AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Някой питаше за каталог 17, би трябвало да излезе в събота, на хартия имам впредвид.
Моята представителка пуска поръчка от стария утре, а продуктите идват в събота-тогава пристига и новия каталог обикновено. Peace

# 136
  • БГ
Здравейте,
бих искала да Ви попитам да четките за руж и за лице. Струват ли си имайки на предвид цената? На мен по принцип ми трябва четка за нанасяне на перли, коя ще е по - подходяща, тази за руж или за лице?

# 137
От мои клиентки знам,че са много хубави и не се скубят(пак казвам не съм ги ползвала)
За перлите по принцип ми взимат тази за руж,защото ги нанасят вместо него и е по удобна,но има някои,които предпочитат тази за лице,защото са си свикнали с нея,харесва им и им е по-удобно.
Лично аз ти препоръчвам тази за руж ако ще ги нанасящ така - ще ти е по-лесно.
 Wink
ПП има хора,които си ги слагат като сенки-дали се получава ???? newsm78

# 138
Здравейте,
бих искала да Ви попитам да четките за руж и за лице. Струват ли си имайки на предвид цената? На мен по принцип ми трябва четка за нанасяне на перли, коя ще е по - подходяща, тази за руж или за лице?

Сгъваемата четка за лице е много удобна за тази цел Simple Smile  bowuu

# 139
Някой питаше за каталог 17, би трябвало да излезе в събота, на хартия имам впредвид.
Моята представителка пуска поръчка от стария утре, а продуктите идват в събота-тогава пристига и новия каталог обикновено. Peace

Със сигурност представителите вече го имат и напечатан  Wink Идеята ми беше дали някой го е качил сниман. Преди в темата за представителите публикуваха каталози поне 2 кампании напред. Напоследък едвам се качва следващият  Rolling Eyes

# 140
Има го качен в темата за представителите, аз го гледах, но не помня на коя стр. беше, може би на 10. Потърси го !

# 141
Намерих го, мерси  Hug В него ще се пуска гел очна линия и има много готино синьо - ще се пробва  Grinning

# 142
Ааа и аз съм си харесала толкова неща и затова ще ида до офиса да видя и да пробвам предварително, че нещо напоследък нямам спирачки, почти се разорих, а Коледа още е далече! Hug

# 143
здравейте аз искам да попитам има ли доволни от околоочен крем от ейвън и от кой, трябва ми нещо за тъмните кръгове а се чудя много... благодаря Ви

# 144
Има прекрасни кремове на ейвън, за очи. Най-лекия, озаряващ и оранжевия от серията солюшън. За тъмните кръгове и най-вече за подпухналост, на мен ми помага лилавия за над 30, от същата серия. Има един като писалка и той озарява. Много добър е на аню клиникъл за долния и горния клепач, но за него е хубаво да си над 30, също ми се струва. Confused Най-добре е с мостри. Имам 2 нови клиентки които са алергични към разни кремове, но след проба и двете не проявиха реакция към аню дженикс серума и на аню клиникъл крема за очи. Посъветвай се с твоя представител - години, проблема ти е ясен / кръгове / да ти даде да пробваш мостри и така... HugОтново на аню, червения за очи, има в горното капаче направо озаряващ крем, но трябва да ги видиш

# 145
Здравейте,

Най-подходяща четка  за перли е кабукито, една такава дебела, мисля,че се водят чекти за лице.
Тази за руж е друга, тя е с различна насоченост на косъма и няма да е подходяща.
А перлите се нанасят с кабуки четка, като тя минава през всички топчета, за да смеси цветовете.
Дано си ме разбрала, какво имам впредвид.
Аз съм си купувала от тези четки на Унгаро,от Авон, те имаха преди 3 броя в комплект и съм доволна.
Като цяло мисля,че са добри Peace
Ти от кои перли имаш, аз не съм си купувала от тях ,та се чудех Thinking

# 146
Момичета, чудя се между тези два молива
и
Кой от двата е по-наситен и траен  Rolling Eyes

Аз от четките на AVON не съм доволна. Много са груби и твърди. Кремове от серията Salutions също не бих си купила. Пробвах два вида и двата стояха все едно не са попили в кожата. Тези на Anew не са лоши.

# 147
Кремовете на солюшън са 5-6 вида, може да не си открила своя. Hug От моливите за очи, по-наситен и траен е супер шок. 

# 148
  • Somewhere far away
Аз си открих представител. От години не съм имала  и нямаше от кой да поръчвам, та сега за пръв път от много време разгеждам брошура и си харесвам разни неща.
Смятам да си поръчам комплекта със слива и ванилия за 9,90 - на сметка си е. А и ароматът много ми харесва.

# 149
  • София
момичета отзиви за 24К ФДТ от каталог 16 стр.53

Общи условия

Активация на акаунт