Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Еееееее вярно пак дойде голямата драма... УжасТ просто... Тази Шонда сърце няма...

# 361
Айде и аз в кюпа да се ужася от епизода.  Confused ББ: Аз си мисля,че нарочно уби Хенри, за да върне действието към Оуен. Той сега може да я погледне с други очи и да я съжали някак си, че и да стане нещо между тях.

# 362
  • UK
Еееееее вярно пак дойде голямата драма... УжасТ просто... Тази Шонда сърце няма...

Няма сърце, ама е създателката на най-сърцатия сериал! Wink Велика е Шонда, велика!

# 363
  • София / Пловдив
Айде и аз в кюпа да се ужася от епизода.  Confused ББ: Аз си мисля,че нарочно уби Хенри, за да върне действието към Оуен. Той сега може да я погледне с други очи и да я съжали някак си, че и да стане нещо между тях.

Нещо подобно си помислих и аз.

# 364
  • Враца

Нещо подобно си помислих и аз.

И ако го направи - ще го докара до сапунка според мен.
Успях някак си да догледам серията. Много тъжно, но от  Анатомията винаги е бил един от най-реалистичните сериали.

# 365
Е,не знам как да го опиша този епизод,направо...Знаех си,че ще стане нещо с Хенри...И дано да не стане това с Оуен и Теди,че наистина ще бъде като сапунка... Sad

# 366
Това за Оуен и Теди свърши отдавна, дори Сандра О да не поднови договора си, няма начин да ги съберат, Шонда никога не е била толкова елементарна, няма как сега да стане   Naughty

Велика е Шонда, велика!
newsm10

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 21:00 от Boomer

# 367
Това за Оуен и Теди свърши отдавна, дори Сандра О да не поднови договора си, няма начин да ги съберат, Шонда никога не е била толкова елементарна, няма как сега да стане   Naughty

И аз така си мисля,Теди и Оуен си приключиха отдавна... Naughty

# 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И защо да са приключили, много сте категорични нещо Whistling...

# 369
Ей, разхлопа ми сърцето тая Шонда, как да заспя сега...
Уникален епизод, за 40 минути разказа играта на почти всичките си основни персонажи, евала!

# 370
И защо да са приключили, много сте категорични нещо Whistling...

Не ние Шонда е категорична и то отпреди повече от година  Wink

http://www.spoilersguide.com/greys-anatomy/season-7-shonda-rhimes-interview/
Цитат
During the finale, Owen seemed like he chose Cristina.. but just in case there’s any confusion, Rhimes says that Owen DID choose Cristina and the Teddy-Owen-Cristina triangle is officially done and over with!

А и след случилото се не виждам Теди да е в добри отношения скоро с когото и да било освен Аризона  ooooh!

# 371
О, тя много неща казваше, ама колко от тях бяха точни е друг въпрос hahaha. Допреди серията пък тук бяхте толкова категорични, че няма да има втори Дани, Шонда не се била повтаряла, ей на, повтори се Whistling.

# 372
О, тя много неща казваше, ама колко от тях бяха точни е друг въпрос hahaha. Допреди серията пък тук бяхте толкова категорични, че няма да има втори Дани, Шонда не се била повтаряла, ей на, повтори се Whistling.
Ако това, че отново е умрял мъж на блондинка, е повторение, ок повтори се  Tired

Но по тази логика събирането на Оуен и Кристина е повторение на събирането на Мередит и Дерек  Laughing и т.н.

# 373
Като че ли за 8 сезона сценаристите почват леко да се поизчерпват. Да,реално Теди много трудно ще прости на Оуен, след като и каже. Може би няма и да му прости въобще, така,че да го отхвърлим този вариант. Друго ми е в главата: ББ: Според мен бебето ще оцелее. Щом Мер обеща на майката, значи че ще го опази според мен. Ама какво ще правят с тия тримата на пътя-те сигурно не са мъртви, а тия нашите са лекари...трябва да ги подхванат. Следващия епизод сигурно ще е още по-голям екшън от този.

# 374
Ако това, че отново е умрял мъж на блондинка, е повторение, ок повтори се  Tired

Но по тази логика събирането на Оуен и Кристина е повторение на събирането на Мередит и Дерек  Laughing и т.н.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт