Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 645
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
звънче   bouquet за новата тема

изпуснала съм първите 11 страници  Blush но да отчета 2 ваучера и да се включа напред  Peace

р-т Тибеталия - понеже бях болна - нямаше как да ползвам ваучерите, но се обадих с идеята, ако е възможно д апоръчам, да приготвят храната и да мина да я взема - и бяа супер, супер мили и отзивчиви, всичко бе готово в уречения час, топло ...нищо не остана  Mr. Green

френски р-т Аромат - оценка 20/10 .... честно казано - изключително впечатлена съм от всичко, което опиахме:
-екзотична салата с пил. филенца на скара (сочни и пресни), зелена салата, авокадо ....
-рибни кюфтенца с уасаби майонеза
-тел. дроб върху канапе от спанак и карт. пюре
-свински каренца с печени картофи и зеленчучи
-шоколадов браунис
-крем брюле

честно казано на храна съм взискателна и толкова не съм впечатлявана от години  Peace Peace Peace

всичко беше идеално овкусено, нямаше нужда да се доподправя

всичко беше приготвено на момента и поднасяно - едно след едно

тел дроб беше изкл. крехък и сочен, без да е суров с фина коричка, картофките бяха супер хрупкави отвън с фина коричка, идеално топли и  Heart Eyes

каретата бяха много сочни

рибните кюфтенца - бяха изключителни  Peace

десертите надминаха очакванията ми, толкова хубаво брюле ... не съм опитвала, с идеална Т, коричка, консистенция, за браунинга няма думи

определено ще се ходи много

вината бяха много класни

възхитена съм

облужването също беше идеално, имаше си белите кърпи са скута .....всичко, както трябва  Peace

мислех да взема ваучери за седмицата на белгийската кухня в хилтън, обаче не успях   Tired

# 151
Didranad много благодаря за информацията, както и на всички, които се включиха по темата. Тепърва ще откривам масажите явно.  Laughing Аз вече си купих ваучера и ще ходя в събота. Ще докладвам. Нищо, че е лечебен масажа, това едва ли ще ме разочарова.  Peace

Зарибих се и по тази оферта, която някой похвали по-горе:

http://happydeal.bg/Aroma-masazh-sas-100-naturalnata-kozmetika-ALQVIMIA.html

Още сега ще купя ваучера.

Някой да препоръча почистващи козметични процедури за лице?   newsm78

# 152
  • София
Да споделя днешната оферта на Грабо за торта - http://grabo.bg/sofia/parche-torta-lindt-chasha-cafs-richard-i-b … 62585624/?dc=2550.
Имат много интересни и вкусни предложения, а обстановката е страхотна. Тортите са им скъпи на редовна цена. Надявам се 30%-то намаление за цяла торта да е със срок поне до края на годината, че дъщеря ми, заради която посещаваме сладкарница, тогава има рожден ден.

# 153
  • В най - голямото село

Мисля да се възползвам  Peace

# 154
Е вече прекалиха, мами внимавайте заливат ни с китайски боклуци!!!!!!!!! То не бяха наколенки, избелващи системи сега и космодиск пуснали  Twisted Evil http://dadeno.bg/team.php?id=161 ето го и "оригинала" http://dadeno.bg/team.php?id=161, е ние да не ядем доматите с колците  Crossing Arms, вече параноясах Crossing Arms преди да взема ваучер за нещо / предмет имам предвид / първо проверявам при китайците и за мой голям ужас почти винаги намирам продукта там  ooooh!

# 155
Е вече прекалиха, мами внимавайте заливат ни с китайски боклуци!!!!!!!!! То не бяха наколенки, избелващи системи сега и космодиск пуснали  Twisted Evil http://dadeno.bg/team.php?id=161 ето го и "оригинала" http://dadeno.bg/team.php?id=161, е ние да не ядем доматите с колците  Crossing Arms, вече параноясах Crossing Arms преди да взема ваучер за нещо / предмет имам предвид / първо проверявам при китайците и за мой голям ужас почти винаги намирам продукта там  ooooh!

