За интериорният дизайн по аматьорски

• 85 419
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ами, абсолютно всеки тоалет на Галиано за Диор (вече не, за жалост) бих си купила, не ами, направо мечтая да си ги купя. Как се облича самия Галиано мен лично не ме вълнува, няма да се омъжвам за него.  Laughing Гений на формата и принта, за мен. Умирам за роклите му, просто...  Heart Eyes

Предполагам имаш поводи и места където да можеш да се появиш с такъв тоалет. А облеклото на самия Галиано, не се различава много от моделите, които показва, ако забелязваш почти на всяко свое ревю е в тон. Харесвам го като моделиер и то много, но не си мечтая дори за дрехите му, просто няма къде да ги сложа, но са изумителни като творение.
Не одобрявам залитанията му по нацизма и антисемитизма, макар той самия да е гибралтарски циганин Wink, от там предполагам цветните експлозии в моделите му.

# 481
О... Само да се докопам до банкова сметка, за да си купувам негови рокли.  Laughing Но на мен не ми е нужен повод, за да нося подобно нещо. Аз самата ще съм повод в такова облекло.  Grinning Втората серия снимки нямам никакъв проблем ей сега да ги нося навън. Третата - ваканциите ми в Южна Франция плачат за такива рокли, че и няма да съм някакво изключение. Само банковата сметка липсва.  Laughing Не може всички да харесват едно и също. Мненията му по други въпроси не ме интересуват, деля професията от останалото. Извинете за спама, влюбена съм в тези рокли, както и в тези на Лакроа.  Heart Eyes

И не съвсем спам, аз всъщност крада идейки и от дрехи за дома си - съчетания на принтове, доколкото ми е възможно да намеря подобни. Например, последната рокля от тези снимки е идея за спалнята ми - бельо със сини цветя/флорални мотиви, отгоре нещо, кето да наподобява топчеста материя, но да не е вълна.  Simple Smile

# 482
  • Варна
Тези имаш предвид, че можеш да сложиш веднага?
Адмирации  smile3501, аз не бих се осмелила и просто бих се чувствала не себе си и некомфортно, особено в жълтата и с капелата да се появя на улицата  Shocked, но харесвам хора с екстравагантен дух и им се радвам.
Виж бялата рокля бих могла при повод.

# 483
Здравейте!
Моите адмирации за прекрасната тема,която сте избрали.Тук оживяват всички цветове на дъгата!
Преди година работих в Мароканска галерия и се запознах с невероятни българи ,които правят буквално от нищо -нещо.От обеци до вътрешен дизайн -уникални решения за дома!!!Имаше една интересна двойка-българка и кубинец.Те бяха измислили завеси за прозорец ,които домакинята никога няма да пере аххахахах -от дървени съчки.Мога да ви пусна линк .
Българите сме уникални в полета на мисълта си!
Желая ви чудеса и моля,не спирайте !

# 484
  • Варна
Здравейте!
Моите адмирации за прекрасната тема,която сте избрали.Тук оживяват всички цветове на дъгата!
Преди година работих в Мароканска галерия и се запознах с невероятни българи ,които правят буквално от нищо -нещо.От обеци до вътрешен дизайн -уникални решения за дома!!!Имаше една интересна двойка-българка и кубинец.Те бяха измислили завеси за прозорец ,които домакинята никога няма да пере аххахахах -от дървени съчки.Мога да ви пусна линк .
Българите сме уникални в полета на мисълта си!
Желая ви чудеса и моля,не спирайте !

Хайде бързо!

