Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 611
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Младост
Поръчах си ябълковия пай от прословутата кулинарна работилница Антони,която от Колектива над месец не могат да разберат къде се намира  Twisted Evil,поръчката е три дни по-рано и мислех че ще го получим четвъртък,но щели да успеят чак на 27.10.
Това са 10 дена...що за гавра -не стига, че трябва да платя 3 лв доставка,но и да чакам толкова време...
Много ще се замисля преди да купя нещо отново от Колектива.
Във връзка с последната им оферта за тортата онзи ден получих мейл за заявка 5 дни по-рано...

# 106
  • София
http://www.imasdelka.com/pijte-magnezij-prez-kojata-s-masaj-na-c … to-za-40lv-avjbu4

за тази оферта - масажът е чудесен, но мястото ми е много далече.
Хотелът се намира на гарата Mr. Green

Още един глас за този масаж - наистина си заслужава!

За тези, които обичат масажни глезотийки препоръчвам от сърце и : http://happydeal.bg/Aroma-masazh-sas-100-naturalnata-kozmetika-ALQVIMIA.html. Това е може би най-приятният масаж, който някога са ми правили!

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 11:33 от Клер

# 107
Поръчах си ябълковия пай от прословутата кулинарна работилница Антони,която от Колектива над месец не могат да разберат къде се намира  Twisted Evil,поръчката е три дни по-рано и мислех че ще го получим четвъртък,но щели да успеят чак на 27.10.
Това са 10 дена...що за гавра -не стига, че трябва да платя 3 лв доставка,но и да чакам толкова време...
Много ще се замисля преди да купя нещо отново от Колектива.

Много странно, втори път ли са пускали ваучери за ябълков пай?!  newsm78 Защото ваучера който си бях купила аз беше с безплатна доставка  Thinking

Аз пък си взех този масаж: http://ofertomat.bg/offers/view/377.html
Веднъж съм пробвала "ароматерапевтичен" (в Атина) и не останах никак очарована.  ooooh! За пръв път ми се случи да ме масажират с две ръце успоредно на две различни зони: т.е. обяснявам: примерно лява ръка на ляв крак и дясна ръка на десен крак...две-три движения нагоре надолу така успоредно... ooooh! и това било масаж!

# 108
И аз тук, Руми   bouquet
Никой ли не си е правил кичури с ваучер?

Сиренце, може ли и на мен адреса на тези с пастите. Аз мога да ям денонощно само това....Имам няколко любими места.

Усмихнете се! Днес късметът е с Вас!

На абсолютно случаен принцип, измежду всички потребители, закупили ваучер за активните оферти в www.NieSme.Bg, Вие бяхте изтеглени и спечелихте дамски парфюм "Fairy Dust" от Paris Hilton.

За да получите подаръка си, заповядайте в нашия офис, който се намира на:...

Току-що получих това на мейла си. Много приятно ме изненадаха  Blush, за 1ви път купувам от тях, май ще им стана фен  Hug

Ееее, мрън Crossing Arms пък грам късмет да нямам.. (а на теб честито Hug)

# 109
  • Абсурдистан

Много бързо свършиха билетите ooooh!
Дали има шанс да пуснат още Thinking

Ха, само 74 билета и вече са разграбени. Вярно, че пише ограничено количество, ама да бяха предупредили, че са крайно малко. Писах им да питам дали ще има още.

Е много ме е яд, че ги изпуснах. Толкова да обичам Майкъл Флетли.
Дано да пуснат още. Отговориха ли ти нещо на запитването? Гледам, че от 74 са станали 77 продадени.

# 110
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Интересуват ме релакс, арома и анти-стрес масажи, сауна, ексфолиране и дълбоко почистване на лице, шия и деколте.
Моля, за коментари на следните оферти:
http://www.zadrujno.bg/1111/Bowtech-terapia-masaj-relax-grupovo- … bowen-zdrave.aspx

Благодаря предварително за отзивите и препоръките.  Hug

Rossella, ходила съм няколко пъти на боутек масаж в същото студио - първият път с ваучер, после ходих ощие два пъти срещу заплащане на пълната цена, тъй като бях много доволна. Сега си купих ваучер за мен и за съпруга ми. Но това е лечебен масаж и няма нищо общо с другите масажи. Ако се интересуваш от релакс и анти стрес, ще останеш изненадана и може би разочарована. Ефектът от този масаж (с боутек техника) идва 1-2 седмици след посещението. Първият път изглежда странно - момчето натиска една точка и излиза, връща се след няколко минути, натиска друга точка и пак излиза. Всъщност той е кинезитерапевт и тази техника на масажиране отваря енергийните канали на организма.
Аз имам шипове и плексит и се оказа, че този масаж лекува много успешно болките в гърба и ръцете ми и последиците от тях - кръвно, главоболие, виене на свят.
Така че, ти си прецени, но май тази оферта не е това, което търсиш. Иначе аз горещо го препоръчвам този масаж, но за хора със здравословни проблеми.
На теб ти препоръчвам да започнеш с класически релаксиращ масаж на цялото тяло - голямо удоволствие е. Тъй като не виждам офекти на студия, в които съм ходила, не мога да ти препоръчам. Само исках да ти обясня за офертата, за която питаше.  Laughing

# 111
  • в града на вечния купон
моля за актуално инфо за ресторанта на АТМ Центъра, в Младост на Цариградско шосе, имам бегли спомени, че имаше недоволни?

