Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 551
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Morgana тези са били интелигентни и осъзнати хора,но много са малко такива.

# 721
  • София
А и да не забравяме, че нямаха много какво да делят, както и общи деца...Тогава културната раздяла е по-лесна....

Честит ви втори сняг! Hug Hug Hug От кеф взех, че излезнах за 15-тина минути въпреки протестите на майка ми, че било мокро и хлъзгаво! Е, вече някак ми се отпусна нервата - обожавам Коледа и Нова година със сняг!

Хайде весело довечера и внимавайте с желанията....че току-виж се сбъднали Wink Wink Hug

# 722
А и да не забравяме, че нямаха много какво да делят, както и общи деца...Тогава културната раздяла е по-лесна.... Честит ви втори сняг! Hug Hug Hug От кеф взех, че излезнах за 15-тина минути въпреки протестите на майка ми, че било мокро и хлъзгаво! Е, вече някак ми се отпусна нервата - обожавам Коледа и Нова година със сняг!
Хайде весело довечера и внимавайте с желанията....че току-виж се сбъднали Wink Wink Hug
Много си сладка Моргана. Simple Smile Относно желанията.

# 723
  • София
diani81, не си внимавала с желанията, ах ти Grinning Grinning Grinning
Най-важното е да сме живи и здрави да гледаме децата и себе си! Да имаме стабилни доходи и добри приятели и роднини! Да се чувстваме добре в кожата си!  Останалото ще си го купим! Hug Hug Hug Hug

# 724
diani81, не си внимавала с желанията, ах ти Grinning Grinning Grinning
Най-важното е да сме живи и здрави да гледаме децата и себе си! Да имаме стабилни доходи и добри приятели и роднини! Да се чувстваме добре в кожата си!  Останалото ще си го купим! Hug Hug Hug Hug
Дано! На всички го пожелавам! Hug Hug Hug

# 725
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година и дано всички ни чака една ползотворна година, изпълнена с положителни емоции, усмивки и много любов!  Hug

# 726
Весело изпращане на старата и усмихнато посрещане на новата 2012-та година и от мен !
Нека посрещнем 2012-та с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи!

# 727
  • София
Весело изпращане на старата и усмихнато посрещане на новата 2012-та година и от мен !
Нека посрещнем 2012-та с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи!

ДАНО!!!!

# 728
Честита Нова Година !  bouquet
Как сте мацки ? Релаксирате ли още от яденето като за последно ? Mr. Green

# 729

Как си личат тези които спят до късно!

Как сте?

# 730
  • София
Трудно е със ставането! Дори и кафето не помага, но все пак ще го споделя с вас ...

# 731
Честита Нова Година! Нека през следващата година да сме здрави, късмета да е с нас във всяко начинание и да сме щастливи и спокойни.

# 732
  • София
Честита Нова Година! Нека през следващата година да сме здрави, късмета да е с нас във всяко начинание и да сме щастливи и спокойни.

Е в старите начинания, които още не сме приключили, да имаме късмет! Хубавите неща стават бавно! Късмет във всичко!

# 733
Да, късмет във всички начинания и стари и нови.

# 734
За много години.

Общи условия

Активация на акаунт