Отговори
# 15
Добро утро

Хайде по едно замръзнало кафенце на първи сняг Grinning

Кике-ми спрях я заради нея самата, но не че ме кефеха лелите особено.Тъпото е че какво става вътре един господ знае.Предпочитам да не мисля за това Grinning А решението е вече взето.Няма драма-има много деца, които не са ходили на ясла и света не е свършил.Всеки сам решава как да гледа детето си Simple Smile

Вчера бях при Славкова (Маймуне-пушка е тая жена!:) и тя каза, че на 80% е женско Mr. Green Още е рано да се радвам,ша видим по нататък:)
Вес-вчера ходих до Икеа да си купя форми за сладки-елен, таралеж,лисица, катерица и още няколко гадинки-2,99 лв.-яки са Grinning
Рокита-да са ти честити панделките и ластиците Grinning Grinning Grinning
Креми-жива ли си бе жена!Егаси-зачезна ти....
Миа-тенкс за темата  bouquet

# 16
  • София
Цитат на: lulu@ link=topic=616898.msg19986690#msg19986690 date=13187505

[b
Кике[/b]-ми спрях я заради нея самата, но не че ме кефеха лелите особено.Тъпото е че какво става вътре един господ знае.Предпочитам да не мисля за това Grinning А решението е вече взето.Няма драма-има много деца, които не са ходили на ясла и света не е свършил.Всеки сам решава как да гледа детето си Simple Smile

ЛУЛИ Разбира се, разбира се, че е така! Hug Просто бях чувала, че имало деца, които са си гълтали езичето от стрес и такива страховити истории.
Ако не ме притискаше кредита, щях да си я гледам Ади до 3 годинки. Много е чуствителна милата, не е като детето чудо Плами (пу, пу, моята гордост). Вече посвикна, още плаче сутрин, но после се успокоява и започва да играе според учителките! Истината е, че след като се затвори вратата, си в 100% неведение, какво се случва. А те са малки и нищо не могат да си кажат.
Но понякога имаме много малък избор. Нас веки месец ни чакат 1200лв. заем! Не съжалавям, за Ади го правим.

Рокита Ех, момиче! Heart Eyes Супер е да връзваш панделки, и да обличаш рокли!
Порокалчо А нищо не писах, защото ми стана мн. тъжно. Предполагах, че нещо не е наред щом не пишеш. Това се случва често, доколкото знам. Ще стане, когато е рекъл Господ! Heart Eyes

Миа  Heart Eyes Ти си знаеш! Снимки! Нямам скорошни! Embarassed Ще се коригирам!
Това е от нас за сега!  bouquet

# 17
  • Варна
Софианки, в Икеа има едни дъски за въртене, подходящи за торти. Струват 13,50лв. Ще съм много благодарна, ако някоя от вас като ходи до Икеа следващия път ми купи една такава и после ми я прати по куриер. Ще й пратя паричките по банков път.
В тортената тема са писали къде точно ги продават: "На долния етаж, при аксесоарите за дома, още като слезеш от асансьора и тръгнеш да влизаш навътре, от ляво са сложени ".

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 14:57 от Neya

# 18
  • София
Честит първи сняг, дами. Егати коледното настроение ме е хванало.
 cold

Лулу
- вчера и аз бях в Икеа и взех точно от тези формички. Точно мислех да ви се хваля...Доста са симпатични и за без пари - утре ще ги пробвам. В тая връзка дайте някоя рецепта за сладки, че аз не съм от видните кулинари, както знаем  Crazy

Иначе от Икеа понапазарувахме някоя и друга мебел, килим и голям брой боклучета, от сорта на формички-сърца за лед и т.н.  Laughing. Остана да вземем холна маса и секция, ама и тяхното време ще дойде.

Рокита - браво за момиченцето! Лулу - 80% момиче си е направо момиче  Heart Eyes

Чакам човека да стане и отиваме на рожден ден на най-близкото приятелче, което става на 3  Simple Smile

# 19
  • Пловдив Белащица
Момичета, още веднъж да ви помоля за гласче (който не е пуснал) за вековното дърво в нашето село. То е и най-старото в конкурса, на цели 1100 години http://www.bepf-bg.org/page/ФИНАЛИСТИ-2011/106.html

# 20
Васи още миналия път го направих  Peace Hug Успех.

Да почерпя:

Днес правим 2 години от сватбата  Simple Smile

Тони утре отново тръгва на детска градина след почти 3 седмици в къщи.
Да се оплача: в четвъртък мъжо ходи на родителска среща и го остави за около 2 часа в градината при децата. Всичко минало добре, но нашия момък от вчера вечерта пак нещо се разсополиви...
Освен в ДЯ не се е срещал с деца, а ние в къщи сме здрави... Явно в градината върлува нещо  newsm78 иначе не виждам от къде може пак да се разболее  ooooh!
Вие как мислите?

