nextdirect.com

• 60 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
  Lora123, ако ти върши работа имам 7 от Кларкс Дуудълс - 16см

# 691
Това е темата, в която коментираме другите сайтове, освен Некст, момичета.  :peace
Отговарям ви тук, но ако имате още въпроси, по-удачно е да се преместим там.
Медунка,
към настоящия момент номер 6 ще са му добре, дори леко свободни отпред. За целия летен сезон обаче, сякаш е по-добре да се застраховаш с 6 1/2 номер.
Лолита,
Кларкс не доставят детски обувки до UK адрес. Политиката им е, детските обувки да се мерят на място, в магазина, защото, освен разлика в номерацията, имат и разлика в широчината /буквите до размерите са за това/. Затова от там се пазарува само с посредник, който, освен % комисионна и такса на кг, си начислява и някаква сума, за разхождането до магазина, в повечето случаи, някъде около 3 лири.
Друг вариант е ибей - там има всички нови модели на Кларкс, можеш да си ги поръча до UK адрес. Мнозина продавачи доставят и до България, но доставката е около 8-9 лири. Прецени си. Peace

# 692
  • Добрич
Момичета, много ви моля за помощ! Praynig
Получих този имейл:
Dear Ms Gancheva

Thank you for taking the time to e-mail us.

I am sorry for the delay in responding to you.

I have checked the details and sadly need to advise that due to a warehouse and the address error, the item could not be despatched. I have therefore issued a refund for the item value. Please allow 3-5 working days for this to process.

May I please kindly ask you to place a new order. The error will not be duplicated, as your address details have now been updated.

I am sorry for any inconvenience this may have caused.

If you require any further assistance, please do not hesitate to contact our International Team on +44 1162 847 948 (lines are open 24 hours a day, 7 days a week).

Kind Regards
Доколкото разбирам няма да ми изпратят старата поръчка, тъй като са имали проблеми със стария адрес и сега ме молят да пусна на ново поръчката, а те ще ми възстановят парите за старата до 3-5 работни дни, нали?  newsm78

# 693
Да, точно това са ти писали.

# 694
  • Добрич
Благодаря!   bouquet
Пуснах наново поръчката, да видим какво ще стане.  Mr. Green
Дано ми възстановят парите в картата!  ooooh!

# 695
  • Mostly in my mind
да побутна темичката с, внимание,  малко малоумно въпросче  Mr. Green има ли някакъв ценови минимум за поръчка?

# 696
Доколкото знам-не.От nextdirect питаш,нали?

# 697
  • Варна
slavena, благодаря ти  Simple Smile

# 698
  • Mostly in my mind
Доколкото знам-не.От nextdirect питаш,нали?
бърза си. благодаря ти  Hug да, за него питам  Simple Smile

# 699
Е,как,бе hahaha....За теб- винаги. Grinning

# 700
  • Mostly in my mind
уф, сега пък не ми дава да завърша последната стъпка. пренасочва ме към страницата на банката, от която ми е картата и ми пише някаква 3D Card Security. да си регистрирам картата за по-голяма сигурност. това задължително ли е?  newsm78 на някой друг излизал л иму е?

# 701
  • София
  Задължително е, аз не можах да платя в няколко сайта. Става бързо и лесно. Нищо няма да ти коства, освен 10-ина ст.

# 702
И аз с един "умен" въпрос  - за мамите дето не са от СФ - за колко време ви доставят нещата и с куриер ли или по пощата ? Трябва ли да си ги търся или ще ми ги донесат ? (за некстдирект питам)
Пуснах поръчката в четвъртък следобед , да знам кога да чакам  newsm78

# 703
уф, сега пък не ми дава да завърша последната стъпка. пренасочва ме към страницата на банката, от която ми е картата и ми пише някаква 3D Card Security. да си регистрирам картата за по-голяма сигурност. това задължително ли е?  newsm78 на някой друг излизал л иму е?

Интересно! Аз скоро плащах и не ми искаше никакъв 3D код. От кога е задължително?

rossy-pm точно за 3 работни дни пристигат нещата с DHL до адреса ти, т.е. до вкъщи. Аз съм от Несебър. Мнооого са бързи и точни!!!

# 704
  • София
И аз с един "умен" въпрос  - за мамите дето не са от СФ - за колко време ви доставят нещата и с куриер ли или по пощата ? Трябва ли да си ги търся или ще ми ги донесат ? (за некстдирект питам)
Пуснах поръчката в четвъртък следобед , да знам кога да чакам  newsm78
Моето предположение - днес до 18.00ч, да видим дали съм познала Peace

Общи условия

Активация на акаунт