Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 279
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
# 63
Аз си мисля,че това избягване на тройката-Джаксън, Лекси, Марк ми намирисва на голяма развръзка. Може и така да си мисля,защото никога,ама никога не успях да свържа Лекси с някой друг, дори и сега, въпреки,че Джаксън наистина и подхожда имам усещането,че тя не го обича така както обича Марк, между тях нещо се запълваше,а сега ми изглежда просто...тийнейджърско. А и мамето на Джаксън е усетила. Thinking
Колкото до Листопад-ооо,фен съм и то голям, гледах вече дори финала на сериала, плаках много и се зачудих-защо финалите на турските сериали са все лоши...? newsm78

# 64
  • София
Толкова хубава и силна серия отдавна не бяха правили. Изкефих се страхотно Simple Smile Имаше много акценти, много важни моменти, абе имаше съдържание. Маминката е страшна, дано се появява по-4ести4ко. Лекси е тооолкова красива с този бретон Flutter С Мер си поревах малко и аз, след като свърши операцията...Бейли сладурка, сложни й идват мъжете Laughing Много, много хубава серия!

# 65
Аз си мисля,че това избягване на тройката-Джаксън, Лекси, Марк ми намирисва на голяма развръзка. Може и така да си мисля,защото никога,ама никога не успях да свържа Лекси с някой друг, дори и сега, въпреки,че Джаксън наистина и подхожда имам усещането,че тя не го обича така както обича Марк, между тях нещо се запълваше,а сега ми изглежда просто...тийнейджърско. А и мамето на Джаксън е усетила. Thinking
Колкото до Листопад-ооо,фен съм и то голям, гледах вече дори финала на сериала, плаках много и се зачудих-защо финалите на турските сериали са все лоши...? newsm78

Малко оф-топик ще направя. Само да кажа, че сериалът е сниман в продуценска къща "Ay Yapim" (дето преди да започне дават една луна и след това интрото на сериала), в тази продуцентска къща няма нито 1 сериал с добър финал. Мисля, че имаха много възможности да развият финала, но точно тази беше за мен най-отвратителната (гледах го без превод), но от това, което видят даже накрая "Яли, пили и се веселили" да казват няма да ми хареса  Laughing. Извинявам се за оф-топика. Тази вечер сядам да гледам новата серия.

# 66
  • в сърцето на един мъж...
Много моля, върнете се на Анатомията Praynig Има тема за Листопад. Благодаря Peace

# 67
  • Ню Йорк
Много моля, върнете се на Анатомията Praynig Има тема за Листопад. Благодаря Peace

И аз това щях да кажа ама ме изпревари.

Майката на Джаксън дъщеря ли е на Харпър Ейвъри или снаха?

# 68
Хех, интересно, но никъде не се споменава Thinking Но е страшно свежа Mr. Green И явно много го обича, но като всяка докторка е направена цапната в устата Joy А сцената с Ричард ми е любима Heart Eyes Явно и там има някаква история Mr. Green

# 69
  • Разград-София
Записвам се   Peace
Скоро ми приключват лудите смени на работа ,и засядам да гледам епизодите че гледах само първия  ooooh! ooooh! ,за другите време все не остава ...

# 70
  • Ню Йорк
Хех, интересно, но никъде не се споменава Thinking Но е страшно свежа Mr. Green И явно много го обича, но като всяка докторка е направена цапната в устата Joy А сцената с Ричард ми е любима Heart Eyes Явно и там има някаква история Mr. Green

Ох и аз много се смях на сцената с Ричард  Joy Ей голям плейбой излезе Шефа Wink

# 71
  • софия
Толкова хубава и силна серия отдавна не бяха правили. Изкефих се страхотно Simple Smile
и аз

# 72
  • София
Майката на Джаксън дъщеря ли е на Харпър Ейвъри или снаха?
Бих заложила на снаха. Поне стана ясно защо Ейвъри е толкова красив. Смесването на раси по4ти винаги дава отли4ни резултати 4исто визуално Simple Smile

# 73
О, той не участва ли дядото в една от сериите??? Мисля, че той беше бял, така че вероятно е снаха Thinking

# 74
О, той не участва ли дядото в една от сериите??? Мисля, че той беше бял, така че вероятно е снаха Thinking
И аз имам такива спомени.

Общи условия

Активация на акаунт