Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
Да,реално Теди много трудно ще прости на Оуен, след като и каже. Може би няма и да му прости въобще
Аз не мисля, че Теди има за какво да се сърди на Оуен и че няма да му прости. За какво - за това, че не я извади от операция да и каже 30 мин. по-рано, че Хенри е починал? Да, ще го преживее трудно, всички ще са и криви, ама пък да има някого да прощава нещо и да не му прости... Никой не е виновен за нищо. Дори Кристина. И си мисля, че тя много добре ще го осъзнае това. Това поне е моят сценарий  Laughing Теди е доста земна и здравомислеща жена - не като Изи например (щом ще правим аналогии), въобще даже.

# 376
Теди е доста земна и здравомислеща жена - не като Изи например (щом ще правим аналогии), въобще даже.
Напълно съм съгласна.  yes
В крайна сметка, тя еднолично реши, Кристина да направи процедурата, без да знае кой е пациента  Thinking

# 377
Според мен проблема няма да е толкова за това, че не и е казал, че Хенри е мъртъв веднага, колкото за това, че и каза че операцията е свършила, той е със стабилни показатели, че са говорили и т.н. Нищо не му пречеше да не и казва нищо или изобщо да не отива при нея, ами просто да изчака да свърши с операцията си и тогава да и каже. Naughty

# 378
Операцията на Теди ме връща и към второстепенната сюжетна линия с гафа на Джаксън.
Тази завръзка има интересни възможности за развитие:
Ще се окаже ли, че той е прецакал операцията и зарязал болта или ще намерят достоверно медицинско оправдание?
Според мен ще е първото, за да видим и как ще се развие триъгълничето с Марк и Лекси?

# 379
Допреди серията пък тук бяхте толкова категорични, че няма да има втори Дани

Ако това, че отново е умрял мъж на блондинка, е повторение, ок повтори се  Tired

Понеже много хора не знаят как се пише с ББ (бели букви), реших да покажа с една снимка, за да се спрат УЖАСНО неприятните коментари, които издават цялата серия преди субтитрите. Като си напишете текста, просто го маркирате (сигурно всички знаят как става) и малко по-горе има падащо меню "Промени цвета". Избирате опция "Бели букви" и сте готови. ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН.

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 17:50 от GTA V

# 380
Ето какво мисля за прощаването в случая-Шонда в сериала акцентира върху чувствата, а не кой е земен, кой е разбран. И тъй като някои момичета още не са гледали сериата, нека да довърша в ББ мисълта си:  Теди няма да прости на Оуен, че не се държа с нея като приятел, а като шеф-точно това, което обсъждаха Оуен и шефа. Освен това я ще е много наранена, най-обичния и човек си е отишъл, а Оуен не и казва, а я лъже само заради операцията...

# 381
Аз не мога да разбера след като е излязла серията официално защо да се коментира вечно в бяло?
Който не знае английски да си чака субтитрите и това. За какво четете в темата преди това?  Thinking
Нормално е да се коментира - нали затова сме тук?!?!

# 382
Е добре бе, колко момичета си постнаха мненията в бяло, в какво пък вие сте по-различни от тях? Не е ли малко обидно едните да се съобразяват, другите не? Ами ако беше така, щеше ли да го има това правило за белите букви? Когато пишеш по торентите в замунда спазваш правилата, нали? 'Щото при най-малката издънка и 1 седмица нямаш никакво мнение по торентите и си с червен триъгълник до профила. Ама нали тука няма да те банне никой, е*и ги в майката тия дет не разбират английски или им е по-приятно да гледат серията със субтитри. Щом са тъпи селяни, нека си развалят кефа от серията! Не искам да се заяждам, но се поставете на мястото на човек, който търси информация за следващия епизод или просто гледа за субтитри с най-спокойната мисъл, че всички се съобразяват и пишат с ББ, ама за голяма изненада разбира всичко са епизода само с 2 изречения.

# 383
Blush
Ако това, че отново е умрял мъж на блондинка, е повторение, ок повтори се  Tired
Blush  Tired Такъв хубав епизод е ,а то . . . както винаги . . .
Защо ви е толкова трудно,не мога да разбера... излязат ли субтитрите,ще си пишете на воля.Даже ако искате в червено. С нетърпение чаках епизода и влизам и виждам това,по-горе . . .  Tired

# 384
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Ако това, че отново е умрял мъж на блондинка, е повторение, ок повтори се  Tired

Понеже много хора не знаят как се пише с ББ (бели букви), реших да покажа с една снимка, за да се спрат УЖАСНО неприятните коментари, които издават цялата серия преди субтитрите. Като си напишете текста, просто го маркирате (сигурно всички знаят как става) и малко по-горе има падащо меню "Промени цвета". Избирате опция "Бели букви" и сте готови. ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН.

Скоро не бях чела толкова заядлив пост, повярвай ми, много добре знам как да пиша с бели букви. Ползвала съм ги, където съм сметнала, че е уместно, цитираното ми едно изречение ли ти разкри цялата серия, браво, ясновидка Peace.

# 385
  • UK
А защо трябваше толкова заядливо?? Извинявам се, че не съобразих да пиша с "ББ", ама нямаше нужда да вдигате такава пара - по тази логика за субтитрите - доколкото знам тук пишат и четат хора, които следят сериала по тв и са още на седми сезон - дайте да закрием темата и да си коментираме филма догодина, а? И мерси за разясненията за правилата в Замунда, много интересно и полезно ми беше Simple Smile

# 386
Извинявам се на всички ако ви се е сторил заядлив постът ми. Не беше с тази цел.  Peace  bouquet

# 387
аз ви предлагам да не пишем с бели букви, защото след излизането на нова серия какво да се коментира тук, ако не тя / просто не я четете, докато не сте я изгледали, както правя аз преди да съм я изгледала

серията беше уникално яка!! как ще дочакаме следващата.........

# 388
  Ниночка, защо не си направите нова тема, в които да реализирате невероятните си предложения?

# 389
  • Бургас
аз ви предлагам да не пишем с бели букви, защото след излизането на нова серия какво да се коментира тук, ако не тя / просто не я четете, докато не сте я изгледали, както правя аз преди да съм я изгледала

серията беше уникално яка!! как ще дочакаме следващата.........

Досега винаги до излизането на субтитрите се е писало с бели букви в темата. Какъв е проблема- все пак става въпрос за 2-3 дена.
Аз следя темата най-вече заради субтитрите и определено не е приятно, да прочета за какво става съпрос предварително.

Общи условия

Активация на акаунт