Време е за Икеа! - тема 12

• 96 236
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
Има го:

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=20899
При играчките е, ама нагоре по рафтовете.

# 211
  • Magrathea
Мерси, след като написах тук, успях да го открия в сайта, иначе пробвах с реф. номер. Може и да отскочим днес или направо утре и да го видим/вземем. В къщи сме фенове на Икеа отдавна- кухня, спалня и детската на дъщеря ми- все от Икеа сме купували. Миналата година ходихме с микробус до Букурещ и напазарувахме всичко, сега се радвам, че имам Икеа наблизо. А люлеещо се конче търся от няколко дни за рд-то на малкия и едва преди малко се сетих да погледна в Икеа- сетих се, че май съм мяркала нещо подобно.

# 212
  • sofia
Мерси, след като написах тук, успях да го открия в сайта, иначе пробвах с реф. номер. Може и да отскочим днес или направо утре и да го видим/вземем. В къщи сме фенове на Икеа отдавна- кухня, спалня и детската на дъщеря ми- все от Икеа сме купували. Миналата година ходихме с микробус до Букурещ и напазарувахме всичко, сега се радвам, че имам Икеа наблизо. А люлеещо се конче търся от няколко дни за рд-то на малкия и едва преди малко се сетих да погледна в Икеа- сетих се, че май съм мяркала нещо подобно.
И аз го видях лосчето в нашата Икеа и направо ми идва да го купя просто за коледна декорация, толкова е хубаво!!! Heart Eyes
Аз си търся холна масичка, квадратна, семпла...но като че ли има много малък избор Sad

# 213
  • София
Аз си търся холна масичка, квадратна, семпла...но като че ли има много малък избор Sad

Ние си взехме тази http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=38269 много ми е удобна Simple Smile

# 214
Трилиън, написала си, че имате кухня от ИКЕА. Шкафове и бяла техника ли имаш предвид или дреболии за кухнята? Защото мен ме интересуват шкафовете (ИКЕА е един от магазините, които имам предвид като обновяваме кухнята скоро).

# 215
  • Magrathea
Трилиън, написала си, че имате кухня от ИКЕА. Шкафове и бяла техника ли имаш предвид или дреболии за кухнята? Защото мен ме интересуват шкафовете (ИКЕА е един от магазините, които имам предвид като обновяваме кухнята скоро).
Само шкафове и разни дреболии. Плота примерно си го купих от тук, за да може да се отреже по мярка. Какво те интересува теб?
Не издържах- вчера отскочихме до магазина и взехме лосчето. Каката поиска да остане в детското клубче, много й хареса.

# 216
Teresa, ние вчера приключихме с кухнята от Икеа. Спокойно мога да работя вече в сектор кухни, мсиля че ходих почти всеки ден до тях, но се получи каквато я исках. Останаха само щорите. Някой правил ли е панелни щори от техни платове за система Kvartal? Има ли някакви тънкости?
Друг въпрос -  започнах да мисля секцията в хола с Беста. Но на някои елементи пише, че са последни бройки в сайта. Дали това означава, че повече няма производство?

# 217
  • София
Teresa, ние вчера приключихме с кухнята от Икеа. Спокойно мога да работя вече в сектор кухни, мсиля че ходих почти всеки ден до тях, но се получи каквато я исках. Останаха само щорите. Някой правил ли е панелни щори от техни платове за система Kvartal? Има ли някакви тънкости?
Друг въпрос -  започнах да мисля секцията в хола с Беста. Но на някои елементи пише, че са последни бройки в сайта. Дали това означава, че повече няма производство?

И аз съм на тема панелни щори. вече 2 пъти ходим да ги оглеждаме и все си сменям мнението.
Харесва ми идеяна на системата Квартал как се разминават платната и можеш да си ги плъзгаш, но не ми харесва, че предлаганите им платове са широко само 60 см. или 140 см. а и като марерия не ми допадат. но консултантката каза, че може да се сложи всякакъв текстилен плат, който ти харесва.
На мен много ми допада материята на щорите ENJE, но при тях механизма е с навиване нагоре.
Последно измисих да купим щорите Enje, да ги срежем в горната част и да ги закачим на плузгащите се КВАРТАЛ. Но пък така доста се оскъпява. Не знам още...
чудя се дали чрез някоя фирма няма д а ми излезне същото, пък и размерите ще са по поръчка.

# 218
Рени, и аз доста поумувах. Техните щори не ми харесва факта, че не се перат. Така че задължително минах на вариант плат. Харесала съм си плата. Курниза е купен и сложен. Сега се чудя за размера. Ако ги направя по 60 трябва да сложа 4, на три улея, това означава, че задължително 120 см ще имам  щори, което затруднява отварянето на два прозореца едновременно. И се чудя , дали мога да ги направя малко повече от 60 см, ако оставя по 3 см от всяка страна ме устройва, но не зная тия 3 см, как ще седят.

# 219
  • Бургас
Момичета, покажете моля кухните си - пред голяма дилема съм дали да си купя кухнята от там или да я поръчам  newsm78 Като че ли клоня към първото, но ми трябва още малко нахъсване Laughing

# 220
.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 14:47 от Анонимен

# 221
Имаш предвид да ходи да си купува нещо?

# 222
.

# 223
До колкото знам, от никъде не може да се поръчва до БГ, но има разни фирми - посредници. Може да потърсиш такава.

# 224
.

Общи условия

Активация на акаунт