Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 235
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
бб появява се майката на ейвъри, също лекар, с пациент младо момче изгубило пениса си в борбата с рака. съответно операция за присаждане на пенис, който и да върши работа, и всички се борят за участие в операцията. много смешни моменти има там, особено с кепнър, която все още не е близка с пенисите. ейвъри изпраща лекси за два дни при сестра и моли само и само да не се срещне с властната му майка. отношенията между кристина и оуен изглеждат добре, макар че той все още страда. зола се появява в болницата с проблем, налага се операция, а дер и мер не могат да участват, защото това ще компрометира осиновяването, на което те все още се надяват. в крайна сметка зола е добре, но отговор за осиновяването още няма. бейли се раздели със сестрата, а бен, анестезиологът реши, че отново има надежда. като цяло много оптимизъм в серията.

# 46
  • Враца
Гледах и споделм впечатленията си в бяло:
Разочарована съм как Бейли нарита сестрата - за мен беше някак изкуствено прибързано, или не  съм обръщала внимание на тяхната връзка. Очакваше се да има напрежение между тримата, а случаят не се оказа такъв.
Горкият Оуен, стана ми много мъчно като гледаше как жена му говореше на Зола Sad
За драмата Зола - Дерек - Мередит не ми се говори, надявах се на добро разрешение на проблема още в тази серия. Дупката между Дерек и Мередит мъъъъъъъъъъъничко се запълни.

# 47
Още малко в бяло за серията:
Аризона вследствие на случая със Зола и след реплика на Карев се замисли, че няма никаква законна връзка със София, ще ми е интересно как ще уредят това

Впечатленията, когато ги осмисля  Thinking

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 11:40 от Boomer

# 48
Промото на следващия епизод: http://www.youtube.com/watch?v=SKX8_qvj-uc

# 49
  • в сърцето на един мъж...
Оооо, следващата серия ще е фънииии Party

# 50
И аз гласувах с опция 1. Никога не ми е скучно с този сериал, никога не ми е било безинтересно. Сега тегля торента, ах как нямам търпение. Party
Running on sunshine, много ми е интересно когато мъж сложи подпис Листопад. Rolling Eyes Няма много мъже като теб, да знаеш.. Mr. Green

Ох, аз и поне мои 2-ма приятели сме доста големи фенове на този сериал, също и на "Мечтатели". Мисля, че освен бабите, сериалът е "грабнал" и голяма част от по-младите хора. Надявам се да ти харесва.
Изненадах се като разбрах, че има нова серия. Времето доста бързо си минава.

# 51
  • UK
Я и аз в новата тема, да не ви изтърва. Този бутон "извести" никаква работа не върши. Като гледам новата серия, ще се включа и аз.

# 52
  • Ню Йорк
Малко впечатления от епизода: според мен Бейли ще се събере с Бен и дано, че иначе и тя ще яде шамари. Много лоша е станала тоя сезон, една такава тросната и гадна. Така като гледам двойките заповат да изглаждат отношенията си, Кристина и Оуен и Мередит и Дерек, радвам се защото харесвам и двете двойки и не искам раздели. Интересно ми е и дали Кепнър все пак ще се сдобие с гадже Wink

Много ме изкефи промото за 6ти епизод. Simple Smile

# 53
Това, че Кристина и Оуен правят непрекъснато секс не ми изглежда като изглаждане, а по-скоро бягане от проблема... По възможно най-приятния начин Heart Eyes, но все пак бягане.

# 54
  • София
Бяло Разочарована съм от Бейли, че заряза така Илай, Бен въобще не ми харесва хич, особено откакто се върна. Дано се събере пак с Илай. Какво ли си мислеше Оуен и какво ли почуства като гледаше как Кристина се грижи за Зола. Сигурно му е много болно Sad
И е крайно време да се случи нещо в триъгълника Марк - Лекси - Джаксън. МНого съм раздвоена, хем иска да се съберат с Марк, хем и Джаксън ме кефи...няма угодия. Майката на Джаксън ми хареса, дали ще поостане?

# 55
Предишният епизод ми хареса много.. Почти не даваха жените,но Лекси изобщо не дават  Sad с нетърпение чакам българските субтитри,че да видя дали се появява този епизод. Simple Smile

# 56
Това, че Кристина и Оуен правят непрекъснато секс не ми изглежда като изглаждане, а по-скоро бягане от проблема...
Да не си направят още едно бебе  Joy

# 57
  • SOFIA
любимият ми сериал  Heart Eyes , ненаситна съм за него  Wink

# 58
# 59
И аз гласувах с опция 1. Никога не ми е скучно с този сериал, никога не ми е било безинтересно. Сега тегля торента, ах как нямам търпение. Party
Running on sunshine, много ми е интересно когато мъж сложи подпис Листопад. Rolling Eyes Няма много мъже като теб, да знаеш.. Mr. Green

Ох, аз и поне мои 2-ма приятели сме доста големи фенове на този сериал, също и на "Мечтатели". Мисля, че освен бабите, сериалът е "грабнал" и голяма част от по-младите хора. Надявам се да ти харесва.
Изненадах се като разбрах, че има нова серия. Времето доста бързо си минава.
Не си само ти! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт