Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Е, полезното беше, че джипката измери дребса по всички измерения и рече, че е с повече от перфекти мерки (аз нали все се страхувам да не стане дебела Embarassed)...И накрая рече, че имат и зъбарка дет силанизира зъби, та и това направихме...Та не съм съвсем на загуба от обиколката до джипката Wink

Морг , винаги гледай положителната страна на нещата ! Wink

За документите , не мога да ти бъда полезна . Аз детски не получавам .

В момента ми е на дневен ред делото за увеличение на издръжката . Събирам и аз документи и всеки ден ме сюрпризират с някоя бюрократична приумица , но .. няма начин .

# 121
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!  Hug И аз минавам да си помрънкам, не, че нещо, но имам нужда да си споделя, може и да не ме четете.  Tired

Снощи се скарахме с моя (за глупости естествено), стана ми много тежко и вечерта просто имах нужда да дойде да ме гушне и да видя, че е до мен, да ми каже, че всичко ще се нареди и ще се справим някак, получих обратното - грубо отритване в най-тежкия момент. Знам, че вероятно ще се сдобрим и всичко ще мине, но горчивото чувство, че съм сама в най-гадните си периоди ще си остане още дълго.
 После ходих да се разхождам по улиците посред нощите сама, докато той си хъркаше блаженно, имаше някакво такси на улицата, което ме гледаше странно, сигурно е решил човекът, че съм някаква луда или пияна да се шматкам по това време.  ooooh!

Морг, на мен последно ми казаха, че няма нужда от бележката за сем положение, ама това беше в началото на годината. Освен бележката за ваксините мисля, че трябва и бележка от училище, че го посещава, ама не съм сигурна.

# 122
Не съм Hug Hug Hug

Дано по-бързо се разсеят облаците ! Hug

# 123
  • в моя свят на мир и любов
Не съм, май всички оставаме сами в най-тежките си моменти. Не знам защо така се получава, но винаги когато наистина имаме нужда от човека до себе си, него го няма.

# 124
Не съм - Hug

Всичко ще се нареди.

# 125
  • На остров
Не съм   bouquet

Всичко ще се оправи, ти си силна жена. Съчуствам ти, че си се чувствала толкова сама в тази нощ... Hug

И аз малко да се оплача..мъчно ми е за работата ми, за колегите, за всичко, което оставих в БГ... Cry

# 126
Не съм   bouquet

Всичко ще се оправи, ти си силна жена. Съчуствам ти, че си се чувствала толкова сама в тази нощ... Hug

И аз малко да се оплача..мъчно ми е за работата ми, за колегите, за всичко, което оставих в БГ... Cry

Ех , аз пък благородно ти завиждах за всичко , което имаш там ... Wink

# 127
Не съм - Hug

Всичко ще се нареди.
И аз така казвам !  Peace Peace Hug Hug Hug

# 128
Искам и аз да си кажа какво ми е  Grinning.От съда ми назначиха дата за дело,което ще е за издръжка и отнемане на родителски права.Изобщо не съм наясно с тези неща и адвокатката ми обяснява и аз я разбирам за момента,но после незнам защо всичко ми излиза от акъла.Но сега като се замисля единствения въпрос който ме вълнува най-много е дали е стресиращо.В съда не съм влизала през живота си,но ще ми се случи и аз искам де.Инъче знам,че може само адвоката ми да присъства.Може ли някоя от вас,която е минавала през тази процедура да сподели какво се прави.Накратко Simple Smile и то само ако ви се споделя.Благодаря   bouquet

# 129
Kosi_bosi13 ,

Не е стресиращо , просто една институция , която ни най-малко не се вълнува от твоите лични и емоционални драми . Ако те питат нещо - отговаряш по същество . Моята адвокатка ме беше подготвила какви въпроси да очаквам , те са стандартни , общо взето . Неприятното е , че искат свидетели , за да потвърдят твоята теза .
На мен също ми предстои дело за увеличение на издръжката , но аз вече знам как е и не се притеснявам , просто ми е неприятна цялата цигания ... #Cussing out

# 130
Благодаря ти happy_mama Simple Smile Имам месец и половина до делото до тогава ще се настроя психически.Смятам да звънна на адвокатката си да я питам и аз какви въпроси да очаквам .
Още веднъж благодаря за бързия отговор   bouquet

# 131
Kosi_bosi13Hug

# 132
Не съм, дано вече да сте се разбрали с твоичкия и да няма проблеми.
Но принципно винаги сме сами когато ни е най-тежко, ако не сме сами няма да усещаме нуждата от човека. Във всяко семейство си има някакви проблеми, но важното е да минават и да се оправят нещата.

# 133
  • Горна Оряховица
Да почерпя за рожденния ден на моят мъник:

Коси боси 13,Не съм  Hug

# 134
 newsm67
да е здравичък малкия сладур и да радва много мама   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт