За интериорният дизайн по аматьорски

• 85 424
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Мислила съм какви ли не варианти - не са удачни. Единственото което ме успокоява е че все пак са в кабинето. Имах идея да слагам стъклени плотове, но кабелака ще се вижда още повече. Къщата е цялата с ВФ,за някой неща става, но за други - не. На всичко отгоре и интернета тук е на светлинни години от този в България

За вградените тонклони споменах, защото някой преди това беше писал за тях. Наши приятели направиха къщата си така, не става. Е виж за тоалетни и бани са перфектни. А и ние сме със студийни колони цифром и словом 7 броя, познай какво въртене беше докато ги натъкмят. По отновение на теглото говорих не само за колоните, а и за усилвателите и суббуферите. Лично съм мъкнала през океана един ролков Ривокс, е няма такова нещо.

Забелязвам, че доста хора се връщат към грамофоните и ролковите записи . Гледах характеристиките на един грамофон- и се чудех какво ли са сложили вътре за тези килограми дето ги бяха дали в спецификацията

# 376
Нямате настигане Simple Smile
Нашата баня е малка, но с прозорец 80х160 см  (няма вентилация, което определено е по-зле). Не обичам вана, но имаме - все на вани се натъквам...
Пералнята е в кухнята и наистина не знам коша с прането къде да го позиционирам - никъде не е добре. Просто такива са възможностите... Някога в тази къща тоалетните са били в стаички между етажите, където сега са килери.
Сега от снимките на Пина се замислям за някакво влаголюбиво на прозореца в банята. Няма перде в момента, не достигат погледи или поне аз така си мисля  Simple Smile Не искам голяма баня още по-малко телевизор там. От едно перално обаче не бих се отказала никак.

# 377
  • Варна
Нямате настигане Simple Smile
Нашата баня е малка, но с прозорец 80х160 см  (няма вентилация, което определено е по-зле). Не обичам вана, но имаме - все на вани се натъквам...
Пералнята е в кухнята и наистина не знам коша с прането къде да го позиционирам - никъде не е добре. Просто такива са възможностите... Някога в тази къща тоалетните са били в стаички между етажите, където сега са килери.
Сега от снимките на Пина се замислям за някакво влаголюбиво на прозореца в банята. Няма перде в момента, не достигат погледи или поне аз така си мисля  Simple Smile Не искам голяма баня още по-малко телевизор там. От едно перално обаче не бих се отказала никак.
И аз искам отделно перално!
И ако може един дрешник моля Simple Smile

# 378
Doris, не спирай с българските дизайнери, моля те! Ти си единствения източник за тази информация. На мен нещо като не ми харесва, не означава, че не искам да се запозная с него. Пък и съм направила така да се каже неинформиран избор, вероятно съм пропуснала нещо. Може и от там да изскочи заека.

Аз съм горд собственик на перално помещение!  Flutter То е много малко, де и по принцип апартамента нямаше, защото е строен, когато в България не е имало много - много перални  Laughing  Един малък килер го направихме, той си плачеше, защото беше в непосредствена близост с вода и канал, има прозорче. Преходен през кухнята ми е. То и за килер си е много удобно там, но все пак предпочитам перално, където да са заврени пералня, сушилня, кош за пране и рафт с препарати и консумативи за тия двата уреда + за съдомиялната и прочие подобни дреболии. Иначе ми е чист и подреден, но все пак друго си е да се скрият там тези грозни машини, в кухнята не им е мястото. Дори съм отвикнала да живея с пералня в кухнята, защото в предното ни жилище беше в банята, както и прането се събираше там. Сега си е навсякъде по- подредено.

Допълвам Дорис не съм влизала в Рапонги, така и не съм се наканила. Покрай него съм минавала много. И да, найлоновите палми са Еверест на кича  Sick  макар, че цяла България ахна от тях. То снимки се правят, то 100 клипа се заснеха - Ивана, Румънеца и Енчев и още поне 2-3, които сега не се сещам. Дори по младежки сайтове за музика се коментира, че и в България имало 'такава природа'. Децата не различават истинска от найлонова палма и си мислят, че имаме климат за кокосови палми. Направо съм им обидена за тая мизерия.

# 379
Брех! Дайте снимка (или клип Laughing) с тия палми, да ги видим!

Набързо, тази снимка намерих. Но аз харесвам прости елементи, повторени многократно.
Мерси. Simple Smile

# 380
Този апартамент дали е показван вече http://www.viewsofia.com/article/3688/Apartamentat-na-Rakovska?
Ако е показван извинете ме, такава вана искам и аз, но тази конкретно не ми е във възможностите.
Освен това съм почитателка и на тухлените стени, от червена тухла. Не харесвам обаче или поне не съм видяла подходяща снимка с камък или каменни облицовки в интериора.
 Байбиби, по въроса с тухлите ти имаш какво да покажеш Wink.

