Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 5

• 87 466
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
Guess Who , моля те, виж го тоя Персил за черно и тъмно.
Баркод: 5410091641467

# 406
  • София
В Гърция има Персил, но той е като нашия Первол.

Аз имам червения, белгийски е, пише, че има ефект на цветоулавящи кърпички и мисля, че добре се справя с тази си функция, икономичен е, защото на 1 пералня се слага половин капачка. И мирише страхотно и трайно. Определено много хубав продукт! Ако нашият Первол е толкова добър, ще си вземам от него.

# 407
Уни   bouquet

Аз преди таблетките на Ариел ползвах от таблетките на Персил без гел, взимах немски от едно магазинче за паралелен внос, но вече нямат за цветно. Ще си помисля още малко преди да поръчам, гледам има и таблетки за цветно с марка АСДА...

Отдавна се каня да го кажа - аз съм много доволна от капсулите на Ариел за цветно - вече свършвам пета кутия. Купувани от тук. Имаше доста отрицателни отзиви за тях в началото, но аз не намерих нещо, заради което да не ми хареса. Зарязах Корала и въобще нямам и желание за експерименти с друго.

P.S. Къде изчезна бялото бинго с бебето, купих пак бял омекотител , но с лилави кръгчета на опаковката и хич не ми хареса.

# 408
Guess Who , моля те, виж го тоя Персил за черно и тъмно.
Баркод: 5410091641467
Видях го персила. В Белгия си съществува доста отдавна, а наскоро в Германия пуснаха Персил за черно с абсолютно същия състав. Какво да ти кажа за него? Щадящ тъканите, съдържа целулаза... подобен на много продукти за черни тъкани. Не нещо супер новаторско и различно. Ти ще кажеш дали ти харесва и дали поддържа цветовете, и дали ти харесва повече от други марки.

Уни, да си доволна е най-важното, а не дали ползваш Корал или Бонукс. Явно си намерила твоя продукт. А защо си се канила отдавна, пък чак сега го казваш е отделен въпрос.
В началото имаше оплаквания, че водоразтворимият филм не се разтваря правилно и остава по дрехите. Аз си взех две капсулки от едно квартално магазинче и го пробвах. Не ми оставаше нищо по дрехите, но затова пък от английски капсули ми е оставал. Grinning Но това не е моят формат перилен препарат: намирам го прекалено скъп за едно пране и дозирането не е гъвкаво. Ако пера половин пране, трябва да сложа цяла капсула, предназначена за 4 - 5 кг пране, която идва прекалено много. Това е разсипия. Подобно и за таблетите. Но вкусове и предпочитания има различни.

# 409
Е,не мога да намеря аз МОЯ прах Crossing Arms Искам да изпира много добре(бяло),да мирише добре, да не е бъкан с повече от необходимото химикали Mr. Green и да е на добра цена(може и по-висока,но не прекалено). Последно съм с Ариел(новия 3д Sick ) и бял течен Персил - ми не съм очарова,с елементарни неща не се справят Crossing Arms Tired
иначе омекотител ползвам само белия бебешки Сано,хем за нас(и то не винаги слагам),хем за малката.

# 410
Гес благодаря ти за изчерпателния отговор от предната страница! Необятна работа е тая битова химия... Казваш, че тоя Sandy не съдържал избелители на база кислород, обаче не засичал. Това лято за пръв и последен път купихме Rex със сода ефект, който съдържа избелващи агенти, а да не ти казвам какво ги направи дрехите за един месец ползване.  Whistling  Е, естествено, сигурно има и куп други неща, които оказват въздействие за да става така.

Радост, омекотителят на мен много ми хареса. Повечето все миришат на някаква химия, а тази миризма беше чиста и свежа. Не знам колко ще омекотява, но предполагам, че и в това отношение ще е добър. Ако никой не го е взел преди мен, когато го купя ще пиша как е.

sparkling eyes, пробвай с Omo Supreme 12, Skip или Persil, немско производство. Може и да видиш как ще е със Sano Advance (със зелената лента на опаковката). Доста избелващ е. Ние бяхме доволни от него.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 13:52 от acier

# 411
Мерси,Гес, тоя Прсил за черно го купих за 8 лв за 25 пранета при средно твърда вода/иначе при мека е за 30/. В момента го има в Карфур 3л туба за 18 лв. Да, харесва ми -и как пере , и като аромат , а и съм го ползвала
преди няколко години -тогава ми го донесоха директно  от Холандия.

