Scrapbooking & Cardmaking - 15

• 64 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Намерих и дистрес мастилата моля ви дайте оферти !!!

# 616
  • Пловдив
Честит Празник и от мен  Hug

# 617
Момичета,аз пак имам въпрос за блогер.Как да си направя втора страница във блога? Да стане както е при другите блогове пр. ''начало'', ''на гости на'',  ''галерия'' и т.н?
Малко криво го обясних..извинявам се.. Embarassed

# 618
В най-женския месец от годината - една мъжка картичка

http://marianascards.blogspot.com/2012/03/blog-post.html#comment-form

# 619
Винтидж, нямаш ли опция вътре в администрацията за добавяне на страници  newsm78 Не съм спец, а имоят блог не е в блогер, но при мен просто има опция "Страници"

И тук да кажа какво имам и аз за продаване/замяна

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 15:14 от Old Sport

# 620
Old Sport ,имам ,да,обаче не мога да добавя страница.Допускам някаква грешка  Sad

# 621
  • Русе
Привет! Нещо ново от мен Simple Smile

# 622
Момичета,аз пак имам въпрос за блогер.Как да си направя втора страница във блога? Да стане както е при другите блогове пр. ''начало'', ''на гости на'',  ''галерия'' и т.н?
Малко криво го обясних..извинявам се.. Embarassed

Vintage, аз съм с новия изглед на Блогър и мога да ти кажа къде е опцията за добавяне на такива страници там.
Като отидеш на Дизайн на блога, в лявата страна има изредени разни менюта - 1-вото е Общ Преглед, второто по ред е Публикации и третото, което теб те интересува е Страници.
Като го цъкнеш има опция за създаване на страници, както искаш да си ги кръстиш и вътре можеш да поместиш това, което желаеш. Simple Smile
Дано да съм успяла да помогна.   bouquet

Много Ви се радвам, момичета! Нищо че напоследък нито пиша, нито правя нещо..  Heart Eyes

# 623

Здравейте!И аз продавам моя пьнч пеперуда.Сьщо е на Марта Стюарт.Почти не е използван.
http://armstrongshop.com/product/3068/m ... eruda.html
имам и други пьнчове, но ще снимам за да видите.

# 624
Здравейте и от мен! Страхотни неща правите момичета, с голям интерес следя темата.И аз от скоро започнах да правя картички,но моите  са все още много аматьорски в сравнение с вашите. Откакто си купих първото блокче с шарени хартийки,не мога да се спра да си купувам още и още  Laughing.

# 625
Благодаря за милото посрещане   bouquet
Маги, и тук да кажа, картичката е супер мега сладка!!!

# 626
Ble6tu4ka ,благодаря ти!Горе долу се справих ,но все още не мога да създам втора страница.Влизам в ''страници'' и с коя опция да създам втората страница като я разделя от първата?

И за да не влизам с празни ръце -една картичка от мен

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 15:40 от vintage

# 627
В страници най-отгоре има бутон "нова страница" - поне при мен има... а аз за съжаление не помня как създадох моите.
И едно уточнение - само началната страница е на отделни публикации, следващите са като за една обща публикация - може да се добавя информация, но само с редактиране.
Не знам дали ти стана ясно, но ако някой знае как може да се избегне това ще съм много благодарна да сподели.

# 628
  • Пловдив
Тази нова визия на фейс страничките ме побърка днес  Sick Но в крайна сметка измислих начин, как публикациите ми там да изглеждат мънички и подредени. Ако и някой от вас си е добавил новата визия на страничката си и се чуди как да си подреди нещата там - аз открих топлата вода  Joy
Ако шервам линкове от блога на страницата и - стават нещата Simple Smile Но за целта трябваше да разделя последната си статийка на три. Абе луда работа  Thinking

Ето нещичко и от мен, за да не е празен постът

# 629
Te4eto,аз бутон ''нова страница''нямам.От вчера го гледам,влизам ,излизам,поправям и не става.

Общи условия

Активация на акаунт