Коледни подаръци

• 54 780
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
В " Джъмбо " има феите от " Камбанка и спасяването на феите " ( Иридеса, Сребърна мъгла, Камбанка, Розета ) за 14 - 15 лева, миналата година ни одрусаха по 39 лева за едната, а тези по нищичко не им отстъпват, разкошни са и досущ като от филма.

# 46
  • София

А къде мога да намеря тези килимчета? Благодаря предварително!   bouquet
[/color]

Coats Bulgaria EOOD
Marketing Department
7 Magnaurska shkola Str.
1784 Sofia, Bulgaria
Phone: +359 2 976 77 72
Fax:      +359 2 976 77 21
e-mail:  katya.paunova@coats.com
BG:        www.coatsbulgaria.bg
 нещо не виждам самите килимчета на сайта,а преди ги виждах.Ако не ги намираш,ми прати на лични мейла си и ще ти правя каталога.

# 47
  • София / Пловдив
.....

А, намерих и стъклени пантофки. Сега вече Дядо Коледа няма оправдание.  Mr. Green
http://www.sportsdirect.com/golddigga-jelly-peep-ch12-225017?colcode=22501706

Ихаааа  Grinning
Само дето с номерацията изобщо не мога да се ориентирам.
На 34 номер в БГ вариант какво ли съответства?

# 48
  • София
№34 е UК 2. Отстрани до падащото меню за избор на номер има един бутон с ?. Там има таблица за номерата.
Има №34 и в двата цвята.

# 49
Първо тогава ще гледам в Джъмбо за рокля на принцеса, току виж и стъклени пантофи заредили  Mr. Green

# 50
  • София / Пловдив
№34 е UК 2. Отстрани до падащото меню за избор на номер има един бутон с ?. Там има таблица за номерата.
Има №34 и в двата цвята.

Мерси! Остава и с поръчката през сайта да се оправя...  Дано, ама надали  Crazy

# 51
# 52
моя синковец е решил ,че на дядо Коледа ще пише за най-скъпите играчки,за да не си харчим парите ние да му ги купуваме Crazy

Сладур Joy.

Още не съм се замисляла какви подаръци, ще носи тази година дядо Коледа, но при нас първо трябва да мине РД на сина ми (роден е декември), защото много често получава желаните подаръци и за Коледа трябва да си намисля други Laughing.
и моя син е роден през декември,само че в края.Събират му се прекалено много играчки за празниците.Сега обаче вече ходи на училище и ще трябва да наблегнем на нещо друго

# 53
И аз се замислих вече за Коледа и подаръците, и ще черпя идеи от вас тук.
Вече избрах някои от тях-иска рокля костюм  с чанта,обувки,диадема и роклите за преобличане на Снежанка и Пепеляшка,а останалото ще видим .

# 54

Вече купих един от подаръците-креативен комплект в съндъче, за бижута и украшения.
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.603
Дъщеря ни има и рожден ден на 24.12 и положението става напечено.За празника й съм измислила да вземем дървена къща за кукли-същинско бижу за детската стая!
Мисля, че има време да се променят и желанията на детето, така че засега все още се запасявам с идеи. Grinning

# 55
За вкъщи вече сме избрали подаръците,но за първи път тази година е на ясла и ще има посещение от Дядо Коледа  Wink Какви подаръци купувате за ясла/градина ? Казаха ми единствено,че трябва да е опакован и надписан. Има доста време,но ми се иска да се ориентирам. Отварят ли се там подаръците или се оставят за вкъщи? Колко големи подаръци купувате за там,какви?  newsm78

# 56
Обикновено купувам нещото, което детето е поискало. Там също правят списъци с желаните подаръци и след това госпожите ги пишат на малки листчета с коледна тематика и ги закачат в коридорите. Всеки търси желанието на детето си и при добро добро намерение от негова страна, го удовлетворява. Laughing
Дъщеря ми не е искала някакви безумни неща, така че и за там купувам подарък, подобен като размер и цена, на тези, които ще я чакат вкъщи.
Опакован, надписан, защото Дядо Коледа ги подарява на тържеството и след това всички бързат да късат опаковки и хартии и да видят както им е донесъл и дали им е изпълнил желанието.Става малко разминаване относно класата на подаръците, затова е хубаво да се постараете да купите нещото, което детето наистина е искало, за да не остане разочаровано.
А за това дали остават за градината или яслата, при нас винаги дъщеря ни го е вземала вкъщи. По принцип госпожите или сестрите уточняват, ако имат намерение да го задържат, още преди да сте занесли подаръка, така че може да се ориентирате какво да подарите, ако има такъв случай.

# 57
  • София
За вкъщи вече сме избрали подаръците,но за първи път тази година е на ясла и ще има посещение от Дядо Коледа  Wink Какви подаръци купувате за ясла/градина ? Казаха ми единствено,че трябва да е опакован и надписан. Има доста време,но ми се иска да се ориентирам. Отварят ли се там подаръците или се оставят за вкъщи? Колко големи подаръци купувате за там,какви?  newsm78
Не мисля, че има изискване какви да са подаръците за детската градина. А и за всяка градина е различно. Аз например съм поръчала детска дигитална камера със съответната чанта към нея. Подаръците се разопаковат чак вкъщи, което не знам как ще стане при нетърпението на децата да видят какво точно им е донесъл Дядо Коледа.  Rolling Eyes
Отделно се купуват два големи подаръка, които остават в групата - единият е за момичетата, другият - за момчетата, но още не сме решили какви да бъдат. Уточнявам, че двата големи подаръка се купуват от парите, събрани в началото на учебната година от родителите.

# 58
За градината обикновено събираме пари и от там им купуват горе-долу еднакви подаръчета, да няма сръдни. Мисля, че така е редно.
zruncho, ще споделиш ли за вкъщи какво сте избрали?

# 59
  • София
За вкъщи вече сме избрали подаръците,но за първи път тази година е на ясла и ще има посещение от Дядо Коледа  Wink Какви подаръци купувате за ясла/градина ? Казаха ми единствено,че трябва да е опакован и надписан. Има доста време,но ми се иска да се ориентирам. Отварят ли се там подаръците или се оставят за вкъщи? Колко големи подаръци купувате за там,какви?  newsm78

При нас децата пишат писмо, в което всяко си пожелава нещо и мама и тати го изпълняват после, отварят си ги и си играят като ги получат(освен ако не е нещо с дребни части за сглобяване). Като цял ни молят да не са гигантски. Моят за трите години искаше - 1 оранжева, голяма кола, да й се отваря всичко и да не е спортна, 2 мак с макуийн, 3 валяк.... миналата година имаше плюшки, рейсове, трямваи, камиончета, калинки за рисуване и т.н. т.е. средни на размер подаръци. Общо взето няма изхвърляници. Те и без друго са свикнали да си мъкнат и играчки от къщи, така че драми не стават, всеки си получава най-желаното и му се кефи максимално Wink

Общи условия

Активация на акаунт