Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ох бе Наде, тоя вълк как ме уплаши  smile3544, да и тук все още вали  Nature Snowman, лека вечер от мен  Hug

# 556
  • София
Здравейте момичета и честит суперготин сняг!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Напук на всичките врагове оцелях и пълната упойка преживях и най-сетне съм си в любимото къща! И сега 2 месеца ваканция ме чака......Дано само не ме уволнят зради толкова дълъг болничен! Но аз се чувствам добре, утре ще хапнем торта по случай 8 рожден ден на дребната и смятам да изкарам закътани празници в къщи!
Хайде, всичко лошо да е останало в тази година, а догодина - само здраве, пари и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 557
И при нас е снежна приказка!

Морги, честит ти сняг!  Laughing Hug
Изпуснала съм какво става с теб, бързо да се възстановяваш!  Hug

Луда, Охридското езеро  Crazy На Коледа Crazy И това с шофирането! Луда работа!

# 558
  • София
Пате, не съм и писала...но вече мисля, че всичко е ок и чакаме Коледааааа! Hug Hug Hug

# 559
  • София
Пате, не съм и писала...но вече мисля, че всичко е ок и чакаме Коледааааа! Hug Hug Hug

Всички я чякяму с нетърпение. Утре е последния учебен и работен ден, ще го издържим някакси с мисли за Коледа - гопла и уютна с много подаръци под елхата!

# 560
Моят последен работен ден беше днес . Преди Коледа , имам предвид .
След това още 3 и пак 4 дни празници за Нова година . Simple Smile
Имам 2 дни отпуска и ще си взема двата петъка.

Морг , бързо възстановяване ти желая ! Hug Hug Hug
Ти си силно момиче , ще се справиш ! Peace

# 561
Аз пак се ядосвам с глупости защото случайно прочетох във скапания фейсбук Бащата на дъщеря ми какви ги пише
Очертава се втора коледа да съм разделен от дъщеря ми.Нека всички дами,които имат деца и са замислили с лека ръка да ги отделят от бащите им да се замислят!Нека всички бащи,които са с децата си да ги пегърнат силно!Дано да няма повече разделени семейства!Нека бъдем по-добри поне по Коледа!
Кажете ми какво излиза от цялата тази работа че аз съм виновна за всичко.Сякаш съм сложила катинар на вратата и съм спряла детето си да ходи при баща си.Какво да му кажа за да разбере че не съм лишила детето от баща.Това че аз не съм с него не значи че детето не може да ходи при татко си #2gunfire
Но аз съм най-лошата заради раздялата ни.
Бях бясна снощи идва ми да му кажа всичко което мисля но си премълчавам за пореден път.

# 562
ice_,

Не му се връзвай , бе мила ! Hug
Това е за оправдание на гузната му съвест .
И нашия БНД говори , че аз съм го изгонила и после съм се развела с него , той не искал .
Ама не обяснява той какви ги е вършил , че аз да взема такова решение .

Гледай си детето , радвай му се и не си разваляй празниците ! Hug Hug Hug

# 563
Лошото е че прекалено прекалено емоционално възприемам всичко.Но няма вече да си мълча дори и да си разваля празниците ще му кажа Като иска да прекарва празниците с дъщеря си да идва и да я взима и да се гледат и без това детето почива от утре до 3 януари и има възможност да е със дъщеря си.

# 564
  • София
ice_  Hug бъди силна, и не се ядосвай на БНДто и нашия разправя, че аз съм искала да се разведа с него, стигна до там че мъжа с който съм в момента ни бил разделил, а пък аз започнах да излизам с него няколко месеца след като той ни напусна и сега и майка му е убедена че съм му изневерявала   Rolling Eyes . Ама както една майка е сложила в подписа си : Силен вятър и прост човек, не можеш да ги спреш. Та майната им.

# 565
  • София

Морг, Честит Рожден Ден на Лора, с пожелания за още по-щастливо детство, много усмивки и игри, а на теб Дядо Коледа да ти донесе принца  Wink

# 566
Морг ,   bouquet

Честит Рожден Ден на твоята принцеса ! Heart Eyes
Да е здрава , весела , щастлива , с много късмет в живота , за радост и гордост на мама !!! Hug Hug Hug

# 567
  • София
Благодаря, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Последен учебен ден, имаше купон и дребната е пълна с емоции!
Аз почивам и се местя от стая в стая...щото леко не ме свърта да не мога да излизам докато навън има сняг Wink Wink Wink
Весели празници желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 568
Честит празник на рожденничката. Много здраве и късмет.
ice_ я не обръщай внимание на БНД. Най-много да му пишеш на същото място ако иска да е с детето да го взема тези дни. Но не му се впрягай. И нашият БНД ги говореше едни. На първи братовчед мой беше обяснил, че баща ми ни е отвлекал и какви ли не глупости, но просто не ми пука.
И ние днес имахме празник на училището.

# 569
Моргана, бързо възстановяване и честит празник на детето ти   bouquet
Ice, Благовеста ти е постнала възможно най-разумния съвет - да игнорираш глупостите, които чуваш. Просто когато човек представя нещата както му изнася, без да се интересува какво причинява на хората около себе си, не заслужава внимание. Игнор  Peace
Пожелавам празнично настроение  Peace
Аз малко нехристиянски обръщам всеки празничен повод в чаша вино или бира, бъбрене и филм - идеи какво да дръпна и да гледам? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт