Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 249
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм за опция 1. Доста се развиха през сезоните героите.

Най-накрая успях да изгледам новите епизоди. Дерек ме дразни този сезон. Миналия сезон бяха в разбирателство с Мередит и явно тозо сезон ще има драми между тях.

# 31
# 32
  • София
Ще ни измъчат с драмата със Зола, толкова е сладка Heart Eyes 

# 33
# 34
  • Пловдив
И аз гласувах с втората опция - колкото и да беше силно началото на този сезон, не може да се сравни с първите 3-4 сезона  Peace

# 35
  • Варна
И аз тук.
Гласувах с опция 1.  Peace

# 36
Аз пък не знам какво да гласувам, щото да, интересен ми е този сезон, но не повече от предишните... Не намирам отговор за мен.
Иначе темата е добре оформена -
  bouquet

# 37
И аз гласувах с 1. Wink

# 38
Аз гласувах също с 1 и се радвам, че повечето са избрали тази опция. Все пак щом още го следим, значи трябва да имаме огромен интерес към него и да не гледаме сериите просто по навик. Не казвам, че първите серии не са хубави, но наистина тези новите ми харесват повече.

# 39
Да не ви изпусна Simple Smile

На мен първите сезони ми бяха по-голяма тръпка, но пък сега актьорите ми харесват повече  Simple Smile

# 40
И аз гласувах за първата опция.
Това е единственият сериал, който следя от първи сезон без да ми омръзне.

# 41
Записвам се и аз. Crazy

# 42
# 43
Разкажи малко в бяло.  Praynig За тези , които чакаме субтитри. Praynig

# 44
И аз гласувах с опция 1. Никога не ми е скучно с този сериал, никога не ми е било безинтересно. Сега тегля торента, ах как нямам търпение. Party
Running on sunshine, много ми е интересно когато мъж сложи подпис Листопад. Rolling Eyes Няма много мъже като теб, да знаеш.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт