AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Искам за това да ви питам- изсветляващ крем Anew Luminosity ,дали върши работа?Имам лунички,питанката ми е,дали ще поизбледнеят, ако го ползвам редовно?

Ползвах го миналата зима - имам няколко петна от бременността. По мое мнение беше поизбледняло, хем не съм се мазала всеки ден.
Но като грейна слънцето по-силно и пигментацията отново се засили.
Имай предвид, че избелващите средства не е подходящо да се използват при силно слънце и е добре да се мажеш с тях вечер.
Лично за себе си възнамерявам да си го взема пак тази година.

# 61
  • София
Ок,мерси.Много ми беше полезна!

# 62
Здравейте, момичета!

Искам да попитам дали някой от Вас има от "Комплект четки за грим 24К". И дали си заслужават близо 16лв. Намират се на стр. 56. от брошура К15/2011.   bouquet
Не си заслужват според мен.Тези съм ги нямала,но съм имала много други подобни комлекти на Avon.Много са малки,лесно им падат косъмчетата.По - добре си купи по отделно четките които ти трябват.

# 63
днес получих една пинсета с момиченце от предния каталог- много, много ми харесва!

# 64
Да похваля спиралата на Колор Тренд за извити мигли.

# 65
Момичета,може ли да ми дадете линк към руския сайт за да видя цветовете на червилата.Ако можете да ми препоръчате хубаво нежно розово червило.

# 66
На кой душ гел ви харесва миризмата най-много?

# 67
На кой душ гел ви харесва миризмата най-много?

Lagoon  Peace

# 68
Ами Vintage glamour или Garden of Eden?

# 69
Garden of Eden e хубав, но миризмата е прекалено лека. Lagoon и на мен ми харесва, но малко не ми е приятен в това  студено време. Бих заложила на Vintage Glamor.

# 70
Garden of Eden e хубав, но миризмата е прекалено лека. Lagoon и на мен ми харесва, но малко не ми е приятен в това  студено време. Бих заложила на Vintage Glamor.

Ако е розовия, нямам каталог пред мен, страхотен е  Peace

# 71
Момичета,може ли да ми дадете линк към руския сайт за да видя цветовете на червилата.Ако можете да ми препоръчате хубаво нежно розово червило.

Заповядай: http://www.avon-forum.ru/4images/categories.php?cat_id=11

# 72
Здравейте, момичета!

Искам да попитам дали някой от Вас има от "Комплект четки за грим 24К". И дали си заслужават близо 16лв. Намират се на стр. 56. от брошура К15/2011.   bouquet
Не си заслужват според мен.Тези съм ги нямала,но съм имала много други подобни комлекти на Avon.Много са малки,лесно им падат косъмчетата.По - добре си купи по отделно четките които ти трябват.

Мерси много. Купих си комплект, но не е 15.50лв. и без това не се гримирам често  Simple Smile

# 73

Ако е розовия, нямам каталог пред мен, страхотен е  Peace

Мерси много!

# 74

Общи условия

Активация на акаунт