Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 652
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Някой има ли някакво инфо за тази оферта http://hitro.bg/go/55397.
Обадих се по телефона,доста време разговаряхме.Предстои ми едноседмичен престой в София и мисля да се възползвам,но преди да си дам парите бих искала да проуча нещата.Господина ми обясни по телефона,че цената е тази,защото размера на зоните е намален на половина и защото уреда бил нов и единствен в София(не разбрах името на уреда)-един вид-ако си доволен-ще повториш на по-високата цена.
Та ако някой може да помогне-ще бъда много благодарна.  bouquet

# 211

Ето, за пореден път се вижда колко са различни предпочитанията на хората  Wink Аз пък съм изключително недоволна от почистването на лице в Бона Деа, тази оферта съм я причислила към неуспешните ми ваучерни преживявания. Разказвала съм тук за какво иде реч, ако някой иска пак мога да повторя .

# 212
  • София
 Да, явно си права, че е субективно. Аз ходих 2 пъти с ваучер и после 2 пъти без. Според мен козметичката е изключителен професионалист. На теб какво не ти хареса? Thinking

# 213
Здравейте,
пропуснах 1-2 теми, но сега пак се записвам. Hug
Купих си ваучер за ето този рибен ресторант, надявам се да е хубаво.
Сега гледам офертата за тези 3 пици, но пише, че трябва един ден предварително да се уговори доставката. Според вас дали биха се съгласи днес да ги доставят?  newsm78

# 214
Даите нещо за цирк Балкански в Пловдив . Laughing

# 215
  • Sofia
А относно контактните лещи от далавера - аз и колежката ми си купихме с предишната оферта за София. И двете не сме доволни! Моите 2 лещи бяха с различен срок на годност - едната до септември 2011, другата май до края на 2012 беше. А и бяха с различни опаковки (едната синя, другата бяла). При мен проблемът беше, че виждах замъглено, особено с едното око и прекалено много мигах. Носих ги само 1 ден. А колежката ми ги носи 2 седмици, но каза, че към края на работния ден започват много да й дразнят, изсъхва и окото и не й е комфортно. Не бих купила отново.
Да, на мен също много ми изсъхваха и повече от 3 часа неможах да ги нося. Много неприятно. Тази оптика уж е хубава и реномирана, а какви боклуци пробутаха....Моя колежка даже ми каза, че в друга оптика й дали тези лещи, които са с кратък срок без пари. Били мостра за клиентите да видят как ще се чувстват  Tired

# 216
Здравейте,
Сега гледам офертата за тези 3 пици, но пише, че трябва един ден предварително да се уговори доставката. Според вас дали биха се съгласи днес да ги доставят?  newsm78

Обади се най-добре и пробвай Simple Smile Хем после ще кажеш какво е станало. Предполагам ако нямат много работа ще станат нещата Simple Smile

Виж тази - http://ofi.bg/detail/1816 Не знам само след колко време изпълняавт поръчката.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 11:39 от didinkaa123

# 217
Да, явно си права, че е субективно. Аз ходих 2 пъти с ваучер и после 2 пъти без. Според мен козметичката е изключителен професионалист. На теб какво не ти хареса? Thinking

Закъснение за часа, с 50 мин., преди мен вкара някаква девойка, с която бяха познати.
Оплака ми се, че настива, кихаше и кашляше в лицето ми. Не е виновна жената, че се разболява, ама една маска да беше сложила.
Механичното почистване на черните точки (а да не говорим за милиуми) въобще липсваше, изстиска ми точно 1,2, а аз имам кожа, която трябва да се пипне - най-вече носа, брадичка и т.н.
Цялата процедура протече за 40 мин., сигурно, за да си избие закъснението, а и много бързаше да си тръгне милата ...

# 218
  • София
 Shocked Много странно. При мен пък, почистването на черни точки, милиуми и тем подобни гадости, беше повече от подробно.  Thinking

# 219
Явно е според преценка на момента Simple Smile Въпреки че не би трябвало да е така Peace

# 220
  • София
 Tired Да, наистина не би трябвало да е така.  Peace

# 221
Да... обикновено човек плаща, за да получи един стандартен продукт... какво ли би било ако отидеш в МакДоналдс и единия път получиш Cheeseburger с кашкавал, един път без кашкавал... еми просто няма да имат клиенти  Hug

# 222
Здравейте,
Сега гледам офертата за тези 3 пици, но пише, че трябва един ден предварително да се уговори доставката. Според вас дали биха се съгласи днес да ги доставят?  newsm78

Обади се най-добре и пробвай Simple Smile Хем после ще кажеш какво е станало. Предполагам ако нямат много работа ще станат нещата Simple Smile

Виж тази - http://ofi.bg/detail/1816 Не знам само след колко време изпълняавт поръчката.

Довечера между 19.30 и 20.00 часа ще ми ги донесат. Много съм им благодарна.  bouquet

# 223
Довечера ще ви се оплача от подстригването от Милано,че сега не ми се говори.

Моля те сподели от какво си недоволна. Другата седмица имам записан час и взех да се притеснявам.  Confused

# 224
Snarky Chimpfanny - супер . Добър апетит..

Аз след малко ще се опитам да мошеничествам, дали ще ми измият колата днес, защото пак е с ден предварителна резервация  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт