Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 614
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Имам въпрос към тези, които си купиха контактни лещи Zeiss от Далавера. Започнахте ли да ги носите и доволни ли сте? Аз все още не съм ги отворила, защото имат още няколко месеца трайност, а си купих ваучер за още едни за същата оферта в Пловдив. В пловдивската тема има едно много лошо мнение и се чудя дали да не си върна ваучера (имам все още тази възможност). Вярно ли е, че са толкова лоши?
Може ли да дадеш линк към тези коментари? Аз си мислех, че си внушавам, тъй като досега не съм слагала лещи, но явно не е така. В началото доста ми сълзяха очите и болеше дори. После свикнах...е после е силна дума, защото на 4-5тия път се скъсаха. Нито съм ги дърпала, нито огъвала, а както е нормално тръгна да си вадя лещата от окото при което изпитах невероятна болка. Като видях какво съм извядила се оказа 1/2 леща.... #Crazy #Crazy Не знам честно казано дали това е нормално, но изобщо не съм очарована. Имам втори комплект и сега ме е страх да ги ползвам... ooooh!

Ето:

някой купил офертата за лещите и разтвор да даде мнение.аз моите ги хвърлих няма по-ужасни лещи.дано не са се набутали много хора като мен.

Ясно, ще трябва да връщам ваучера. Поне с нови да не се набутвам. Sad

къде има за Дон Домат?

Имаше го днес в Great.bg, но вече го няма  newsm78. Важеше само за пицарията на Пиротска.

# 196
  • Sofia
Странно....не пише защо са толкова ужасни лещите. Според мен пробвай 1-2 пъти да си ги сложиш. Ако те дразнят ги хвърли. Не знам дали да се оплаквам на сайта....  Rolling Eyes

# 197
  • София
Странно....не пише защо са толкова ужасни лещите. Според мен пробвай 1-2 пъти да си ги сложиш. Ако те дразнят ги хвърли. Не знам дали да се оплаквам на сайта....  Rolling Eyes

Ще пробвам да върна новия ваучер. При условие, че съм прочела 2 мнения и двете са лоши, май няма смисъл да рискувам. А не ми се иска да отварям моите от софийската оферта, защото настоящите ми (на друга фирма) са все още добри и не са за изхвърляне.

mu6inka  е отговорила - виждала е замъглено с тях и едва ги е носила 2-3 дни. А пловдивските дори не са в края на срока на годност - до 2014 година са.

# 198
моми4ета в пловдивската тема описах какъв е проблемът с лещите.моето дразнене идваше от това че виждах размазано,т.е. почти нищо.супер много се дразня не че са много парите,но все пак се чувствам излъгана,сега отново трябва да си  купя нови лещи

# 199
  • Sofia
Аз не виждах размазано. Нормално си беше. Единия чифт, който ми дадоха беше годен както пишеше в офертата до септември. Подариха ми още едни обаче, които са до 2013 година. Тях още не съм отворила, защото изживяването със скъсването на лещата в окото ми още ме кара да настръхвам.  ooooh!

# 200
  • София
Препоръчвам тази оферта за арменско плато в ресторант "Гоар" (Егур). Опитвала съм ястията в същия ресторант и много ми допаднаха.  Peace

# 201
http://niesme.bg/team.php?id=WRNjgw  Joy трупаме играчки за Коледа Mr. Green

# 202
# 203
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Влизам, за да изразя безкрайното си разочарование от пицария Бенисимо  Twisted Evil Поръчахме 6 големи пици с ваучери от тази оферта http://www.great.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D … %D0%BC%D0%BE.html, взехме ги за вкъщи, приятелят ми имаше РД и искахме да се почерпим. За съжаление чак когато се прибрахме отворихме кутиите - ами голямата пица, която според менюто на заведението трябва да е 30 см, беше сложена в кутия 28 х 28 см. (мерихме с рулетка и снимахме за доказателство). Поисках да говоря с управител по телефона и въпросният г-н ми каза "Такива са ни пиците, госпожо! Ако не ви харесват ги върнете и ще ви дам 30 лв!" Обясних му, че въпросът е принципен, и други хора ще се излъжат, да не говорим, че ни провалиха празника! Пиците освен, че бяха малки, бяха и супер тънки и леки (като ги носих 6-те накуп чак се учудих колко са леки). Върнахме ги в крайна сметка, господинът ни даде 30 лв и когато исках да му върна 3 лв (ваучерите ни бяха за 27 лв), той каза, че това е за транспортните разходи  Joy Чак след това се сетих, че на място платихме 2,40 за 6те кутии, което значи, че имаме 60 ст. за транспортни разходи......... Просто нЕмам думи вече!

