Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 510
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
http://niesme.bg/team.php?id=WRNzg4 Мацки някой да деда мнение ползвал ли е този уред и има ли ефект. И разбира се цената добра ли е ?

# 586
Момичета, някоя от вас възползвала ли се е от офертата за ноктопластика в салон Атина в Редута?

# 587
  • София
Момичета, някоя от вас възползвала ли се е от офертата за ноктопластика в салон Атина в Редута?

не че съм, но отзивите за повечето процедури там не са положителни. по-добре си избери друг салон.  Peace

# 588
Споделям впечатления от снощното посещение на арменската кръчма "Гоар" по тази оферта: При Хилда е вкусно! от Lapni.bg Wink

Най-общо давам оценка 9/10. Местенцето е чудесно, много уютно заведение (не бих го нарекла "кръчма" в никакъв случай Simple Smile), направено с вкус и внимание към всеки детайл. Петък и събота вечер е пренаселено, дори не можах да резервирам за тогава, затова тези, които тепърва отиват е добре да се съобразят с капацитета на заведението, не е никак голямо Wink Иначе храната е чудесна, поне съдейки по предястието, платото с арменски вкуснотии, арменската салата, ашурето и сладкото от зелени орехчета, които поръчахме Peace Виненият лист се състои основно от български вина, според мен допуска допълване с по-интересни предложения. Обслужването е ОК, но няма как да не намаля общата оценка за заведението именно заради обслужването - персоналът прилага дребни хитринки от типа да налива минерална вода без да е поръчана и след това спокойно да си я включва в сметката... Наистина нищо скандално, но все пак не прави никак добро впечатление. За ценовата категория - доплатихме 34 лв за бутилка българско вино, арменска салата, два десерта Simple Smile

Знаеш ли това с водата може да си е такъв тертип. В чужбина има такава практика. Просто в България е друго и мисля, че трябва да се съобразяват.

# 589
Имате ли впечатления от No Vello и тяхната фотоепилация? Доста изгодна оферта са пуснали в лапни http://www.lapni.bg/offer/1351/%D0%A2%D0%9E%D0%9F-%D0%A6%D0%B5%D … 2290-%D0%BB%D0%B2

# 590
Нещо не мога да разгледам офетите на "Задружно" - иска ми име и парола. Странна работа newsm78

# 591
  • София
Споделям впечатления от снощното посещение на арменската кръчма "Гоар"......  персоналът прилага дребни хитринки от типа да налива минерална вода без да е поръчана и след това спокойно да си я включва в сметката...

Знаеш ли това с водата може да си е такъв тертип. В чужбина има такава практика. Просто в България е друго и мисля, че трябва да се съобразяват.

Taka е, но после не я включват в сметката  Grinning. Щом нещо се плаща, трябва първо да се попита дали някой иска да плати.

krasimilo, виждам ги без проблем, без да съм влязла в профила си.

# 592
  • София-в сърцата на моите деца

не че съм, но отзивите за повечето процедури там не са положителни. по-добре си избери друг салон.  Peace
Който не е ходил -да не дава мнение! PeaceЛично аз съм посетила няколко пъти салона по процедурите-Микродермабразио, Аромамасаж, Почистване на лице , а дъщеря ми  Подстригване и сешоар.Да, не съм ходила на ноктопластика, но виждам ,че има винаги хора при маникюристките!/защото ако има недоволни ,нали разбирате,че няма да има никой/. Салончето е ново, вътре е много чисто и момичетата са много любезни! Аз им давам 10 като оценка по моите процедури!Преди това също няколко момичета писаха,че са доволни от салона.Имаше само едно недоволно момиче от прическата си, но мисля,че това също е много относително! PeaceТези дни пак съм си записала час за процедури там Peace

# 593
  • София
Взех си ваучер за кола маска на интим и мишници+ подарък почистване на вежди от салон Fairy (Младост 1а). Ходила съм там, момичето работи много добре. Peace

# 594
  • София

Който не е ходил -да не дава мнение! PeaceЛично аз съм посетила няколко пъти салона по процедурите-Микродермабразио, Аромамасаж, Почистване на лице , а дъщеря ми  Подстригване и сешоар.Да, не съм ходила на ноктопластика, но виждам ,че има винаги хора при маникюристките!/защото ако има недоволни ,нали разбирате,че няма да има никой/. Салончето е ново, вътре е много чисто и момичетата са много любезни! Аз им давам 10 като оценка по моите процедури!Преди това също няколко момичета писаха,че са доволни от салона.Имаше само едно недоволно момиче от прическата си, но мисля,че това също е много относително! PeaceТези дни пак съм си записала час за процедури там Peace

Не си ме разбрала. Ходих няколко пъти, на фризура и на маникюр. Ами - нищо особено. 3те пъти, в които съм била, нямаше никой друг освен мен. Ходят само хора с ваучери, но персоналът не е особено доволен от това. Апатията им се предава на клиентите. Имаше момичета, които се оплакват от маникюра, педикюра, фризурите. Обсъждането на клиентите от персонала е постоянно и неприятно. Казах, че не съм си правила пластика. все си мисля, че за нея трябва и постоянна поддръжка и трябва да е на място, което е добро.

# 595
  • София
За салон Неш нещо знае ли се? Тази оферта визирам http://oferto.bg/view_offer.php?id=2870 ?

# 596

didiela, Може ли да не обобщаваш така... Аз съм ходила на Почистване на лице плюс масаж. Споделила съм мнението си тук - който се интересува да го потърси, и определено съм НЕДОВОЛНА. Не бих посетила този салон втори път по каквато и да е оферта.  Мисля, че въобще не сме малко недоволните, което си е достатъчно показателно за качеството на тяхната работа. И да, мили са, но това не прави лицето ми перфектно. 

# 597
http://niesme.bg/team.php?id=WRNzg4 Мацки някой да деда мнение ползвал ли е този уред и има ли ефект. И разбира се цената добра ли е ?

И аз вчера питах, една мама каза, че е доволна май... Party ..та си взех Simple Smile Отзиви ще дам, ама не много скоро Wink

# 598
  • София
За салон Неш нещо знае ли се? Тази оферта визирам http://oferto.bg/view_offer.php?id=2870 ?
Аз и малката редовно го посещаваме. И двете фризьорки са много добри (според мен), но не съм си правила къдрици конкретно. Но е нормален квартален салон, не нещо луксозно.

# 599
  • в града на вечния купон

didiela, Може ли да не обобщаваш така... Аз съм ходила на Почистване на лице плюс масаж. Споделила съм мнението си тук - който се интересува да го потърси, и определено съм НЕДОВОЛНА. Не бих посетила този салон втори път по каквато и да е оферта.  Мисля, че въобще не сме малко недоволните, което си е достатъчно показателно за качеството на тяхната работа. И да, мили са, но това не прави лицето ми перфектно. 
изцяло подкрепям  Peace
И за съм една от недоволните клиентки на този салон.И не бих го препоръчала!
Истината е , че ако не пускат ваучери, а и последно време не са дори изгодни, няма кой да ги посети!

Общи условия

Активация на акаунт