за секса

• 36 593
  • 517
  •   1
Отговори
# 510
Хубавият секс без надуване на кавала пък не чини пет пари.  Naughty

Най-после един мъж да го каже кратко и ясно. 

# 511
Хубавият секс без надуване на кавала пък не чини пет пари.  Naughty

Най-после един мъж да го каже кратко и ясно. 
newsm10 smile3521

# 512
  • София
Соте, ще ти излезе късметът, усещаш ли? Тук кавалджийките са големи естусиастки, като за здрасти свирят! Само си поискай, и ще се уредиш поне с три кандидатки!

# 513
Соте, ще ти излезе късметът, усещаш ли? Тук кавалджийките са големи естусиастки, като за здрасти свирят! Само си поискай, и ще се уредиш поне с три кандидатки!

smile3527

Пфу, язък!
Жалко, можеше и тромпетистки да има!   smile3516

# 514

Не мой тъй бре Andariel  Joy ... тамън една се научи добре да свири...ся искаш да разстроиме инструмента ли???  Laughing
Кат засвири фалшиво после.. кой ще го иска бре!!!!  Joy

# 515
Остави се, и какво богатство съм раздала, преди да знам, че мога да продавам.  Ей тъй, от гол ентусиазъм. 

# 516
  • София
Трещи, то нали затова казват, че с възрастта хората помъдрявали! Та, и ти така!  Wink

Соте, те са майсторки тука! ще подходят с цялото нужно внимание и техника!  Laughing

# 517
   Аз пък не знам някой да не предпочита това. Но все пак не смятам да се самоубия, нито да му отрежа нещо си, ако не дай си боже, не може да отговори на моите грандиозни предпочитания...

...

То и аз няма да върша такива неща. Давам дефиниция за изневяра, така както я разбирам аз.

Общи условия

Активация на акаунт