Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 496
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За салон Неш нещо знае ли се? Тази оферта визирам http://oferto.bg/view_offer.php?id=2870 ?
Аз и малката редовно го посещаваме. И двете фризьорки са много добри (според мен), но не съм си правила къдрици конкретно. Но е нормален квартален салон, не нещо луксозно.

Мерси, Клеми  Hug Аз не търся луксозно, хареса ми идеята Simple Smile

# 601
  • Sofia
има ваучери за почистване на лице в Атина, някой дали е ходил, доволни ли сте?

# 602
  • София
Някой назад питаше за No Vello , аз съм много доволна, досега имам 2 процедури, с 60-70 % успех. Машините са професионални. Не съм в този салон, но си взех ваучери за него. Тъй като са франчайз, предполагам навсякъде са еднакви.

# 603
Пак има от хубавото вино в Deals.
Кой е най-пълният агрегатор за София?

# 604
Taka е, но после не я включват в сметката  Grinning. Щом нещо се плаща, трябва първо да се попита дали някой иска да плати.

Да, така е. В траториите във Ватикана, например, на масата те чакат бутилка вино и хляб, но... определено не са безплатни Wink

# 605
  • о`майна лунна нощ е
Пак има от хубавото вино в Deals.

Линк  Praynig

ПП - БЛАГОДАРЯ!   bouquet

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 10:43 от `ТуиГ

# 606
# 607
  • в града на вечния купон
има ваучери за почистване на лице в Атина, някой дали е ходил, доволни ли сте?
прочети постовете от предната страница..
точно това се коментира.....

# 608
  • София
Момичета, някоя от вас възползвала ли се е от офертата за ноктопластика в салон Атина в Редута?
Имаше само едно недоволно момиче от прическата си, но мисля,че това също е много относително!

Аз съм от недоволните от подстригването
в салон Атина. Не знам колко е относително,
но си поддържам мнението, че фризьорката
не е добра. Освен това действително е супер
апатична, можеше поне да се постарае при
сешоара, но така и не получих обещаната във
ваучера прическа, само леко поизсушена коса.
През цялото време си мислех как съм могла да
си купя ваучер точно за този салон - първо ми
е страшно далече, мястото е забутано, трудно
е за паркиране, качеството на услугата не ми
допадна, въобще нищо не би ме мотивирало да
го посетя отново. Дори безплатен талон.  Mr. Green

# 609
Имате ли проблем със зареждането на сайта на ZADRUJNO? При мен изкача прозорец, като ми иска щзер и парола, дори и да я въведа, не ме прехвърля в сайта.  newsm78

# 610
  • София
Имам заявен ваучер за "Карлсон, който живее на покрива" за 13. 11, но няма да мога на тази дата. Гледам, че количествата са изчерпани, та ако някой иска да дам кода за плащане (валиден е до края на деня).  Peace

# 611
МОМИЧЕТА ПОМОЩ Mr. Green До сега не съм купувала ваучери от такива сайтове ..сега много харесах една оферта и реших да се регистрирам да видя как става  Mr. Green Давах стъпка по стъпка,избрах плащане в брой и ми изписа ,че поръчката ми е приета Embarassed Ами сега???Аз исках да видя само пробно как става??Може ли да я анлулирам по някакъв начин??

# 612
  • София
Mama nely, като не я платиш в изипей, поръчката се анулира.

Някой искаше дон домат http://great.bg/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B … %D0%B0%D1%82.html

# 613
# 614
  • София
Имате ли проблем със зареждането на сайта на ZADRUJNO? При мен изкача прозорец, като ми иска щзер и парола, дори и да я въведа, не ме прехвърля в сайта.  newsm78

И вчера някой се оплака от същото. При мен всичко е наред  Peace.

Пак има пици на Дон Домат. Точно обядвам с третата пица от вчерашната вечеря и си мислех, че е добре пак да пуснат  Laughing.

zvanche, има за 2 нови - на 6-ти септември и Дондуков.

Общи условия

Активация на акаунт