Да дам отчет за ползван снощи ваучер за масаж на лице и маска с вино или шоколад плюс подарък сешоар в  студио WATER FLOWERS , в Студентски град -много съм доволна от масажа на лице и маската, сешоарът не се получи много, но пък девойката се стара много.
Смятам пак да ги посетя, защото съм доволна и ми е близо. В техният сайт имат и много изгодни оферти без ваучери.......

# 112

Много бързо свършиха билетите ooooh!
Дали има шанс да пуснат още Thinking

Ха, само 74 билета и вече са разграбени. Вярно, че пише ограничено количество, ама да бяха предупредили, че са крайно малко. Писах им да питам дали ще има още.

Е много ме е яд, че ги изпуснах. Толкова да обичам Майкъл Флетли.
Дано да пуснат още. Отговориха ли ти нещо на запитването? Гледам, че от 74 са станали 77 продадени.

Май няма да има други билети: Kolektiva Bulgaria сделката с билетите за Lord of the Dance беше с ограничение, имаше техническа грешка и затова ти е показвало, че е продаден един билет. За съжаление билетите, с които разполагахме свършиха.

# 113
  • Sofia
хайде и аз тук с малко отзиви - ходихме в Катарино с ваучер от колектива, доволни сме, но:
1. има котка във хотела, която си ляга по диваните в лоби бара.
2. няма интернет в стаите, само в лоби бара.
3. храната беше супер.

Имам ваучер от Офертомат за почистване на зъбен камък при доктор Стоил Славов, който се оказа много несериозен - 2 пъти вече ми записва уж час, а когато отида изобщо не си е в кабинета, когато звънна казва, че няма записан час  #Cussing out някой изобщо ходил ли е при този зъболекар?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 114
хайде и аз тук с малко отзиви - ходихме в Катарино с ваучер от колектива, доволни сме, но:
1. има котка във хотела, която си ляга по диваните в лоби бара.
2. няма интернет в стаите, само в лоби бара.
3л храната беше супер.

Имам ваучер от Офертомат за почистване на зъбен камък при доктор Стоил Славов, който се оказа много несериозен - 2 пъти вече ми записва уж час, а когато отида изобщо не си е в кабинето, когато звънна казва, че няма записан час  #Cussing out някой изобщо ходил ли е при този зъболекар?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз не съм ходила,защото общуването приключи на ниво телефонен разговор с подсмърчащ чичко..
Понеже съм с брекети звъннах да попитам дали е проблем- нямало проблем- ще ми почисти само едната челюст..  #Crazy Отказах се навреме!

# 115
Гледам и някакво суши, но пак на малко известна фирма и май ще чакам някой да даде отзиви - 32 причини да си припомниш защо обичаш суши: огромен суши сет от … &Mochi"!

Аз лично възнамерявам да пробвам, собственикът ми е познат и има доста години опит в един от най-добрите (за мен) суши-ресторанти в София  Peace
Интересно ми е как се справя със самостоятелния бизнес  Sunglasses

# 116
Гледам и някакво суши, но пак на малко известна фирма и май ще чакам някой да даде отзиви - 32 причини да си припомниш защо обичаш суши: огромен суши сет от … &Mochi"!

Аз лично възнамерявам да пробвам, собственикът ми е познат и има доста години опит в един от най-добрите (за мен) суши-ресторанти в София  Peace
Интересно ми е как се справя със самостоятелния бизнес  Sunglasses
Поля от слънчогледи, би ли споделила кой е този суши-ресторант (където е работел твоят познат)  Praynig В издирване съм на такъв, но понякога ме е страх да рискувам  Confused
Днес ще пробвам сушито в Да бар с ваучер от лапни. Утре мога да напиша впечатлениия, ако някой се интересува  Peace

# 117
  • София-Младост
моля за актуално инфо за ресторанта на АТМ Центъра, в Младост на Цариградско шосе, имам бегли спомени, че имаше недоволни?
Доста недоволни бяха всички купили пици оттам.

# 118
pokita, става дума за The Sushi Bar  Peace

# 119
Мда, това ни е от любимите места за суши. А каква торта има там  smile3521
Благодаря, Поля от слънчогледи.

Общи условия

Активация на акаунт