AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Някой ползвал ли е този крем за очи , има ли някакъв наистина стягащ ефект? И за каква възрастова група е, защото не е изяснено много добре в каталога. Мерси предварително!   bouquet

# 331
Продуктите Clinical не са с възрастова конкретизация, а са за специфични нужди на кожата. Страшно много го харесвам, наистина помага. Горещо го препоръчвам. Ползвах го в период, в който си изплаквах очите. Много съм доволна, стяга, намалява сините кръгове под очите и подпухналостта.Най-доброто за околоочната област на фирмата.

# 332
Някой ползвал ли е този крем за очи , има ли някакъв наистина стягащ ефект? И за каква възрастова група е, защото не е изяснено много добре в каталога. Мерси предварително!   bouquet

И аз го загледах, ама 20 лв  newsm78 Имах някакъв от по - стара серия и много ми дразнеше на очите, затова ме е страх да експериментирам, не са малко пари.
В следващия каталог пак толкова ли ще е? Размазан е качения каталог и не мога да видя цената  Sad

# 333
Да, пак е 20 лв. Аз съм го вземала няколко пъти, но само в комбинирани предложения.

# 334
  • София
На мен ми звучи много добре този крем,но не смея да го взема.Имам червения Аню за очи,след известно време мазане ми се проявиха алергични реакции.Сега съм се спряла на синия Аню,дето е дневен и нощен в едно, за 12лв.А най-ме е яд,че този снимания,го имах и го подарих,защото не знаех какво да го правя Laughing

# 335
На мен ми звучи много добре този крем,но не смея да го взема.Имам червения Аню за очи,след известно време мазане ми се проявиха алергични реакции.Сега съм се спряла на синия Аню,дето е дневен и нощен в едно, за 12лв.А най-ме е яд,че този снимания,го имах и го подарих,защото не знаех какво да го правя Laughing

И не се сети да питаш тук  newsm78, нали знаеш, че бг мама знае всичко  Mr. Green

# 336
  • София
Ми то беше доста отдавна,тогава не висях тук постоянно Wink

# 337
Момичета, някоя може ли да ми направи сравнение между молива за очи с апликатора в край на Ейвън и на Импала  Rolling Eyes Купих си един на Импала и много ми харесва, като цвят и трайност. Но ми дразни очите  Tired Та се чудех дали този на Ейвън също е толкова траен и с наситен цвят  Rolling Eyes Искам тъмно кафявия.

# 338
Момичета, някоя може ли да ми направи сравнение между молива за очи с апликатора в край на Ейвън и на Импала  Rolling Eyes Купих си един на Импала и много ми харесва, като цвят и трайност. Но ми дразни очите  Tired Та се чудех дали този на Ейвън също е толкова траен и с наситен цвят  Rolling Eyes Искам тъмно кафявия.

Аз много го харесвам  Peace На горния клепач поставям в/у тънък слой сенки, на долния директно. Не ми дразни изобщо  Heart Eyes На Импала на съм ползвала, за да сравня

# 339
  • В къЩи.
Докато сте на темата за моливи,аз пък да попитам дали Супер Шок-а е по-добър или професионалния молив с апликатора?
Най-вече държа да не се размазва поставен във водната линия на окото.

# 340
Момичета, някоя може ли да ми направи сравнение между молива за очи с апликатора в край на Ейвън и на Импала  Rolling Eyes Купих си един на Импала и много ми харесва, като цвят и трайност. Но ми дразни очите  Tired Та се чудех дали този на Ейвън също е толкова траен и с наситен цвят  Rolling Eyes Искам тъмно кафявия.
Ако става на въпрос за молива на  Jillian Dempsey: да страхотен е!  2 или 3 пъти съм си го поръчвала Peace
Обаче на водната линия се размазва. Там само гел очна линия не мърда цял ден.

# 341
Аз имам и двата Супер Шока и съм много доволна. Особено тъмно синия стои божествено  Heart Eyes На мен не ми се размазва, но и с него внимавам как го нанасям на водната линия. Слагам го съвсем близо до миглите, защото и той малко ми дразни очите, ако го сложа по-навътре  Rolling Eyes
Мисля да си поръчам и професионалния другата кампания, пък ще видим...

И понеже ми писна да разглеждам полуразмазани каталози, в които не се виждат никакви цени, снимах моя който получих днес: К2/2012 За който не го е разглеждал още  Wink

# 342
Благодаря ти, Веси  bouquet

# 343
Има ли вече някой от новите мини червила? Как са като трайност и консистенция, цветът им отговаря ли си? Мерси

# 344
Имам този крем в запасите си  ,но много повече ми допада червения Anew.Със целофанчето е.Мога да го разменя с малко ползван( Mr. Green) от любимия ми червен.((Имам и един нов от синята серия ,но е без собствена опаковка ,той е от малките комплекти на Anew.Също го разменям.)) Този на "клиникал" преди ми допадаше ,но в момента кожата около очите "харесва" червения и новичкия -Aqua.    С малко закъснение ,желая на всички прекрасна нова година ,изпълнена с приятни емоции и много повече финанси ,за да си купуваме(без да ни гризе съвестта) всякакви красото-поддържащи нужни и ненужни неща!! Heart Eyes Hug Hug                                                       

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 08:12 от martinidan

Общи условия

Активация на акаунт