# 412
Гес благодаря ти за изчерпателния отговор от предната страница! Необятна работа е тая битова химия... Казваш, че тоя Sandy не съдържал избелители на база кислород, обаче не засичал. Това лято за пръв и последен път купихме Rex със сода ефект, който съдържа избелващи агенти, а да не ти казвам какво ги направи дрехите за един месец ползване.  Whistling  Е, естествено, сигурно има и куп други неща, които оказват въздействие за да става така. 
Не си ме разбрал. Санди съдържа избелващи агенти.
Прав си, че това дрехите да се запазват бели не зависи само от избелителите. Ако прахът не е направен както трябва и позволява на мръсотията от перилния разтвор да се отложи обратно върху тъканите, те след известно време започват да сивеят.

# 413
Точно затова от едно известно време почнахме да използваме активно цветоулавящите кърпички. Не знам доколко има ефект, в момента перем бялото със Savex  Mr. Green Wink, и посивяло няма. Може и праха да работи както трябва, може и кърпичките да си указват своето... важен е резултата.

# 414
Е,не мога да намеря аз МОЯ прах Crossing Arms Искам да изпира много добре(бяло),да мирише добре, да не е бъкан с повече от необходимото химикали Mr. Green и да е на добра цена(може и по-висока,но не прекалено). Последно съм с Ариел(новия 3д Sick ) и бял течен Персил - ми не съм очарова,с елементарни неща не се справят Crossing Arms Tired
иначе омекотител ползвам само белия бебешки Сано,хем за нас(и то не винаги слагам),хем за малката.

За  бяло  препоръчвам  Персил  мегаперли /   бяло и  зелено а опаковката / , немски вариант .  Мисля  , че е показван  по напред  в темата.  Няма   как  да не останеш  доволна  от него.

# 415

sparkling eyes, пробвай с Omo Supreme 12, Skip или Persil, немско производство. Може и да видиш как ще е със Sano Advance (със зелената лента на опаковката). Доста избелващ е. Ние бяхме доволни от него.

този ли Сано http://www.ekomakcapi.com/SANO-MAKSIMA-ADVANCE-ZA-BELI-I-CVETNI- … product_3321.html от долу обаче под обяснението пише за цветно Thinking А защо БЯХМЕ доволни?

Аууу не ги е срам тея - купувам този Сърф http://perilni.com/146--20-.html  (тук близо до нас в едно магазинче) за 5-до 6 лева.Хм!

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 17:56 от sparkling eyes

# 416
този ли Сано http://www.ekomakcapi.com/SANO-MAKSIMA-ADVANCE-ZA-BELI-I-CVETNI- … product_3321.html от долу обаче под обяснението пише за цветно Thinking А защо БЯХМЕ доволни?
Егати неграмотниците са го писали тоя сайт!!! "Продукта е в наличност." "...унищожававащ микробите с помоща на активен кислород." Просто кошмарно!
А и какъв биологичен продукт е Сано Максима, при положение, че изобщо не е биологичен, дори не е и екологичен, защото съдържа фосфати. "Bio" в случая означава, че съдържа ензими. И този вид специално не е за цветни дрехи. Универсален е.

# 417
Гес,дай препоръка моля Praynig

# 418
Дали са ти вече: немски Персил на прах или на перли (компактен), но не мирише силно и трайно. Немският Ариел мирише силно и трайно и пере чудно като персила. Казали са ти и OMO Supreme 12 от супермаркета: и пере, и мирише супер (чак нагарча). Ако намериш гръцки Skip Active Clean, също е чудесен избор и има трайна миризма.
Аз бих добавила и този гръцки Ariel Crystal White, ако го намериш някъде (има го и в кутии за 68 пранета):

# 419

Общи условия

Активация на акаунт