# 485
Аз тези рокли не ги намирам изобщо за екстравагантни. Всъщност, Галиано за Диор винаги се придържаше близо до стила и класиката на къщата отпреди години, което е и една от причините да го харесвам. Женствени, много ласкави за феминизма намирам тоалетите му за Диор. Тутакси ги обличам, подобна рокля/костюм може само да ме накара да летя по улицата. И да спирам движението.  Mr. Green И винаги съм искала да се омъжа в Диор... от Галиано.  Heart Eyes

Това за мароканската галерия не го ли четохме преди 2-3 страници пак.  Whistling

Съвсем по темата: черга и принтове от Лакроа  Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 13:31 от simplyaven

# 486
...Те бяха измислили завеси за прозорец ,които домакинята никога няма да пере аххахахах -от дървени съчки...

Че то и аз имам бамбукови щори - все са съчки  Laughing Но ги пера,че колко прахоляк събират  ooooh!
Това е в кръга на шегата ..

# 487
  • Варна
Аз тези рокли не ги намирам изобщо за екстравагантни. Всъщност, Галиано за Диор винаги се придържаше близо до стила и класиката на къщата отпреди години, което е и една от причините да го харесвам. Женствени, много ласкави за феминизма намирам тоалетите му за Диор. Тутакси ги обличам, подобна рокля/костюм може само да ме накара да летя по улицата. И да спирам движението.  Mr. Green И винаги съм искала да се омъжа в Диор... от Галиано.  Heart Eyes

Това за мароканската галерия не го ли четохме преди 2-3 страници пак.  Whistling

Уф явно съм консерва  Laughing Но убий ме не мога да тръгна с капелата, виж ако и някой мъж си сложи такава шапка http://prikachi.com/images/288/3987288S.jpg, поне ще се подкрепяме Simple Smile Да мога да се възхищавам на Галиано, но повечето няма да ги облека, дори не подхождат на фигурата ми и ще бъда в конфликт със себе си. Но Унгаро, Кавали имат някои много мои модели Simple Smile Макар аз да обикалям повече строймаркети вместо МОЛ-ове Simple Smile Професията ми налага строг дрескод и само от любопитство се заглеждам по дефилетата.

Да за Мароко е втори пост, но все  още не губя надежда да се появи и линк.

# 488
Момичета, които сте по- запознати - от какъв клас са нещата на Lisbeth Dahl? Че съм загледала едни стойчици за нещо си, кексчета, може би, знае ли ги някой за какво са... и се чудя да си ги купувам ли  Thinking Защото не ми идва на ум какво ще ги правя, но са симпатични. Ако кажете, че е нещо скъпо и изискано, да си ги купя, пък дали ще ги ползвам е друг въпрос  Simple Smile  На ниска цена ги гледам, но той е такъв магазин, за изпаднали неща.

# 489
Красотата е в очите на гледащия.  Grinning Аз и на Кавали много неща харесвам. Армани. За всекиго има по нещо.  Simple Smile

pina, покажи, де.  Simple Smile

# 490
Няма как да ги покажа, не съм купила. Не е онлайн магазин, близо до нас е магазинчето. Май реших да си взема два броя.  Thinking

# 491
Ето каталози:
http://www.lisbethdahl.dk/files/html/autumnwinter2011.html
http://www.pagegangster.com/p/hyhmp/60/
http://www.pagegangster.com/p/hyhmp/78/
При мен са по-скоро скъпи и луксозни.
Радвай се!

# 492

Ооо ето я моята пейка - на 5та страница в първия каталог Simple Smile
Не намирам обаче нито нито цени, нито откъде може да се купи (скъпи и луксозни не ми звучи много добре Wink)

# 493
EEE, то в Европа е по-евтино, а може и да намериш нещо на разпродажба. Тук всичко европейско си е скъпо... Sad

Виж pina как е открила!

http://www.luxuryat1.com/products/lisbeth-dahl.html

# 494
Melany, pо скоро не намирам нищо освен разни дреболии в онлайн магазини, ей така да се ориентирам. Нещата не са мой тип, но за пейката ми стана интересно сега.

Pina, ето малко такива подносчета в ebay  http://www.ebay.de/sch/Gedeckter-Tisch-/24/i.html?_nkw=Lisbeth+D … sid=p3286.c0.m282

Общи условия

Активация на акаунт