AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Не, не съм. Попринцип избягвам дълготрайни, защото в повечето случаи са малко по-сухи. А на мен ми се напукват устните и без това  Rolling Eyes Но вече си слагам балсам под червилото и може би е време да пробвам. Заглеждам ги, че имат хубави цветове...Но дали и те стоят така размити, като останалите серии  Rolling Eyes

Между другото, първият пост защо е с текст от края на миналата година  newsm78 Мисля, че го гледах преди седмица някъде и там бяха каталози 04 и 05 от тази година. Сега исках да разгледам 05 и го няма  newsm78

# 646
В темата за представители са новите каталози Peace

# 647
http://www.album.bg/blue_rose_es/images/29228681/180792/

# 648
Здравейте!
В чуденка съм за парфюма Patrick Dempsey Legacy. Другият му аромат много ми допадна.А този какъв ли е тежък, сладък или?

# 649
Пак да напомня, че чакам отзиви за червилото Shine Attract Wink

# 650
  • Пловдив

Определям го като пари на вятъра.Няма цвят никаккъв на устините, гела е мазен и гъст.Определено няма да го ползвам

# 651

Определям го като пари на вятъра.Няма цвят никаккъв на устините, гела е мазен и гъст.Определено няма да го ползвам

Благодаря за честния отговор, така и предполагах  Peace

# 652
  • София
Я, тези червила с розовите гилзички явно са леки, аз точно такива харесван, а не силно наситени. Сега си чакам едно на Калър Тренд. Взех го да си запълня поръчката, да видим, уж четох, че стават.  Thinking

# 653
Да се включа за червилата - честно казано винаги поръчвам с идеята, че няма да е като в каталога, а и  съм наясно, че текстурата определя и начина на стоене и наситеността - тези с блясък са доста по-прозрачни от останалите. А и винаги проверявам дали някоя мацка не е писала за дадено червило и дали няма снимки из нета. Харесвам Moisture Seduction най-много като консистенция Simple Smile А нюансът нюд (nude perfection) точно от него е уникален Simple Smile

# 654
Здравейте!
В чуденка съм за парфюма Patrick Dempsey Legacy. Другият му аромат много ми допадна.А този какъв ли е тежък, сладък или?

Аз лично го харесах, въпреки че в пъти повече ми допада Patrick Dempsey 2. Не съм много по описанието на аромати, но този не бих го определила като тежък. Ако се колебаеш между двете Демпсита, по-добре избери двойката  Peace

# 655
Да, за червилата е относително това, което е показано в каталога. Пък и зависи кой какво иска, като цвят и плътност. Аз тази серия, която си цитирала не мога да я понасям - ужасно размазан цвят и никаква плътност  ooooh! Стои, като гланц. Но всеки харесва различен завършек  Wink

# 656
  • София
Препоръчайте ми хубава спирала за обем и покривен ФДТ за мазна кожа с доста несъвършенства.

# 657
Препоръчайте ми хубава спирала за обем и покривен ФДТ за мазна кожа с доста несъвършенства.

Моя позната поръчва непрекъснато дозиращия фон дьо тен, който е в кутийка кръгла  Embarassed, в този каталог е много изгоден- 10,90, иначе е 17 лв.
нейната дъщеря има много проблемна кожа, много доволна била  Peace

# 658
  • Пловдив

Моя позната поръчва непрекъснато дозиращия фон дьо тен, който е в кутийка кръгла  Embarassed, в този каталог е много изгоден- 10,90, иначе е 17 лв.
нейната дъщеря има много проблемна кожа, много доволна била  Peace

Tова да не е минералния фон дьо тен  WinkАз имам мазна и проблемна кожа, но сякаш не съм доволна от него

# 659
Да, май минерален се води, аз сега мисля да си го поръчам

Общи условия

Активация на акаунт