Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
 smile3507......

Взех си 2 дена отпуска и ще релаксирам, малките се върнаха от 3 дена при баща им, липсваха ми, ама те първо детско искаха да гледат  Laughing, от вратата мамо искам понита и коне да ми пуснеш - има едни клипчета в You tube, та така, понитата им липсвали  Crazy.

Наготвих за обяд и вечеря и сега обмислям новогодишното меню, ще посрещам мама, татко и сестра ми с нейното семейство, та в чуденка съм какво да приготвя, хем да е вкусно, хем ме мързи  hahaha Embarassed.

Hug Hug Hug

# 691
  • в моя свят на мир и любов
Ние се върнахме.
Все още не е излязъл от упойката, но ми е така жал.
Не може да се изправи. Ох!

Котката - пръв помощник на майката:

http://www.vesti.bg/?tid=20&oid=14019&galid=67262

# 692
Вече е доста по - добре.
Боже какъв ден на нерви!
Никаква работа друга не съм спокойна да свърша. И утре е ден.

# 693
Ice, наистина вече не те разбирам.... Добре са те посъветвали другите момичета. Вслушай се в тях.
Няма да се повтарям.

Луда, аз отслабнах доста със Система минус 60. Бях спряла за малко, но от днес отново съм в джаза. Има и тема, само да намеря линка и ще го постна.

# 694
Пате , ти си наша гордост ! bowuu
Ама да не изчезнеш съвсем , като гледам все растат числата ! Wink

# 695
Ето я Системата!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617920.0

Хепи, гордост, ама тази гордост се поизложи последния месец и затова започвам да трупам наново минуси.  Hug

# 696
Аз вече от догодина ще приключа тази сага и със развод за да може той да започне начисто с другите......и не мисля и да го питам дали иска или не иска да се развежда с мен ами директно към процедурата по развода преминавам.Досега го мислих но вече съм убедена че действително и искам да направя тази крачка.Как мислите вие правилно ли ще постъпя???

# 697
  • София
Какво е това отношение към живота ти, бе, момиче  ooooh! Ще се разведеш не за да си спокойна и щастлива ти, а за да започнел той начисто с другите  ooooh!

Като изключим това - за развод е най-добре да говориш първо с него и да му предложиш развод по взаимно съгласие. Ако се съгласи, ще е най-лесно.
Ако не се съгласи - тогава почвай по вина, там е по-трудно.

# 698
Аз съм щастлива сега и без него.Намирам щастие в детето си и във дребните неща които правя.Не съм нещастна и няма причина от която да се чувствам нещастна.И отдавна не съм с него ще станат от догодина 2 години почти.Ако го чакам той да направи първата крачка и да се разведе това значи никога да не стане това нещо.Знам че развод по невзаимно съгласие е 500 и нещо си лева но като го познавам като човек знам че няма да се съгласи да е по взаимно и затова ще е по невзаимно съгласие.Имам доказателства че се среща с други и т н
Как да се държа с него като иска информация за детето?

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 10:15 от ice_

# 699
  • София
Абе ти си говори с него въпреки това. Кажи му, че подаваш молба за развод и предпочиташ да е по взаимно съгласие. Най-много да откаже, ама поне ще си опитала.

# 700
Айс, няма да спечелиш нищо кой знае какво, ако не е по взаимно съгласие.
И какво ако имаш доказателства, че се среща с други? Ще се мъкнеш по съдилища само за да го докаже???
Изрежи го от твоят живот и мисли за този мъж само като баща на детето ти!

# 701
Аз пък ще отслабвам с едно "връткало", ама нещо не мога да намеря линк, като го намеря ще ви го пусна.

ice, задължително поговори първо с БНД да се разведете по взаимно съгласие. Всичко минава много по-лесно. Работата ви в съда ще бъде само, за да кажете заветното ДА, като ви питат съгласни ли сте със споразумението, т.е. 2 мин. Ако не иска тогава преминавай към исково дело. Даже не знам защо след 2 год. почти ти продължаваш да се чудиш дали решението ти е правилно?

# 702
Говорих с него но категорично ми отказва-казва ми аз не съм по разводите.Ти си по разводите.

# 703
  • София
Егати льольото  ooooh!
Ами тогава май наистина нямаш избор. Намери си читав адвокат след празниците и започни новата година с нов живот  Hug

# 704
Ами точно това и мисля да направя-ще изчакам празниците да минат и тогава ще започвам да действам за да стане това което аз искам.Така или иначе примерно ако реша след време примерно да имам друго дете от друг човек искам да е всичко на чисто.И този път нямам колебания.На него му харесва да е женен за мен но защо?Питам се?Какво печели като му се водя жена пък в същото време не е с мен? Ето тези въпроси си задавам???

Общи условия

Активация на акаунт