Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Честита Нова Година момичета!!!!
Пожелавам на всички Ви -здраве,щастие,много любов и мнооооого успехи през новата година.

# 736
  • София
За много години, момичета! В годината на Дракона - само напред и нагоре! Hug Hug Hug

За протокола - станах преди час, ама и горкото куче трябваше да изкарам.....

Хайде, приятна ви почивка...гледам и слънчице се показа Wink Wink Wink

# 737
За много години, момичета! В годината на Дракона - само напред и нагоре! Hug Hug Hug За протокола - станах преди час, ама и горкото куче трябваше да изкарам..... Хайде, приятна ви почивка...гледам и слънчице се показа Wink Wink Wink
Да вземем да си врътнем по едно горещо шоколадче ли  Wink? Сега съм му хванала цаката по много мързелив начин в микровълновата и става нещо божествено. Така най обичам.

# 738
Честита Нова 2012 година.Аз през Тази нова 2012 ходих до гроба на един човек на който ме бяха спряли да отида негови роднини ....намерих гроба на човека и не съжалявам четоха на гроба на човека молитва .Сега вече съм спокойна.Каквото си мислите през 2012 направете го.Съветът ми към вас е ако имате близък който е починал и не сте отишли на погребението му това е грях.После самите души те викат за да отидеш при тях и да си кажеш сбогом.Като отидох до гробищата се чудех в коя посока и накъде да тръгна но питах добри хора и те ми казаха къде са новите гробове и така го открих.Батерия на телефон си зареждах през нощта падна ми и батерия и всичко....накрая хора ме докараха до града.

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 13:44 от ice_

# 739
  • София
Ice, весели празници..ама какви са тези погребални теми сега?! Това с ходенето на гробища и погребенията - самия човек си го прави....на починалия вече му е все тая отишъл ли си или не...Не се вкарвай сега в нови филми, моля те! За протокола - навремето баща ми изрично ме молеше да не ходя по гробища и глупости като почине, само да му паля...цигара за рождения му ден....Съобразявам се с това му желание колкото и шантаво да звучи...Иначе човек понякога сънува близките си и така някак не прекъсва връзка с тях...
Оспамих се  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
И това слънце ме изкушава да изляза, ама няма...много е заледено...Хайде, наздраве кой с горещ шоколад, кой с нещо по-горещо Wink Wink Embarassed Embarassed

# 740
# 741
  • София

И това слънце ме изкушава да изляза, ама няма...много е заледено...Хайде, наздраве кой с горещ шоколад, кой с нещо по-горещо Wink Wink Embarassed Embarassed

Слънце, ама е хубаво само зад прозореца. Навън е такъв студ! Бррррррррррррррррррррррррр!

Общи условия

Активация на акаунт