Двата линка са ти еднакви Simple Smile

# 156
  • София

Бих препоръчала сладкарницата - SkyLine.  Peace Преди, когато дъщеря ми учеше в района, обожавахме да ходим там да си правим моабет. Специално еклеровата им торта не съм опитвала де, но от останалите торти сме били винаги доволни. Затова съм сигурна, че и еклеровата е на ниво  Peace  Ние сме фенове там на палачинките им и на гофретите - ужасно вкусни, пресни, красиви, огромни порции. Бих сравнила с "Лагуна".
Мястото не е забутано - намира се точно на спирката на автобусите и тролеите "след моста", а самата сладкарница е в базара, който е на спирката.
Аз обаче, ще пропусна тортата, тъй като отстъпката, която са дали, не е изгодна, от Промозона биха могли да се постараят повече  Laughing Или да дадат палачинки  Heart Eyes

Благодаря ви за отзивите за боутек масажа!   bouquet Отдавна чакам, за да взема такъв за майка ми. А тук - направо два в един ваучер  Peace
Само искам преди това да се уверя, че я пращам на правилно място (с точките според мен шега не бива  Naughty )
Моля, ако някой е ходил вече на боутек масаж в Аrcos МAGAMA - нека сподели впечатления  baby_neutral  Зная, че от Задружно добре си проверяват офертите и не пускат боклуци, и това ме стимулира допълнително, но все пак... ще се радвам да чуя нещичко и от вас.   bouquet

a.l.e.n.a, напълни ми устата! Ах, тези рбни кюфтенца - как ми влязоха в мозъкааа  Mr. Green
Радвам се за успешната ви сделка, за хубавото преживяване и завиждам с черна завист, да знайш'  Hug

А да - взимам си и от сушито на Колектива - да опитаме от самостоятелния бизнес на този похвален готвач  Party

# 157
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мен пък ме заинтригува с космодиска. Кажи, моля те, кое е китайското? В офертата, която си цитирала не е ли оригинален космодиск?  newsm78
По какво се отличава ментето от оригинала? (определено искам да си купя космодиск и тази цена е повече от перфектна).

Sandalka, аз вчера дадох отзив за боутек масажа точно за Аркос Магама студио. Кинезитерапевтът е много добър, ходих с първата оферта от сайтовете там и толкова доволна останах, че през м. септември си запазих часове и ходих срещу пълното заплащане (20 лв. на посещение). Тъкмо щях да запиша мъжа ми и пуснаха новата оферта, та купих още два ваучера. Аз ходя всяка пролет и есен на физиотерапия - 10 дни процедури. Сега ги замених с по 2 посещения на боутек и ефектът е много по-добър. Препоръчвам.  Simple Smile

# 158
По повод китайските боклуци ...
Не знам за космодиска от дадено, но наколенките от Evtinko, наистина са пълен боклук. Написах на Evtinko едно "мило" писмо, но ни звук, ни стон. Поне едно - "Извинете" да бяха написали !!!
Затова повече нищо няма да купя от този сайт, призовавам ви и вие да не ползвате услугите им ! Както и на "търговеца" - technostore777  http://www.technostore777.com/

А знаете ли какво забелязах, че господина явно вече го е срам да изписва името на фирмата си и в офертата на dadeno не го е направил, нооо телефоните са същите!!!  С други думи, човекът предлагащ космодиска и "наколенките" е един и същ ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сигурно и космодиска е боклук !!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 159
  • софия
ул. Русе, бл. 16
София
Това е една пряка на Сливница преди моста Peace

......
Мястото не е забутано - намира се точно на спирката на автобусите и тролеите "след моста", а самата сладкарница е в базара, който е на спирката.
Аз обаче, ще пропусна тортата, тъй като отстъпката, която са дали, не е изгодна, от Промозона биха могли да се постараят повече  Laughing Или да дадат палачинки  Heart Eyes

.....
Мисля, че офертата е за сладкарницата им, която е на една пряка вдясно след К.Величков, преди светофара, след който е спирката за Лидл и след това е моста (това в случай, че идваш от Лъвов мост). Поне аз така го виждам на картата. Peace

# 160
Момичета, някоя от вас да е ходила в този ресторант:
http://onfire.bg/offers/Izkushenie-po-italianski-v-Restorant-Che … v--vmesto-za-30lv

Чудя се за рождения си ден...

