Коледни подаръци

• 54 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За градината обикновено събираме пари и от там им купуват горе-долу еднакви подаръчета, да няма сръдни. Мисля, че така е редно.
Аха, сега ми става ясно защо подаръците трябва да се разопаковат вкъщи (в нашия случай).

# 61
За градината обикновено събираме пари и от там им купуват горе-долу еднакви подаръчета, да няма сръдни. Мисля, че така е редно.
Аха, сега ми става ясно защо подаръците трябва да се разопаковат вкъщи (в нашия случай).
  Аз съм на мнение, че ако детето получи желания подарък няма да има сръдни. Всеки ще се е захласнал по своята играчка и няма да гледа чуждата. Wink

# 62
  • София
точно така е.

а за практиката подаръците да остават за детскаата съм много, много против... представете си само, детето получава нещо от дядо Коледа , разопакова, кефи се и изведнъж някой му заявява, че не е негова, а е за всички.... голявма простотия....а и така и така пари се събират в началото за играчки и консумативи, освен ако разбира се както се спомена по-напред няма отделно 2 големи подаръка за групата...

# 63
  • София
Аз съм на мнение, че ако детето получи желания подарък няма да има сръдни. Всеки ще се е захласнал по своята играчка и няма да гледа чуждата. Wink
Именно. Още повече, че децата идея нямат от цени и една играчка макар и от 5 лв, но желана, за детето ще е сто пъти по-хубава от такава за 100 лв например.

Ейндж, при нас ще са двата големи подаръка плюс индивидуалните. От коледния подарък на предната група е останала една кухня за момиченцата, за момченцата някаква писта за колички. Аз лично съм ЗА такива подаръци. Иначе всяко дете трябва да си получи това, за което си е мечтало, и което да си остане за него, разбира се.

# 64
  • София
те не са лоши тякива подаръци, но пък ние наистина в началото на годината ъбираме пари за играчки за групата, от които се  купуват и такива и по-дребни... та не виждам смисъл на коледа отново...(т.е. 3 месеца, след като са купени нови така или иначе)

# 65
  • España (Плевен)
да следя   Peace

# 66
  • Някъде в облаците
  bouquet Хайде и в тази тема за Коледни подаръци. Ние сме трета година на тема принцесени рокли и токчени обувки. Написа ги вече и сега промрънква отвреме навреме за втората й любов - коне, понита ..................  Thinking

# 67
  • София
Написа ги вече и сега промрънква отвреме навреме за втората й любов - коне, понита ..................  Thinking
Понитата са лесни. Всъщност не знам къде живееш, но в Хиполенд и Комсед можеш да вземеш понита с 50% отстъпка. Говоря за оригиналните понита на Хасбро.

# 68
  • София
Щерката иска детски лаптоп. Имате ли идея за хубав, на който нещо може да научи? Не съм проучвала и ми се струва глупост, ама веднъж видя някакъв розов в един детски магазин.
Харесахме и дървена къща за кукли, макар че е доста обемна  и не знам дали ще и намерим място.

# 69
  • Някъде в облаците
tonkabonka - благодаря за информацията, живея близо и до Скай Сити и до МОЛ Сердика.
Понита, от които повечето на Хасбро дъщеря ми има един шкаф, с доста аксесоари към тях.
А дали има някои от комплектите и дали намалението важи за тях, например като:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3359 или
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/12097 или
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/16587 или
ОСтровът, но нещо не го намирам в Кикиморско царство, а лятото го имаше.
Ако и те са с намаление бих си избрала един комплект.  Laughing

# 70
Щерката иска детски лаптоп. Имате ли идея за хубав, на който нещо може да научи? Не съм проучвала и ми се струва глупост, ама веднъж видя някакъв розов в един детски магазин...
И аз такова нещо ще търся, с български език да е. Тя се заплесва повече по игрите им, но все пак да има и нещо полезно.

# 71
Simantro  аз гледах българсите на Барт.. препоръчаха ми ги

# 72
  • по света
Ох, и аз от далеч ги подпитвам.За сега мисля да купя една йоника на уникс на каката и едни барабани на дребния,видях ги в един сайт.Ще добавя и няколко по-дребни играчки като печати за малкия,а каката иска преса за сандвичи от някаква реклама.Ще изчакам още да им се избистрят идеите..

# 73
  • София
До 3.ХІ в Хиполенд с 55%  намаление са: понито със скутера с радиоуправление, комплект с млечен/сладоледен/ шейк, единично пони по-голям размер и от другия вид - с крилата и фосфоресциращите копита.

# 74
  • София
denniss, виенското колело с понитата го бях виждала в Комсед, така че пробвай се в новия им магазин в Била - Младост или Люлин (заради намаленията).  
Скай сити-то, ако искаш да се възползваш от намаленията, няма да ти свърши работа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт