Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 057
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Дон Домат 10/10 снощи вечеряхме. Ама нещо немога да преценя дали на ваучерите им правят по-тънки пиците или са си променили по принцип тестото, защото аз Дон Домат заради това я харесвам като пицария, защото обичам дебело тесто, а не тънко... та се чудех... newsm78

И да питам който е ходил в комплекс Гермини, сега има оферта за спагети и скачане на детето на батут... но тъй като не съм ходила там, знаете ли този батут само навън ли е? Защото на студа да ми скача детето навън, пък аз вътре да си ям спагетите и да си пия винцето, някак си не ми се връзва...  Thinking

# 691
  • София
Моля някой , който е ходил до магазин Джъмбо за вино да ме насочи къде точно се намира този магазин, че нещо се обърках - на картата е посочен близо до Сливница, в интернет пише, че е в Халите, а в офертата на Екзарх Йосиф 43,а това е Дома на киното  #Crazy #Crazy #Crazy
Има няколко магазина Джъмбо. Аз съм вземала вино от 2 от тях. Единият е на Екзарх Йосиф 43, точно до чешмите с минералната вода. Другият, от който също съм пазарувала е на бул. Мария Луиза 28. Намира се до бившето кино Цанко Церковски.

Магазина, който е на Екзарх Йосиф до входа на Дома на киното ли  е?

# 692
  • в града на вечния купон
Дон Домат 10/10 снощи вечеряхме. Ама нещо немога да преценя дали на ваучерите им правят по-тънки пиците или са си променили по принцип тестото, защото аз Дон Домат заради това я харесвам като пицария, защото обичам дебело тесто, а не тънко... та се чудех... newsm78

И да питам който е ходил в комплекс Гермини, сега има оферта за спагети и скачане на детето на батут... но тъй като не съм ходила там, знаете ли този батут само навън ли е? Защото на студа да ми скача детето навън, пък аз вътре да си ям спагетите и да си пия винцето, някак си не ми се връзва...  Thinking

аз ходих на маникюр там тази събота-от маникюра съм доволна горе долу .
Кафето то е точно това е метър на метър , точно до басейна, а батутата е навън. Аз бях взема мъжа ми и малката с мен,с идеята докато ми правят ноктите , малката да си играе в детския кът -и познай имаше частно парти....

# 693
  • София
Моля някой , който е ходил до магазин Джъмбо за вино да ме насочи къде точно се намира този магазин, че нещо се обърках - на картата е посочен близо до Сливница, в интернет пише, че е в Халите, а в офертата на Екзарх Йосиф 43,а това е Дома на киното  #Crazy #Crazy #Crazy
Има няколко магазина Джъмбо. Аз съм вземала вино от 2 от тях. Единият е на Екзарх Йосиф 43, точно до чешмите с минералната вода. Другият, от който също съм пазарувала е на бул. Мария Луиза 28. Намира се до бившето кино Цанко Церковски.
Не е до Дома на киното, пада се вдясно (като си с лице към Дома на киното)

Магазина, който е на Екзарх Йосиф до входа на Дома на киното ли  е?

Не е до Дома на киното, пада се вдясно (като си с лице към Дома на киното) на около 50м от него.

# 694
Радост Николова, мерси, на мен идеята ми беше сега като стане по-студено и събота и неделя ако няма какво да правим да отскочим до там хем да обядваме примерно, хем детето да поскача на батут - но ако е навън и нацелим детско парти...  няма абсолютно никакъв смисъл. На студа навън... абсурдна работа!

# 695
Събота и неделя го дават около 14, 15 градуса Simple Smile ПОне в dir.bg така пишат... Айде дано е топличко Hug

# 696
  • в града на вечния купон
Радост Николова, мерси, на мен идеята ми беше сега като стане по-студено и събота и неделя ако няма какво да правим да отскочим до там хем да обядваме примерно, хем детето да поскача на батут - но ако е навън и нацелим детско парти...  няма абсолютно никакъв смисъл. На студа навън... абсурдна работа!
Ама в Германи няма ресторант-то е кафе метър на метър..

Ако искаш батут-препоръчвам ти Младост , Принцес центъра, бившия кореком, аз там водя малката.

# 697
Мерси, да не разводняваме темата де... но идеята ми беше (то и двата са ми бая далеч) като е студено да има къде, иначе предпочитам навън в парка)))

# 698
Аз се връщам от фотоепилация в No+Vello в Младост 1. Леко съм изненадана, че ме "светкаха" без гел. Моля посещавалите тази верига да споделят и при тях ли беше така.  Peace

Да, без гел е при тях. Аз имам 8 процедури и ефект почти никакъв. Дано има успех при теб.

Shocked Ужас!!! Ето за това, според мен, е хубаво да се ходи на изпитани места. Фото-то, което си правя на цял интим, вече 2 процедури и косъмчетата сами си падат (яко Party), а аз съм си... горичка Joy

Това изобщо не е гаранция, че ще имаш дълготраен ефект изчакай повече от 30 дни да видиш няма как 2процедури да са засегнали всички фази на растежен на всички косми. Аз лично се отказах от тия процедури като им изсипах една торба пари на Но мас велио  и като персонала сам сподели, че не обеден в дълготрайният ефект (това беше преди година и половина на редовни цени по 40 лв на зона). Клиентите им се разбягаха тогава изобщо нямаше такива оферти и правиха уж промоции добре, че са тия оферти за да не фалират!!!
Иначе ходих и на лазерна 3 процедури направих, но ми беше  непосилно определено беше по-болезнено.  Дори и да се преборите с косъмчета то задължително трябва поддържащи процедури вече зависи от апарата на 6 месеца или на година.

# 699
Ама в Германи няма ресторант-то е кафе метър на метър..

Ако искаш батут-препоръчвам ти Младост , Принцес центъра, бившия кореком, аз там водя малката.

Много ми са ми интересни Германи : http://selektoroferti.com/offer/2952-Za-tzyaloto-semeistvo-SPAGE … samo-za-6-lv.html

Офертите за лятото - басейн назакрито, а есен-зима- батут на открито  hahaha
Иначе комплексът е страхотен,но малко недомислено направено. Бистрото е ужасно скъпо.

Тази оферта за Огняново е доста изгодна:
http://www.lapni.bg/affiliate/click/1509/1278

# 700
Мерси, да не разводняваме темата де... но идеята ми беше (то и двата са ми бая далеч) като е студено да има къде, иначе предпочитам навън в парка)))

В парковете вече има интересни безплатни съоражения. Иначе Германи пак казвам е хубав,но е далчеко и всичко е скъпо там. А батутът е на поне 80-100 метра от бистрото и детето трябва да е поне на 5+ години...така че да си седите на топло,докато то скача  Laughing

# 701
  • София

Не е до Дома на киното, пада се вдясно (като си с лице към Дома на киното) на около 50м от него.
[/quote]

Мерси за упътване - вече трябва да го намеря Simple Smile
Някой да има впечатления от тази паланчикова торта ?
http://www.dalavera.bg/786/samo-pri-mariya-2-5-lv-za-vkusna-sole … ya-vmesto-za-5-lv

# 702
Масаж с мед някой да си е правил наскоро? Моля за /изпитани/ предложения Simple Smile

# 703
  • София

Тази оферта за Огняново е доста изгодна:
http://www.lapni.bg/affiliate/click/1509/1278

И на мен много ми допадна тази оферта, та даже взех да се чудя евентуално за Коледа.
Дали някой е ходил да сподели отзиви. Аз в Огняново не съм стъпвала от 3 години някъде май, след последното неприятно прекарване в хотел Делта.

# 704
  • София
Искам да попитам, някой ходил ли е в тази зала и доволен ли е ?
http://hito.bg/neka-zabavlenieto-da-zapochne-sega-studio-delikat … -po-zumba-podaryk

Общи условия

Активация на акаунт