Детски градини в Пловдив - 2

• 146 784
  • 902
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,за допълнителните дейности в градините,някой,ако може да сподели от коя фирма и дейности сте доволни?! newsm78

# 676
В нашата група сме много доволни от сдружение "Детски спорт" и за поредна година цялата група е записана отново на спорт. Не е точно определен вид спорт, а по-скоро основите на различни видове спортове. На откритите уроци са ни демонстрирали волейбол, баскетбол, миналата година даже хокей на трева. Децата  са много доволни и самите тренировки са нещо като едновремешните "бързи, смели, сръчни". Често се разделят на отбори и си правят състезания. А и цената беше доста приемлива в сравнение с алтернативата "Елемента".
В първа група имахме Модерни танци и Народни танци от Данивер, не бяхме впечатлени и в последствие от нашата група в следващите години останаха 1 или 2 деца. Не знам тази година как ще е, т.к. казаха, че ръководителката щяла да е друга. От друго не сме се възползвали и отзиви не мога да дам.

# 677
  • Пловдив
Аз записах единствено детето на Народни танци точно в тази фирма Данивер, по съвет от градината. Другите дейности мисля да си се занимаваме отделно - тенис ходи, може и на рисуване/пеене да я запиша и това е напълно достатъчно 2 или 3 неща да се занимава. Даже е много, но ...да свиква хах

# 678
Ние също сме доволни от Данивер, градината е Люляк. Синът ми е записан на английски и бойни изкуства.

# 679
  • Пловдив
Момичета, сега има ли стара и нова сграда на детска градина "Мир" или всички деца са преместени в новата сграда?

# 680
Момичета, сега има ли стара и нова сграда на детска градина "Мир" или всички деца са преместени в новата сграда?
Преместени са в новата база !
На родителската среща директорката обясни че старата база май щели да я ползват за ясла.

# 681
  • Пловдив
Във вашите градини има ли отопление?
Ние сме в Еделвайс и няма
Половината деца от групата са болни
Поне да ни предупреждават да ги обличаме дебело Sad

# 682
  • Пловдив
Никъде в целия град няма още отопление.

# 683
  • Пловдив
При нас пускат климатиците,за да отвърне.Имат 2 броя в стаята

# 684
  • Sunshine state
Не знам дали има отопление, но е доста топла самата сграда - докато я съблека и вече съм изпотена.  Peace

# 685
  • Пловдив
и аз не знам имат ли отопление още, в щурче в стария град сме, но ми се струва топло, даже блузки с лека вата не слагам...освен да попитам

# 686
  • Пловдив
в ДГ Десислава и в ДЯ Слънчев рай отопление има Crossing Arms
...Даже е прекалено топло вътре, та вече се виждам в чудо с обличането им  #Crazy

# 687
  • Пловдив
Тази година са абсолютно забранени всякакви почерпки за рождените дни. В пълна безизходица съм какво да занесем за празника.  Confused

# 688
  • Пловдив
Тази година са абсолютно забранени всякакви почерпки за рождените дни. В пълна безизходица съм какво да занесем за празника.  Confused

При нас само торта не дават.Както си беше преди.Явно при вас са затегнали правилата

# 689
  • Пловдив

При нас само торта не дават.Както си беше преди.Явно при вас са затегнали правилата
Разрешават плодове.

Общи условия

Активация на акаунт