Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 643
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
ул. Русе, бл. 16
София
Това е една пряка на Сливница преди моста Peace

......
Мястото не е забутано - намира се точно на спирката на автобусите и тролеите "след моста", а самата сладкарница е в базара, който е на спирката.
Аз обаче, ще пропусна тортата, тъй като отстъпката, която са дали, не е изгодна, от Промозона биха могли да се постараят повече  Laughing Или да дадат палачинки  Heart Eyes

.....
Мисля, че офертата е за сладкарницата им, която е на една пряка вдясно след К.Величков, преди светофара, след който е спирката за Лидл и след това е моста (това в случай, че идваш от Лъвов мост). Поне аз така го виждам на картата. Peace

Да, да - точно на Лидл спирката е! Намира се обаче срещу Лидл - на базарчето!
Знам им тази сладкарница, но най-добре е, който си вземе да звънне, защото в bgmaps ми излиза другата в уличката. Там е и по-голяма. Peace

# 166
  • София
А може и друга да са отворили... пък аз да не я знам  newsm78

# 167
  • софия
А може и друга да са отворили... пък аз да не я знам  newsm78

Тази си е много стара. Още преди онази в базара я имаше. Там има и дворче и лятото е приятно. Не съм много сигурна, че съм куфар в колата, но мисля това е улицата, по която идваш от парка покрай Била, пресичаш Сливница и на 50тина м. вдясно е сладкарницата.

# 168
Ексклузивно! Предновогодишен подарък за приятелите на „KALO HairStudio“! - само 15 ваучера са, безплатни, за измиване с продукти на Лореал, поне това разбрах от офертата, не знам дали си заслужава, но я пускам, някой може да се възползва.

# 169
  • София-Младост
Ексклузивно! Предновогодишен подарък за приятелите на „KALO HairStudio“! - само 15 ваучера са, безплатни, за измиване с продукти на Лореал, поне това разбрах от офертата, не знам дали си заслужава, но я пускам, някой може да се възползва.
Взех аз...дет се вика в едно измиване няма какво да сбъркат Simple Smile))

# 170
  • София
Взех си. Благодаря, alex99 !

# 171
  • Абсурдистан
Взех аз...дет се вика в едно измиване няма какво да сбъркат Simple Smile))

И аз взех, ще чакам отзиви, ако някой отиде преди мен.

Алекс99 - много благодаря!  bouquet

# 172
  • София
И аз взех. По принцип КАЛО са добри салони. А самият Калин е фантастичен фризьор, макар че едва ли той лично ще прави прическите.

# 173
И аз взех. По принцип КАЛО са добри салони. А самият Калин е фантастичен фризьор, макар че едва ли той лично ще прави прическите.
Много сте бързи, аз не успях да си взема, защото се кокорих 2 часа истина ли е и къде е уловката  Cry
Вчера пробвахме сушито в Да Бар (предверието на ресторант Континентал плаза). Първо, категорично не става за консумация на място (все пак е предверие на ресторанта и усещането си е точно такова - оттам минават всички хора, влизащи в Континентал). Това беше първото, което не ми хареса, но вече бях казала че ще го консумираме на място. Самото суши беше вкусно, достатъчно за 2 човека (единият не много гладен  Laughing) Но, както ми се случва често, защото изследвам храната си под лупа, имаше косъм под едното рулце  Sick Показах го сервитьорката, която беше и помощник зад щанда със сушито  Thinking и ми направиха 8 нови такива, което си беше достойно извинение. Само че някак остана впечатлението от ниската хигиена и май няма да повторим. За хапване на място има далеч по-приятни места, а за вкъщи след тази случка няма да взема no
Мисля да пробвам Суши и Моши, благодарение на референцията на Поля от слънчогледи  Hug

# 174
Мисля да пробвам Суши и Моши, благодарение на референцията на Поля от слънчогледи  Hug

Дано да няма разочаровани, човекът ми е познат, но засега нямам представа какво е мястото и качеството  Rolling Eyes Аз също ще пробвам  Flutter

# 175
Да си побутна питането: Някой бил ли е в Ресторант "Чезена"? Колебая се за тази оферта:

http://www.onfire.bg/offers/Izkushenie-po-italianski-v-Restorant … esto-za-30lv.html

# 176
  • София
Аз пък изпуснах офертата при Кало, ако някой се откаже моля да свирне.  Hug

Бях на кола маска в салон Нел. Квартално салонче, жената работи бързо и добре, малко по- фамилиарна е отколкото трябва, но не е чак досадна.  Peace

Звънче, мерси за тортата, заръчах си ваучер, но ще звънна първо да питам дали могат да я направят за петък, че и мястото ми е удобно.    bouquet

# 177
  • София
Дами, имате ли мнение за тези:

http://napolovina.com/offer.php?id=560

http://www.lapni.bg/offer/1218

И двете са изгодни, но ми се ще някой да сподели лични впечатления.

# 178
  • София
Някой с мнение за тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/vibro-plate-fitnes-ili-kr-govi-trenirovki.html - Фит експрес явно е ново салонче за дамски фитнес. А някой тренирал с вибро плейт, или другите му разновидности? По едно време лятото имаше много подобни оферти, въпроса е има ли ефект от подобна тренировка  Thinking?

# 179
Някой да си е купувал това чудо- Дерма Сета ?На предната страница имаше недоволни от продукт от techno store,но този пък може да е хубав Confused.Довечера ще ви се оплача от подстригването от Милано,че сега не ми се говори.

Общи условия

Активация на акаунт