Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 5

• 85 280
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За да спестя 2 лв. си купих прах за пране с миризмата на дезинфекционните препарати от времето на соца  doh

Годността му е до 2013 г., пликът - фабрично затворен  и как да си помисля, че Била ще продава ментета   Twisted Evil

Да не би между истинското Омо да са пробутали малко фалшименто и аз да съм го нацелила  Sick

Гес, купили си  Mr. Green

# 616
  • Бургас
Аз си пера и цветно с ОМО.Никакъв проблем няма.Нищо не ми е избелил праха.Ще пробвам и аз с един пакет от Билла/а мислех да си взема поне 3 Crossing Arms,че ми е останал само един неотворен/.

# 617
Уфф  , момичета  .  Не искам  да отчайвам  никой.  Както  знаете   съм почитател  на  марки които  ги няма   масово  в   Бг.  Досега   съм  писала  3  пъти  на  3 онлайн  немски  магазина.  На  двете  писма  нямах отговор ,  на  третото  лаконично   ми отговориха  , че   нашата  страна  не  представлявала  интерес  за тях като пазар.
Егати и надувковците. Повече  опити   не  съм правила . Но  може  пак  да  направя опит  сега .

# 618
Драснах едно скромно агитационно писъмце  Peace може и на мен да не ми отговорят  Mr. Green

Sehr gehrte Damen und Herren,

Hiermit schreibe ich Ihnen mit der Frage, ob Sie in nächster Zeit planen, Versand auch nach Bulgarien zu organisieren?
In Bulgarien gibt es viele Leute, die sehr gerne, wegen der Qualität, Deutsche Waren kaufen. Insbesonders Waschmitteln. In der Versandkostensektion kann ich sehen, dass Sie Versand nach Rumänien anbieten, deswegen glaube ich, dass es Ihnen fast keine Schwierigkeiten bereitet, dasgleiche für Bulgarien zu machen.
Ich bin mir sicher, dass viele Bulgarische Kunden mit diesen Änderungen zufrieden werden sein!

Bedanke mich herzlich im Voraus und wünsche Ihnen einen guten Rutsch ins Neujahr!!

MfG,
....

Момичета, извинете за въпроса, ама какво го правите тия прахове, та чак така се запасявате  Grinning Аз пера с един 8-килограмов Ариел от повече от половин година, а не пера никак малко. Laughing

# 619
  • Бургас
Аз съм си така по-принцип.С много други неща се запасявам.Обичам когато нещо ми е отворено да има поне един неотворен пакет,буркан,кутия.......

# 620
  • София
Имам течно гръцко Омо, което е универсално. Доволна съм от изпирането, но ми направи впечатление, че когато го ползвах за цветно пране, по-светлите дрехи станаха някак с леко сив оттенък. Същите дрехи съм ги прала с Корал например, няма такъв проблем. Оттогава това Омо го ползвам само за бели или светли дрехи.
Затова питах дали има Омо за цветно. Но щом няма, повече няма да си купя от него.

# 621
  • Варна
.....
Момичета, извинете за въпроса, ама какво го правите тия прахове, та чак така се запасявате  Grinning Аз пера с един 8-килограмов Ариел от повече от половин година, а не пера никак малко. Laughing

И аз съм така. С 8 килограмов Ариел , 2 кг Омо, и 2-3 за (Корал, за дънки и за черно) откарвам срам ме е да кажа колко. А според много близки много и често пера.

# 622
РРР, моля те, прочети това!
Гръцкото ОМО е по-нисък клас перилен препарат - залага се на аромати и на не толкова качествено изпиране. В Гърция високия клас е Скип. В Гърция няма прахове/гелове за цветно пране.
Нашето ОМО тук е високия клас на Юниливър. Тоест, нашето ОМО и гръцкия Скип са принципно еднакви продукти. Гръцкото ОМО отговаря на познатия ни от миналото прах Деро.
В нашите супермаркети се продава прахът OMO Supreme 12, който изглежда така:

Дават го за бяло и за цветно. Специален продукт ОМО за цветни дрехи няма, но този е (поне беше, ще видим) чудесен за бяло, а и няколко души писаха, че и цветно перат с него с успех.

Уфф  , момичета  .  Не искам  да отчайвам  никой.  Както  знаете   съм почитател  на  марки които  ги няма   масово  в   Бг.  Досега   съм  писала  3  пъти  на  3 онлайн  немски  магазина.  На  двете  писма  нямах отговор ,  на  третото  лаконично   ми отговориха  , че   нашата  страна  не  представлявала  интерес  за тях като пазар.
Егати и надувковците. Повече  опити   не  съм правила . Но  може  пак  да  направя опит  сега .
Аз съм писала на два онлайн магазина досега, които правят доставки до европейските страни, и двата добавиха България в страните за доставка. И от давта съм купувала многократно, но единият, който е с много богат избор, много наду цените напоследък (за сметка на по-ниска цена за доставка).

Да благодаря на malka_mravka за труда да напише едно толкова засукано писмо. И да ти отговоря, че пера много и в много от случаите слагам прах като за силно и много силно замърсени дрехи, което е от 50 до 100% по-голямо количество от това за нормално замърсени - просто много се цапаме. Така че праховете летят неусетно.

# 623
  • софия
Ако се купува прах за пране 10 кг. примерно, с посредник ще излиза златен  Laughing Друг е въпросът, че аз за посредник от Германия не съм чувала  Rolling Eyes

По-късно ще им драсна на дойч за доставката до България, само да легне дребното да спи  Peace
Има няколко, но излиза "дявол на магаре" доставката и не си струва. Чудесното качество на препаратите излиза златно. Peace

# 624
Guess Who, моля, пак заповядай  Peace не съм се преработила с писмото  Hug

Защо не можеше и тук да е евтинийка като в Германия....   Money

Я да питам за препарат перящ ръжда? Лирата ни в банята има едно мини ръждясало място и за беда 2 от бодитата на дИтето са ръждиви, което ме побърква. А Вениша, който имам, направо ще го изсипя в мивката. Нищо досега не ми е изпирал, дори и петно от праскова  #2gunfire

# 625
Пръсни ръждивото петно с препарат за баня - Бреф или нещо подобно. Аз с немски Бреф си изчистих ръждиви петна по белите чаршафи, получени от въжетата за пране (Те са метално жило, обвито в пластмаса. Пластмасата се напукала и цапа ли цапа с ръжда).
Ако не помогне, има препарат против петна на Бекман (от онези "дяволчета"), който е специално за ръжда и оцапано от дезодорант. Съдържа оксалова киселина. Малко е скъпичък за количеството си. Освен това в Карфур и Кауфланд съм гледала едни малки шишенца, подобни на "дяволчетата", но по-евтини, само че не се сещам за марката. От тях също имаше за ръжда.

# 626
мерси, утре сме на седмично пазаруване, така че ще потърся  Simple Smile

# 627
  • София
Това с Бреф-а и аз ще го пробвам, макар и не точно с този препарат. А другият, който е и против петна от дезодорант, как изглежда и откъде може да се купи? И дали би имал ефект, приложен върху вече прани дрехи?

# 628

Има ефект и върху прани дрехи.

# 629
Някой да знае прах който дълго задържа аромата?

Общи условия

Активация на акаунт