лека вечер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
  • Варна
В 15ч пиша, че искам стойка от Икеа и в 18ч телефонът ми звъни "Нели, аз съм в Икеа, кажи каква стойка ти трябва"  Joy JR е страшна, нямам думи  Mr. Green И вече си имам стойка, че и тея формички дето писахте си поръчах най-нахално  Embarassed
Васи, аз също гласувах още предния път, но сега като се сетя имам още 2 лични имейла, а и 6 служебни, сега ще гласувам и от тях  Twisted Evil
Кло, може и да е настинал, защо си мислиш, че е вирусно. Времето е страшно променливо в момента, децата са силно податливи на настинки. Но и бацили от ДЯ не са си за пренебрегване. Даваш ли му нещо за засилване на имунитета? Аз давам по половин Осцилококциум всяка събота и по 3 капки Клеева тинктура всяка сутрин, разтворени в около 50мл вода. За сега помага, но ще е интересно да се види резултатът като тръгнем на ясла.

# 22
Добро утро Simple Smile
Нея ползвам Имуномикс за сега ...сутрин му давам ...но ефект никакъв  ooooh!
Относно детската ясла вече 3 ти път се разболява от там... и също така почва ...
Той е ходил 4 дни само и тъкмо се оправи и пак си е в къщи ... Ужассс... Май свекито пак ще я викаме за бърза помощ  Joy Joy Joy
Приятен Ден и много усмивки  Hug Hug Hug

# 23
  • Пловдив Белащица
Благодаря момичета. Все пак като най-старо дърво заслужава да спечели и да получи наградата - поддръжка. Но за жалост сме на половината гласове от две доста по-млади дървета.

# 24
  • София
Хелоу!

Васи - и аз гласувах още предния път. Дано съберете необходимите гласове!

Нея - браво на JR за светкавичната реакция   Simple Smile Ако ти трябват още неща, свиркай, понеже ще ходим в края на седмицата пак.

Хубава седмица от мен.

# 25
Eхеее, нова темичка - Честита да ни е!

Нямам много време, благодаря за темичката!

За колажа - ще кача снимки, но по-късно

А аз съм за предложението на Васи да махнем  мерките и теглилките на децата от първа страничка, че много дълга става Simple Smile

Хубав ден от нас!  Hug

# 26
Ехоуууу Grinning

Абе Нели-днес сутринта излязох рано и нямах възможност да пиша, ама онзи ден отидох и за тая дъска аз ама нещо не ме изкефи.Също ги четох женорята в тортената та се изтрелях Mr. Green Незнам защо обаче ИКЕА водят тая дъска за подправки, но се тая!Не ми хареса защото ако е по-тежка тортата се клямбурка-не е добре направена, но ако е по-лека е ОК, да знаеш.За това не я взех.
J.R. е била стрела бе!!! Grinning
Кике-разбирам те за заемите-ние сме с около 2000 назад всеки месец!Изобщо веселба Grinning Grinning Grinning Съвет да вметна набързо-поинтересувай се ако редуцираш годините с колко ще се вдигне вноската.Ние свалихме от 30 г. на 15 и вноската мръдна изненадващо малко!Щото ужас-изплащаме лихви като алтави , а главницата не мърда...Не ми се говори за банки, че палим....
Миа-абе качих само 2 снимки  за колажа, че нямам скорошна.Дай дед лайн, че нали знаеш-ако няма срокове, петилетката ша я прескочиме...!!! Mr. Green

Аре хубав ви ден Grinning Grinning Grinning

# 27
Здравейте!

Честита да ни е новата тема!!!

Вече качих снимки за колажа  Simple Smile

Нещо са ме хванали ... и не пиша, но Ви чета!!!

Хубава седмица!!!

п.с Днес е първият Куклен театър на Павел в градината и очаквам отзивите довечера.

Утре пътуваме за Ямбол, но за кратко.

# 28
Здравейте и от нас в този студен дъждовен ден!

Първо да честитя на трите ни бременни мами Heart Eyes Лулу,Рокита,Ива, дано имате леки и безпроблемни бременности!

Честит втори рожден ден на Емо и Криси (със закъснение)!Да растат живи и здрави и да радват мама и тате!

klodia,честита годишнина от сватбата!Да се обичате и уважавате още много години!

Васи, гласувах и аз  Simple Smile

Ние сме добре.Гледаме си се.Силвия расте и щурее.В къщи не й се стои, но няма как, навън не е за излизане.

Приятен ден!

# 29
За пореден път съм си затрила паролата за снимка.бг  Blush Blush Помощ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт