Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 662
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Някой има ли такава аларма за дома: http://www.evtinko.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8/154/ … _39%D0%BB%D0%B2._
Напоследък ме е страх от крадци и мисля, че поне може да ги сплаши, ако не друго. Какво ще кажете?  Rolling Eyes

# 226
Никой ли не е посетил още Континентал Плаза по офертата?
А как вървят нещата с еклеровата торта от Колектива? Още ли се дръвчат по телефона? Питма, да знам колко дни преди това да я заръчам.

# 227
  • София-Младост
Никой ли не е посетил още Континентал Плаза по офертата?
А как вървят нещата с еклеровата торта от Колектива? Още ли се дръвчат по телефона? Питма, да знам колко дни преди това да я заръчам.
Поне две седмици предварително...в понеделник приемаха за 27-ми най-рано.

# 228
  • Бургас
Момичета, някой може ли да препоръча оферта за почистване на лице от наличните в момента?  bouquet

http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMxOTEzODkzODY5&offer_id=503
Аз мисля да се възползвам от тази оферта.

# 229
Довечера ще ви се оплача от подстригването от Милано,че сега не ми се говори.

Моля те сподели от какво си недоволна. Другата седмица имам записан час и взех да се притеснявам.  Confused

Ами сама по себе си прическата ми е доста хубава и ми отива,само дето няма нищо общо с това,което й казах да направи.Отидох с дълга до под кръста коса и поръчах да ми я скъсят до средата на гърба и да е на пластове.Тя ми я направи на черта малко под раменете.

Още от самото начало ме навиваше да съм на черта,освен нещо да не сме се разбрали и да е помислила ,че ме е убедила,не знам.
Но няма как да не ме е яд,все пак ми намали косата с две педи.Да уточня,че в салона работят няколко фризьорки,аз бях при Ваня.По-назад в темите имаше момичета доволни от салона,може те да са били при други фризьорки.
Иначе салона беше приятен,момичето беше учтиво,но как можа да ми отреже толкова много коса Crossing Arms.Няма да се престраша да повторя.

# 230
  • София
И аз да дам глас за Скайлайн - супер е тортата, ние поръчахме такава голяма за 1-вия РД на Мишока.
Струва си, защото отделно парче май беше някъде 3,50 лв.

# 231
  • София
И аз си взех няколко ваучера за това: http://niesme.bg/team.php?id=WRNjQ0
Дано е добър апарата...
По една друга оферта ми обясниха, че има няколко вида "интим": бикини зона(триъгълник), интим и перианална област. И че пълен интим включва първите 2 , но не и третата.  Thinking
 В друго студио ми казаха, че "цял крак" е от кокалче до горе, но не включва стъпало и прътчета. Абе нещо много надребно взеха да ги мислят тези неща...

# 232
Здравейте Simple Smile
А да добавим още един сайт в списъка може ли?
Казва се RusePro.bg, нов е и е само за град Русе.

# 233
gebura, благодаря!
Радвай се на хубавата прическа, и не се ядосвай много за дължината.

# 234
И аз си взех няколко ваучера за това: http://niesme.bg/team.php?id=WRNjQ0
Дано е добър апарата...
По една друга оферта ми обясниха, че има няколко вида "интим": бикини зона(триъгълник), интим и перианална област. И че пълен интим включва първите 2 , но не и третата.  Thinking
 В друго студио ми казаха, че "цял крак" е от кокалче до горе, но не включва стъпало и прътчета. Абе нещо много надребно взеха да ги мислят тези неща...

Поне мога да ти гарантирам, че мадамата не е дребнава, не си брои щракванията, не мери до милиметър зоните Joy, а машината, според мен, е добра и безболезнена. Сега чака и нова Peace

http://www.dalavera.bg/698/porachay-sega-i-vzemi-svoya-set-do-kr … 60-lv-79-otstapka Някой? newsm78

# 235
  • София
Синеочке, това суши е на Енсо. Тук не спират да го плюят, та аз не съм се престрашавала.  Peace

А за епилацията-дано! Simple Smile И ако реши да пусне подобна оферта и за останалите части на тялотооо.... Party

# 236
  • гр.Варна
Имам проблем- закупих в сайта на www.lapni .bg оферта за обеци и колие "Сваровски" за 29.90
от фирма "Пепито" ДЗЗД Варна, бул. Македония 21 тел 0884 117 062.
В началото бе посочен друг телефон , сега е сменен с този. Звъня обаче-никой не отговаря . Опитала съм многократно .Посетих и адреса - няма такава фирма . Писах и на мейла на lapni .bg - никакъв отговор. Някой има ли получил нещо от фирма "Пепито" ДЗЗД  - на кой мейл им писахте...
Малко взе да съмнява ,да не е поредната измама  Sick ... Приемам всякакви предложения ,за да си отстоя правата и получа това, което съм платила,или парите обратно ...

Никой ли няма да сподели мнение за  "Пепито" ДЗЗД ?

# 237

Хмм, за момиченца - нищо..

Я дайте линк, ако видите играчка, плюшка и каквото и да е за принцески  bouquet

Не съм виждала за момиченца Rolling Eyes Но мъжките са вървежни и доволно евтини Peace

# 238
  • София
Стига, бе, магазините преливат от разнообразие и изобилие от играчки за момиченца  Flutter

# 239
Е, ама не и за по 3 лв., което си е скандално евтино Money

Общи условия

Активация на акаунт