох до магазина за дреболия, а пак излезнах с пълна торба.  Whistling

В пловдивския на Пещерско не видях от силиконовите форми с мечето (всъщност не можах да преровя целия куп на 100 %), а ми се искаше а зарадвам малкия.

Общи условия

Активация на акаунт