Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 561
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Нареждам се на опашката на чакащите-доживяхме. Party

# 556
И аз нямам търпение Simple Smile Дано да са два.
Каква е вероятността, колата която кара срещу Мередит да е управлявана от Дерек? Rolling Eyes

# 557
Епизода е един, това е сигурно. А за колата...кой знае какво и е хрумнало на Шонда. Laughing

# 558
О,оставете това кой я кара!Важното е това дали ще спре на време или ще връхлети върху Мередит...

Много ми се гледа утре серията,ама Анатомията не става без субтитри да се гледа  Confused

# 559
  • Across the Multiverse
Е това да не е турски сериал, че ще кара той..  Laughing

# 560
# 561
Благодарскооо.   bouquet Тегля,че нямам търпение. Не мога да чакам субтитри, ще полудея. Crazy Приятно гледане на всички нетърпеливи като мен!!!

# 562
  • До морето
Момичета, само на мен ли не ми отваря линка. Влязах и през Замунда, през търсачката, като напиша Анатомията на Грей и не ми отваря #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 563
очаквано много драматичен епизод.
ББ колата, която идваше към мер, беше другата линейка и спря точно до нея. на пътя имаше цяло семейство - баба, майка, баща и три деца. бабата беше вече мъртва, майката умря в болницата и после най-голямата дъщеря реши да спре животоподдържащите системи на бащата, който също умираше. малката дъщеря претърпя операция на окото и я направи мацката на марк. лекси беше в операционната и в края вече я харесваше. бейли и мер правиха операцията на третото дете, а бен слагаше упойката. и там се получи усложнение, което бен хвана навреме и спечели точки пред бейли. теди продължаваше операцията от миналата серия. ама разбира се, че и там се усложниха нещата и тя поиска кристина да и помага. оуен успя да убеди кристина да отиде и те завършиха операцията успешно. точно до там стигнаха нервите на кристина и тя каза на теди, че хенри е мъртъв. и накрая, най-ненадейно джанет се появи на вратата на мер със зола в ръце. върнаха им я.

# 564
Боже, връщат Зола на Мередит и Дерек..това е добре,...ама си мисля, че Кали ще има проблеми   Peace

# 565
Завиждам на всички, които го гледат сега Wink

# 566
ооооооооооооо нямам търпение до утре наобяддд..  ако не взема и довечера да я изгледам!!!!  Crazy Crazy а утре практиката Simple Smile

# 567
Тъкмо я изгледах! Много ми хареса  Simple Smile !

# 568
Е, изпълни ми деня тази серия!

# 569
  • До морето
Добре бе хора, само аз ли не мога да отворя Замунда. Дава ми грешка 404 Лошо искане. Ккаво да правя, как да го оправя?

Общи условия

Активация на акаунт