# 161
  • София
Didranad, оооо, много, много ти благодаря!   bouquet
Помня, че май ти беше писала в предните теми за боутек масажа, и от там се бях заинтригувала и аз. Радвам се, че мястото е същото  Peace

Относно китайските стоки - дето има една модерна дума - реплики - деликатно заменяща българската ни - менте  Laughing - на стоки от Телешопа, то досега никой не видях доволен от такава покупка - наколенките се разпадали и били направени от странен материал, а някой преди беше писал, че се съмнява вътре да има магнитни ленти, повече приличало да са картончета  ooooh!
И според мен, резонно е да очакваш и "космодискът" да е направен от нещо, което в скоро време да се разпадне.
На майка ми отдавна съм й взела Космодиск и да ти кажа, помага й доста (ама оригинален!) Тя има остро ошипяване от мнооого години - по целия гръб. Въобще не съжалявам, че дадох толкова пари, след като има резултат. При нея стана малко като в една реклама на Космодиска, където една бабка се хвалеше, че не го сваляла денем и нощем, след като го получила, а после вззела и го захвърлила и забравила  Laughing Е, и майка ми го носеше нон-стоп отначало, а после го 'свали'. Сега го слага само отвреме-навреме, когато се почувства по-зле. Менкаме си го и в родата за най-различни болежки: плексити, дископатии, пр. При толкова активно използване (вече 10-ина години!!!) мога да кажа, че дори ластиците му са цели, не са тръгнали да се късат, нито да игниват или да се разширяват! Препоръчвам ти оригинала. Или, ако имаш такъв вариант, вземи от някой познат назаем преди да го купиш, да пробваш дали за твоя проблем ще свърши работа.

Мога да препоръчам и нещо друго, ама не знам точно как се казваше...  newsm78  ще попитам, ако те интересува. Майка ми ходи по ония екскурзии, дето на 'туристите' им промотират разни неща, на всичкото отгоре, купува им глупостите  Twisted Evil Но един пояс (някакъв магнитен, с вЪлна) се оказа доста успешна покупка. Подари ми такъв, че аз имам едни ревматоидно-дископатични състояния. И от няколко дни носене (плюс  малко и ТЕС си правех  Heart Eyes) затихна за няколко месеца, сега чакам да видя със застудяването дали ще се възобнови... а бях стигнала до 2 инжекции на ден, които не ми помагаха  #Cussing out

# 162
  • София
ул. Русе, бл. 16
София
Това е една пряка на Сливница преди моста Peace

......
Аз обаче, ще пропусна тортата, тъй като отстъпката, която са дали, не е изгодна, от Промозона биха могли да се постараят повече  Laughing Или да дадат палачинки  Heart Eyes

.....
Мисля, че офертата е за сладкарницата им, която е на една пряка вдясно след К.Величков, преди светофара, след който е спирката за Лидл и след това е моста (това в случай, че идваш от Лъвов мост). Поне аз така го виждам на картата. Peace

Да, да - точно на Лидл спирката е! Намира се обаче срещу Лидл - на базарчето!

# 163
МОмичета за Go pasta трябва ли предварителна резервация?

Не видях в офертата на грабо такова изискване.

# 164
  • София
МОмичета за Go pasta трябва ли предварителна резервация?

Не видях в офертата на грабо такова изискване.

Не, не трябва.
То е заведение за бързо хранене.
Малко е. Има 2-3 масички.

Общи условия

Активация на акаунт