А относно контактните лещи от далавера - аз и колежката ми си купихме с предишната оферта за София. И двете не сме доволни! Моите 2 лещи бяха с различен срок на годност - едната до септември 2011, другата май до края на 2012 беше. А и бяха с различни опаковки (едната синя, другата бяла). При мен проблемът беше, че виждах замъглено, особено с едното око и прекалено много мигах. Носих ги само 1 ден. А колежката ми ги носи 2 седмици, но каза, че към края на работния ден започват много да й дразнят, изсъхва и окото и не й е комфортно. Не бих купила отново.

# 204
Много обичаш картофки? Опитай специалните пикантни картофи " … место за 6.80 лв! - пише бистро, ама на мен по ми мяза на заведение за бързо хранене и се чудя що не са добавили по нещо към картофките  newsm78

# 205
Здравейте! Влизам, за да изразя безкрайното си разочарование от пицария Бенисимо  Twisted Evil Поръчахме 6 големи пици с ваучери от тази оферта http://www.great.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D … %D0%BC%D0%BE.html, взехме ги за вкъщи, приятелят ми имаше РД и искахме да се почерпим. За съжаление чак когато се прибрахме отворихме кутиите - ами голямата пица, която според менюто на заведението трябва да е 30 см, беше сложена в кутия 28 х 28 см. (мерихме с рулетка и снимахме за доказателство). Поисках да говоря с управител по телефона и въпросният г-н ми каза "Такива са ни пиците, госпожо! Ако не ви харесват ги върнете и ще ви дам 30 лв!" Обясних му, че въпросът е принципен, и други хора ще се излъжат, да не говорим, че ни провалиха празника! Пиците освен, че бяха малки, бяха и супер тънки и леки (като ги носих 6-те накуп чак се учудих колко са леки). Върнахме ги в крайна сметка, господинът ни даде 30 лв и когато исках да му върна 3 лв (ваучерите ни бяха за 27 лв), той каза, че това е за транспортните разходи  Joy Чак след това се сетих, че на място платихме 2,40 за 6те кутии, което значи, че имаме 60 ст. за транспортни разходи......... Просто нЕмам думи вече!

А относно контактните лещи от далавера - аз и колежката ми си купихме с предишната оферта за София. И двете не сме доволни! Моите 2 лещи бяха с различен срок на годност - едната до септември 2011, другата май до края на 2012 беше. А и бяха с различни опаковки (едната синя, другата бяла). При мен проблемът беше, че виждах замъглено, особено с едното око и прекалено много мигах. Носих ги само 1 ден. А колежката ми ги носи 2 седмици, но каза, че към края на работния ден започват много да й дразнят, изсъхва и окото и не й е комфортно. Не бих купила отново.

Преди време бяхме редовни клиенти в първата им пицария в Стефан Караджа, храната беше уникална, заведението вечно пълно, но с кризата вдигнаха цените драстично, намалиха и грамажа  Crossing Arms, което естественно отблъсна голяма част от редовните клиенти.

# 206
  • Бургас
Здравейте искам да попитам за тази оферта http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMxOTEyMDM2ODY5&offer_id=503 ако има мнение за процедурата и салона ще съм ви благодарна.

# 207

Хмм, за момиченца - нищо..

Я дайте линк, ако видите играчка, плюшка и каквото и да е за принцески  bouquet

# 208
  • София
Момичета, някой може ли да препоръча оферта за почистване на лице от наличните в момента?  bouquet

# 209
  • София
Мога. С ръка на сърцето, препоръчвам тази http://91.196.126.166/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-70_-% … B%D0%B2.-503.html  Peace

Общи условия

Активация на акаунт