# 381
Хубаво би било пералнята да е в банята или в отделно помещение, ама.....при нас няма как да стане. Банята - 1.50м/2.50м Mr. Green .Преградена е на 2 части - душ кабина и мивка. Няма шкафове както се досещате. Няма прозорец, но има добра вентилация. До сега нямаме мухъл. Пералнята е вградена в кухнята. В шкафа под мивката са препарати и легени. Мръсните дрехи се слагат директно в пералнята (мултифункционална - играе ролята и на кош Mr. Green)

# 382
Много интересен апартамент! А живее ли се в него или е само галерия?  Simple Smile

Ивана клип с палмите на Рапонги    Румънеца и Енчев палми на Рапонги

# 383
Laughing

Doris, Свилен Гамолов не се вписва в шаблона на БГ-дизайнерите. Много го харесвам! Пускай, пускай!

# 384
Леле, то цяла гора! Бая много пластмаса е това. Laughing

Много хубави детайли...

# 385
Имам въпрос..чудя се от няколко дни..
В трапезарията имаме нещо като контрабюфет / преправени шкафоме от соц библиотека -на крачета  Mr. Green/ в цвят венге. Там стои телевизора-черен. Тъй като мъжо издъни едното,като се качи на него, им лепнах отгоре по един плот в инокс. Хладилника в инокс също. Масата е червена с иноксови крака. Ъглов диван в графит. Стени нещо като пепел от роза,  килим-основен цвят също, пердета-също.

Идеята ми е за цветен студен акцент. Имам приготвен стол за преправяне.

Едно синьо ли да сложа ? Моля за идеи и мнения, че зациклих..

# 386
  • Варна
Здравейте, чета Ви отдавна и ми е много приятно.
За прозорец в банята си мечтая и аз, за да си сложа там цветя. За съжаление нашата баня е обща с тоалетна и 2м2 Sad.
Освен папратови, там биха вирели добре и орхидеи, а мисля че не предизвикват и алергии.

# 387
Много интересен апартамент! А живее ли се в него или е само галерия?  Simple Smile

Ивана клип с палмите на Рапонги    Румънеца и Енчев палми на Рапонги
Ивана - отвратителна гавра с песента  Sick

# 388
  • Пловдив
Здравейте!
Ех, голям кеф е тази темичка  Grinning. Другарката певица Рени, да се включат специалистките, аз не мога да помогна, тук идвам само за идеи и съвети  Laughing
Ето, последния постинг на пина за ТВ като начин на употреба в хола, ми е адски полезен например. На нашия бъдещ дом, ама съвсем случайно, и без въобще да съм го мислела това отдавна, се получи ТВ на едната стена, а отстреща на ъглова ниша каминка. първоначалната ни и дея беше ТВ да е по-в средата на стаята, на висяща стойка , тогава се падаше точно до камината, и добре, че това сме го прескочили, че  сега като ги гледам тези картинки се чудя какво щях да правя. Аз да се похваля, в новата къща ще си имам и перално, и дрешник. Обаче ... признавам си, никъде не мога да намеря картинки на подредба някаква на дрешник. Живяла съм в чужбина в къща с огромен дрешник и наистина е много удобно, стига да си направиш добре сметката кое къде да сложиш, така че ще се радвам и на вашите размишления в тази посока. Прозорец в банята ще имам и то доста голям, но не мога да си представям да гледам там цветя, как ще го отварям  newsm78. Може би от външна страна. За ваната май съм от мързеливите и гнусливи, ама хич не искам вана, просто ставаш й роб, трябва да я миеш след всяко използване, и после даже мен пак ми е гадно, то и за това идеята, реализирана в много хотели - вана с основния душ над нея, без отделна душ камина ми е направо ужасяваща, тъй като тогава ще трябва да се търка денонощно. Все пак ще сложим една вана за децата, тъй като мисля, че на децата им е кеф да се плицикат във вани.
И, последно, момичета, ама никой не постна нито една снимка за осветления в хола /то вярно, че на всички има някакво осветление, амато си е стандартно - лунички плюс минус полилеи и плюс минус лунички, или пък може да няма други варианти?/.
Благодаря ви, и много се радвам, че ви има, просто благодарение на вас си замечтах за собствен дом с някакъв дух   bouquet  bouquet  bouquet

# 389
Понеже вчера се споменаха чергите и lorenca ми напомни, да взема да им отделя внимание. Много ги харесвам и смятам, че са един прекрасен етно акцент, който да ни стопли, да ни върне на село при баба  Heart Eyes без да изпадаме в крайности и да си обзавеждаме неудобни битови жилища. Дори изглежда модерно, на моменти може да бъде и модернистично. Сега ще ви залея със снимки, моля разгледайте ги всички и може да обсъждате мястото на чергата в съвременния градски интериор.

1..   2..   3..   4..   5..  6..   7..   8..   9..   10..   11..   12..   13..   14..  15..   16..   17..   18..   19..  

Др. певица Рени, мисля, че ти одобрявам идеята за синия стол в гръцко островно синьо

Люба Ризова, ще ти отговоря на въпроса с осветлението в хола. Стокхолмския етно апартамент от първа страница ми е в топ 5 на страхотното осветление. Погледни го пак. Комбинация от ексцентрично и зонално разпределени пендели са. След малко ще дам още идеи със снимки.

Общи условия

Активация на акаунт