За интериорният дизайн по аматьорски

• 85 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Копирах целия линк - пак така. Нещо ми се бъгва, явно  Thinking  Оказаха се, че са верига. Дано съм гледала правилния. Като стил, разбира се, ми харесва, но тук май имаме пример за това, за което спомена в началото на темата Светкавица - как опазваме интериора. Първо е шетал някой дизайнер и е било добре, но отпосле вдъхновени от резултата май някои хора самички са започнали да допълват по первазите, долапите и етажерките каквото им попадне и са си мислили, че все хубавко става  Simple Smile

Бръмбофръц - не е Малена. Тя сама каза, че не е тя и не знае кой е, щеше да проучва, но не съм срещнала дали и къде е писала.

# 436
Ах, Джерард Бътлър ме спечели - домът му в Манхатън 

У Матю Пери виждаме телевизор над камината 

Много артистичен на Кристиян Лобутен в Париж

# 437
Много симпатичен апартамент на Кристиян Лобутен.
У Джерард Бътлър ужасно ме дразни колко е fake всичко. голям кич...

# 438
  • в моя свят на мир и любов
На мен пък точно домът на Джерард Бътлър ме завладя. Всичко е толкова топло, уютно, широко и спокойно. Все едно се пренасям в друг свят, далече от шума и суетата.
Минимализма и правилните кубични форми винаги ме карат да се чувствам напрегната и все да внимавам да не оставя някоя вещ не на мястото си.

# 439
Оправих линка.не знам защо се получи така!  Peace

# 440
Barbabeau, дали са имитации? Може да са купувани от аукциони в Европа  Simple Smile Аз и имитации ги взимам  Simple Smile Е, надигнатата и наронена мазилка ми е малко вповече. Гредите 100% ще са фейк. Какво да прави човека, живее в Ню Йорк, пък го влече Европа.

# 441
  • Варна
Днес ходих до Камко (Варна) и разбрах, че спират вноса на мебели Coneglrano
Има две пейки:

# 442
Защо го спират? Само за Камко или изобщо? Защото в София има по- зареден магазин.

# 443
  • Варна
Някъде назад в темата имаше нещо за телевизорите - Хефеле и Хетих имат лифт механизми за прибиране и показване на TV или монитори. Предполагам и другите големи в механизмите имат нещо подобни, при интерес имам пик.

# 444
  • Варна
Защо го спират? Само за Камко или изобщо? Защото в София има по- зареден магазин.
Не ми обястиха, само казаха, че Колениано няма да се внасят и продават това, което е налично. Имат наистина много хубави неща, даже днес заснех наживо пейката Simple Smile
Има и едни преградни стени назад бяхме обсъждали параваните, но тези са като кашпите, да си намеря кабела и ще ги пусна.

# 445
Все едно се пренасям в друг свят,...
Да, много правилно. В света на няколко павилиона от студиата на Холивуд. Laughing
Пина, самите мебели може и да не са глупави имитации (а може и да са), но всичко друго е. Атмосферата е.
Да започнем от стенописите и налющените мазилки Grinning Човекът е видял това в старите вили в Италия и Франция и си е казал "що пък и аз да не си нарисувам, като толку мъ кефи...". И е наел сценограф и художник, които да рисуват и търкат и състаряват едновременно. Обаче имал идеята освен любими атмосфери, да вплете и "емоционални моменти" и тук при входа откриваме някакъв мистриозен образ Shocked Кой е този? Не знам, но залагам на любимия му играч от най-ценната му бейзболна картичка, когато е бил момче. Или любимият му плакат с любимия актьор? Или чичо му? Други предположения?... Колоните и фронтоните в същата зона хич и не искам да коментирам.
А това, предполагам, е частта с любимото кафене, понеже декорът е нареден като за кафене. Изобщо нявсякъде виждам подредени сценки и никакви препратки към собственика, освен че "него това го кефи и му напомня кой знае какво".
Правил, правил италианска аристократична вила, обаче сложил трапезна маса като на седемте джуджета, дето те сами са си я сглобили (те нали са дървари) - най-груб рустик.
В моите очи всико това е трагично грандиозен кич. Бих обощила това жилище като "Дисниленд по Бътлъровски" Grinning - тук сценка, там сценка; тук Европа, там Америка...
Другата ми асоциация е с палацото на фолк певците Галена и Галин, които искали "нещо бароково", били се вдъхновили от вилата на Джани Версаче на езерото Комо, намацали всичко с "фреско", обаче всичките тези трогателни декларации ни поднасят седнали на едни кънтри диванчета от кафява кожа, все едно малко объркали лаго ди Комо с някое от големите северноамерикански езера. Laughing

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:00 от Barbabeau

# 446
Съгласна.  Laughing Но апартаментът на Лобутен е наистина шик - всеки мъничък детайл с място и значение. Браво!  Heart Eyes

# 447
  • Варна
Но апартаментът на Лобутен е наистина шик - всеки мъничък детайл с място и значение. Браво!  Heart Eyes
newsm10

# 448
Права си Barbabeau и все пак нещо ми хареса. Не ми е хрумнало, че чичото вграден в стената може да е бейзболист  Laughing би било ужасно наистина. Не съм се замислила какво прави там. За масата и изобщо кухнята си права, че е като от друга класова прослойка дошла. Обаче не Галена и Галин е много гадно, не го принизявай Бътлър чак толкова  Laughing  Между другото кожената мебел я разпознах, производство е на Пластика, серийно производство, които пък, струва ми се са откраднали моделите си от GM Italia.

# 449
Два-три дни не съм влизала тук и не успявам да ви изчета и разгледам Simple Smile

Тази тема се чете бавно и с наслаждение, като да отпиваш топло и ароматно кафе .

Интересно ми е да погледна интериор с минимален брой цветове, някой може ли да покаже нещо такова?И дали няма да е уморително за погледа?Аз харесвам когато няма много цветове, за да можеш да "рисуваш" , т.е да поставяш някакви цветни петна - ваза, лампа на почти незабележим като цвят фон.Но много рядко съм срещала подобна подредба.

Общи условия

Активация на акаунт