Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 561
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • До морето
Е, все пак внесох процедурно предложение  Laughing

# 541
  • Across the Multiverse
Хихихи вярно, има резон! Да довнеса: този път ако може да има повече вероятни отговори от "да" и "не" Simple Smile

# 542
Аз предлагам това да е следващата анкета. И без това всеки се чувства длъжен да влезе и да информира останалите ще ли или няма да гледа Анатомията без Мередит и Дерек, аман вече  ooooh!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!

Честита Нова Година! За следващата тема, ако съм аз автор за анкета ще добавя твоето, както и на Gigito предложението да добавя анкета "Ще бъде ли интересен "Анатомията на Грей" и без Дерек и Мередит" - с повече от две опции.  Simple Smile Давайте предложения и за опциите.

# 543
Честита Нова Година и от мен ! Пожелавам ви 2012 да ви донесе много любов,приятели,усмивки,сбъднати мечти и прекрасни мигове!  Heart Eyes

GTA V ,виж тези - ''Да'',''Не'',''Не,без тях не бих го гледал/а'',''Не,но бих продължил/а да го гледам.'',''Да,даже би бил по-интересен без тях''

# 544
Ново промо

# 545
  • София
Нямам търпение вече, промото изглежда обещаващо, благодаря за споделянето му!

# 546
# 547
  • София
Много харесвах Хенри ... Как ли ще развият образа на жена му и на Кристина?

# 548
  • До морето
Е, стига де, колко още ще удължат агонията? Да й кажат вече, те наистина я правят на маймуна

# 549
  • Across the Multiverse
Да бе, вече втори месец! Simple Smile

# 550
  • у нас
Тази вечер ще са новите епизоди- всъщност не знам дали ще са 2 newsm78
някой може ли да ме насочи къде да ги гледам онлайн че май ABC го няма по нашите кабелни оператори

# 551
  • Across the Multiverse
Ами то тази "вечер" ама Хамериканско време- при нас към 3-4 часа сутринта се пада. Те в толкова ги качват и в бг торент тракерите обикновено.

# 552
  • у нас
 Crazy мерси Peace

# 553
Тази вечер ще са новите епизоди- всъщност не знам дали ще са 2 newsm78

Единична серия тази вечер, след нея нова серия и на Практиката   Peace

# 554

Общи условия

Активация на акаунт