Scrapbooking & Cardmaking - 15

• 64 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Джиджи-биджи Благодаря  Hug

А за рязането на елементите съм използвала плотера. Той работи с програма, на която си изработвам дизайните. Тя позволява да използвам различни шейпове от фотошоп, които правя във формат png . След това ги зареждам в програмата на плотера и с оце малко обработка ги пуска за рязане. Изхитрила съм се и се научих да използвам и различни jpg снимчици от мрежата, които също са подходящи да обработа и после изрежа. Ако не съм обяснила достатъчно разбираемо, скоро ще направа и туториал за софтуера на плотрера Wink

# 601
nana_col прекрасна картичка! Не мога да й се нагледам!

# 602
Момичета,ако някой иска шаблона за рязане на Мариане  накъдрена роза да пише на лични Peace
Да ви честитя Баба Марта и да ви покажа две нови картички с  розетки  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 14:50 от vintage

# 603
Честита Баба Марта!  Hug

Малко от мен  Sunglasses

Повече в блога  Hug

Nana, поздравления. Останах без думи. Картичката и тефтера са много красиви. Браво.

# 604
  • Русе
Момичета, някой знае ли дали може да се използват шаблони за рязане на Tim Holz с машина Spellbinders Wizard?

# 605
Благодаря, момичета!  Hug И вие ми липсвате, но това е положението за сега - няма време за нищо.  Outta Joint

Маги, виж това клипче

Hug

# 606
Нана, явно не си в творчески отпуск  Thinking

Ето нещо и от мен и заповядайте в новосъздадения ми блог, че ми омръзна да си говоря сама  Crazy Коментарите и препоръките ви също са добре дошли! Peace

# 607
  • Русе
Нана, благодаря. Simple Smile Гледах го аз това клипче, но ми се стори, че на Тим Холц шаблоните са по-тънки, та за това попитах.
Old Sport, честит блог! Има ли опция за следене?

# 608
Нана, благодаря. Simple Smile Гледах го аз това клипче, но ми се стори, че на Тим Холц шаблоните са по-тънки, та за това попитах.

Една и съща дебелина са с огириналните на Сизикс. Не знам само за тези които са Сизлетс бордърите.  Thinking Най-вероятно за тях ще трябва втора плоча.

Old Sport, тц. Захванала съм се с хиляда неща. Колко ще завърша е друга бира.   Blush  Laughing

# 609
  • Русе
Благодаря ти, Нана! Ще разгледам пак клипчета с тези шаблони. Успех с начинанията! Simple Smile

# 610
Нана, звучи ми мнооого познато...много мишници под една диня  Laughing

Маги
, можеш да се абонираш за коментари/публикации, използвайки RSS четец като Google Reader примерно, опцията е в края на страницата, най-долу  Peace

# 611
Здравейте...
Не съм сигурна, че мястото ми е сред вас, но ... вече направих първата си хартиена картичка и ще се радвам на мнението ви  Hug

Маги ме запали по картичко правенето и сега... Иначе повече се занимавам с дигитален скрапбукинг. Толкова обаче ми хареса контакта с хартията, че си мисля да се снабдя с необходимото и да поддържам огъня в мен с правене на хартиени картички  Wink

Ще по прочета темата назад за да се запозная с техниките, а ако вие сметнете за нужно да дадете линк към полезно местенце, действайте  Mr. Green

# 612
Облак11, добре дошла! Много ясно, че тук ти е мястото. Голям смях са тия мустаци, много хитро  Peace
Полезни линкове има на 1стр  Peace

# 613
  • Русе
 Simple Smile Вилиии, престраши се най-после да се запишеш. Добре дошла!
Old Sport, не ми се получи така както ми каза  следенето. Излязоха ми някакви странни неща. Обаче те аднах в следените блогове в страничната лента на моя, та така ще виждам, когато имаш публикации. Simple Smile

# 614
Честит национален празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт